Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 462
  • 942
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз също си отговарям на повикване по ник, сраснала съм се с него.

# 676
Представих си как някой вика "Даун, Даун" Simple Smile. Аз, че ще се обърна, ще се обърна, но хората кой знае какво ще си мислят Simple Smile.

# 677
Вие сте скици. Много ми е интересно на истинско или на форумно име си говорите? Или в живота - на истинско, а тук - на форумно?

Буквално както ни дойде. Обръщаме се и на двете  Laughing

# 678
  • някъде ... тук ...
На една общо-форумска среща дружки, неразбрали че няма да ходя, ми запазили място. После ми разказваха, че имало хора, които решили, че масата е за елита Grinning
Нищо, че съм си с името, а има и главни, и малки букви, пак стават обърквации Simple Smile

# 679
Адска жега е тук, листенце не помръдва по дърветата.

Мъжа ми водил децата в Кайлъка, Калина я ухапало нещо. Не било пчела, оса, уж се е намазала с Фенистил и държи лед. Simple Smile

Сесил, ей това кремче действа безотказно, веднага минава болка, сърбеж, оток, лично изпробвано
https://apteka.framar.bg/05004539/%D0%B4%D0%B8%D0%BF%D1%80%D0%BE … 0-schering-plough

# 680
  • постоянно
Незнам какво ще си помислят , но имайки впредвих обстановката по света  със сигурност ще налягат по земята  ако някой вика Даун Даун  hahaha  Hug

# 681
И аз съм си свикнала с ника, имам във фейсбук виртуални познати, които ме наричат така. 

Тарти, честито за хубавите новини, и леко да е до края.

Напоследък се чудя брат ми дали няма и те да направят някое бебе, по-скоро се чудя кога. Струва ми се вълнуващо да си леля.

Искам да сваля кило-две. Ужасно съм издута и не знам от какво. Снощи преди да си легна се гледах в огледалото, че изглеждам като бременна, абсолютно несъразмерен ми е корема спрямо останалата част на тялото. И си мислех колко е хубаво, че няма дори теоретична вероятност да съм бременна Cold Sweat. През нощта сънувах, че май наистина съм бременна - ужасен, объркан сън беше.

Мислех да ходя да тичам всеки ден, дори и да е по малко, обаче в тая жега ми е адски трудно (отделно, че по принцип си падам по мързеливите гимнастики). Не ми остава време за спорт през седмицата, та основно петък-събота-неделя, което ми е недостатъчно.

# 682
  • Mediterraneo
Благодаря, момичета! Надявам се всичко да е наред до края, много му вехнахме вече на този юнак!

Напоследък се чудя брат ми дали няма и те да направят някое бебе, по-скоро се чудя кога. Струва ми се вълнуващо да си леля.

Ау, тръпка си е голяма! Племенникът ми е раждан тук и за първи път го видях на 6 месеца. Дотогава само на снимки и понякога на скайп, мъка. Но този ще го ям от новороден!
Аз съм и вуйна на момче и момиче близнаци Purple HeartPurple Heart Страхотно чувство е- хем не са твои деца, хем пък са наравно с твоите...

Аз сутринта по хладно успях да напазарувам, купих и перде за детската, много съм доволна. Прибрах се, лъснах кухнята и банята, сменях чаршафи, изпрах, прострях и прибрах 4 перални, пуснах прахосмукачка, измих пода, направих пици за обяд и пф! довечера съм на работа. Сега ям леден пъпеш и се подготвям психически за довечера.

# 683
      Имам много форумни истории с познанства, но една от тях е по- интересна.

В някаква тема една съфорумка споделяше нещо за децата от частна занималня във Варна.Не знаела коя е занималнята, но/ беше през лятото/ на някакво дърво се качвали децата, не били наблюдавани, опасно било , нещо такова. На мен ми замира сърцето, защото детето ми тогава още малко и е на занималня, ама дето има една приказка: "Едно шарено магаре няма" и подминавам информацията. Обаче една друга съфорумка пише:"Вие имате ли акъл така да хвърляте информация,да ни вземате акъла, децата ни са по цял ден на занималня ит.н." И почнахме да разнищваме случая, аз и писах на лични- оказа се че децата ни са заедно на занималня.Освен това- на една възраст и най-палавичките в занималнята. Тя е много по-млада от мен, но станахме приятелки, ходихме заедно на Албена с децата, без мъжете- беше голям купон.Излизали сме често заедно, а сега вече и забравих форумното име. Във ФБ си пишем, когато нещо си споделяме.

# 684
  • на Мелмак
Ейй, каква жега ....

Отговарям си на форумното име , имаме такива запознанства, даже сме и семейни приятели Simple Smile

За уредите втора употреба - до нас има сервиз за такива , ако знаете какъв вид имат като ги стоварват - зелен и мухлясъл , никога не бихте си купили, особено пералните / зеленото човече/

Отивам да чета за НВ ВМ , че сега имам малко време Simple Smile

# 685
Хър, да Simple Smile. Голям цирк ще е.
Но примерно Алечка, ще си е все Алечка, Али или Алич за мен. На Джена, по-скоро бих и казвала Гена, а Сесили ще си е с нейното име.
Янтра, ще си е Янтра, макар че истинското и име ми е много любимо.

# 686
Аз сутринта по хладно успях да напазарувам, купих и перде за детската, много съм доволна. Прибрах се, лъснах кухнята и банята, сменях чаршафи, изпрах, прострях и прибрах 4 перални, пуснах прахосмукачка, измих пода, направих пици за обяд и пф! довечера съм на работа.....
Имам последователи! По едно време си мислех, че чета мой пост...докато не стигнах до яденето на пъпеш.

# 687
  • Варна
Аз пък знам истинските имена на много малко съфорумки и дори тогава като помисля за някоя от тях все ми изникват в ума с никовете си Simple Smile

# 688
  • Mediterraneo
Хахах, ти така напоително изреждаш какво си свършила, че си викам да пробвам Simple Smile Има и други неща, които не съм описала, ама ще ви дойде много( например, че измих хладилника, прередих кухненските шкафове и изхвърлих боклука).

# 689
  • Варна
Вие не сте хора, а машини...

Общи условия

Активация на акаунт