Сватба 2018

• 66 259
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, нито е забранено, нито е нелегално собственото производство на домашен алкохол. Единствено за ракията има изискване да се пече в оторизирани казани и да се плаща такса за печенето. Разбира се не всички го спазват. Много хора от десетилетия си имат домашни казани за рякия и там си я пекат. Възможно е някои ресторанти да не рискуват с внасянето на домашен алкохол, но повечето нямат тези скруполи. В повечето случаи и начисляват такса тирбушон, за положеният труд за сервирането му. Ката ви чета какви изисквания имат ресторантите считам, че с децата сме направили перфектен избор на ресторант. Нямат никакви такси за нищо допълнително извън куверта. Надявам се до догодина да не си променят условията или поне не драстично.

# 466
  • София, България
Дори и да си сменят условията, не мисля, че ще засегнат тези, които вече са резервирали на конкретни условия (старите). По-скоро и да има промяна, ще е за новите резервации. Simple Smile

Този концентрат, където влиза в куверта не искам и да си помислям от къде го взимат и колко е качествен. Това остава, да си натровим гостите. 😁

# 467
Gnomita, заинтригува ме, твърде е възможно да не грешиш Simple Smile дай да минем на лично Simple Smile

# 468
Здравейте момичета отчаяна съм бях си избрала DJ bedros и днес той ми отказа, тъй като вече е поел 7 сватби за в ресторанта, който  съм избрала Cry ... И сега трябва нов да търся остават 7 месеца а нищо не съм свършила . .

# 469
monikrisi, каква е логиката да ти откаже, тъй като е поел 7 сватби в този ресторант? Свободен ли е на вашата дата?

# 470
Изпращам Ви отговора ми от него..
,,Поради прекомерния наплив към мен за хотел Акорд за другата година съм решил да не поемам повече събития за там. Колегите са страхотни, мястото е чудесно за сватба и прочие, но просто за догодина вече имам 7 сватби там и отказах още поне 6. Просто не мога целия сезон да работя на едно място."

# 471
Лелее... наистина и аз не мога да повярвам Sad
Стискам палци да откриеш точния диджей и да останете доволни от празника, който ще ви направи!

# 472
Благодаря! Наистина се надявам да намеря подходящия. Доста ме е яд мислех, че съм  отметнала тази част. А любимия само казва спокойно има време  ама въобще няма време. Даже сутринта му викам май ще я отложим за 2019 и той  ми вика аз се жена на 20.05.2018г.Grinning

# 473
Ох, вярно, вие бяхте ден след нас, ние сме на 19.05 Simple Smile разбирам те какво ти е... и аз стоя, стоя и все ровя да измисля по нещо. Сега например реших, че ще опитам сама да направя букетче за хвърляне, тъй като не искам да хвърлям моя букет, а тези, които откривам, за хвърляне са или скъпи, или много грозни, та сега си харесах едни цветя в алиекспрес и ще накарам мъжа ми да ги поръча, тъкмо му обясних идеята си и той я одобри, дано и да се получи Grinning

# 474
Евала, сериозен мъж! Трябва да питам мъжа ми как се казваше нашият диджей и ще споделя Wink

# 475
Да и аз ги намирам повечето букетчета за грозни, но съм гледала само в интернет какво има. Все още и по магазините не съм обикаляла, но пък си взех тюл, силиконови розички и панделки и ще си направя късметчета за хвърляне.

# 476
fatalina е права според мен.
Аз в началото на темата някъде бях споменала колко впечатлена бях от един диджей от Пловдив, дори ме беше яд, че иска доста пари и няма да можем да го наемем, докато не говорих с видеооператора ни, който като чу за него и ми разказа на една сватба как се случило да са двамата, при което видеооператорът го помолил да си настрои осветлението на един цвят, за да може той да си настрои камерата и станала разправия за подобна глупост... като диджеят направил коментари от типа "Ти знаеш ли кой съм аз...", та вече не ме е яд и съм доволна от диджея, който си избрахме.
monikrisi, аз ходих в няколко сватбени магазина и хвърлих едно око на букетчетата там, но на живо изглеждаха дори още по-ужасни Grinning

# 477
Права си е да и аз я подкрепям.  Просто му написах благодаря и това е . Ако си е мислил, че ще му се моля не е познал. Просто се ядосах, защото е свободен за тази дата и каза, че няма проблем докато не написах ресторанта.

# 478
  • London, UK
monikrisi според причината е друга. Аз бях с DJ Бедрос в хотел Акорд и всичко беше супер, но управителя на ресторанта направи коментар, че щял да си вземе отпуска за нашата сватба щом сме с Бедрос (беше в рамките на шегата, разбира се). Тогава реших, че е понеже Бедрос е много добър и няма да имаме нужда Жоро да е там, но в последствие се замислих, че може и да не се разбират много добре. В деня на сватбата Бедрос държеше да застанем точно по определен начин, което не допадна много на Жоро. Пак казвам за мен всичко мина добре, просто ми се стори, че има малко напрежение и с това си обяснявам, че не иска да взима твърде много сватби в този ресторант.

# 479
Като сме на темата, та се сетих още нещо да ви споделя, което ми направи лошо впечатление. Искам да намеря жива музика за вземане на кумове и булка, само толкова. Трудно ми е да открия в интернет и се сетих за един оркестър, който беше на сватбата на една приятелка /на цялата сватба бяха/. Открих един човек от оркестъра във фейсбук и му писах да го питам за цена, обясних му какво ми трябва, а той ми отговори, че не можело от сега да ги запазя, тъй като можели да имат оферта за цяла сватба за този ден и ми каза по-нататък пак да им пиша.... аз разбирам, че всеки си гледа интереса, но останах с много гадно усещане като ми каза така, познайте дали ще ги потърся отново...

Общи условия

Активация на акаунт