Професионални серии за коса - тема 115

• 98 119
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Ловеч
Много хубава коса,Радина. bouquet

Много благодаря! 😊
В момента доста пада след раждането и определено има още доста какво да се желае, но се старая да си я отглеждам с любов и правилни продукти (доколкото знанията ми позволяват) 😊

# 106
Тези, които имат маската на Епруваж - как ви пристигна маската? Имаше ли защитен стикер?
Моята днес пристигна, и е два пръста под капачката, а не е изтекла.От рибката поръчах  newsm78

# 107
Ел, моята маска Епруваж пристигна в същия вид - без защитно фолио под капачката и количество доста под ръба. За сметка на това серумът на същата марка дойде така здраво омотан и опакован, че едва успях да го отворя.

Аз не съм в БГ и поръчах директно от специализиран магазин тук.

# 108
  • Варна
 Няма защитно фолио Епруваж и да не е пълна кутията до горе. Моята е взета лично от реалния магазин.
  Ето линк към хидратиращата Мароканойл и аз си мисля,че за нея иде реч.
 https://www.arlen.bg/product/2995/hidratirashta-maska-za-suha-i- … g-mask-250ml.html

Радина нямах време да ровя за съставите,но си мисля,че и двата ти шампоана са хидратация. Не съм ги ползвала. Ако обаче косата ти не става отврат значи имат поне по мъничко протеин,който е достатъчен да носят след себе си протеинова маска. Шампоана на Профайбър не е кой знае колко скъп ако имаш възможност вземи го. Добри продукти са.
 Епруваж е балансирана маска да  Peace.

Косата ти е много хубава. На тая дължина и тоя цвят иска много подхранване и редовен протеин,за да не изтъняват краищата,да не се къса и да не плаче за ножица. Ако вземеш епруваж направи един курс поне месец с нея и следи дължините. Няма как да не забележиш промяната.

При небоядисвана коса дом еластайзър може ли да се слага и на скалпа или пак само по дължините?

Може,но задължително миене два пъти със сериозен шампоан след това.

# 109
  • Ловеч
Благодаря ти, Принцеса!
Добре че ме посъветва и за еластайзъра, че закрепих положението след морето. Аз също измих косата 2 пъти с шампоан, защото все ми се струваше, че още има масла по нея.
Трябва да се понауча вече да познавам шампоаните, защото все си мислех, че тия са балансирани. Има ли някъде информация да взема да попрочета?

# 110
Аз си купих Ш и М от зеления про файбър. Косата ми е много дълга и гъста, но с фин косъм, боядисана, тъмна, редовно термично обработвана.
Шампоанът има прекрасен аромат и много добре се разпенва. Измих два пъти. Маската мирише супер. Не е супер гъста като повечето маски от serie expert. Когато я нанесох разресвах с tangle teezer четката. Измих и изсуших. Резултатът гъста, но лека коса, без разхвърчаване и без отежняване и със супер блясък.
Това беше преди няколко дни. Вчера след морето измих с обикновен Ш от Германия за няколко евро почистващ и сложих балсам Алтерна moisture intense. Косата се ламинира прекрасно при изсушаването.

# 111
Здравейте! Сега се присъединих към форума и ми е първа тема, но доста не вълнува и се престраших да питам какво мислите за Корейската марка козметика за коса на  - Doori? Похвалиха ги доста и ми стана любопитно, дали някой я е ползвал досега? Благодаря...

# 112
  • Berlin
Тук едва ли някой ще ти отговори за тази марка, по-добре потърси темата за корейската козметика. Peace
А, ето линк: http://old.bg-mamma.com/?topic=762595.msg34884977#new

# 113
Тук едва ли някой ще ти отговори за тази марка, по-добре потърси темата за корейската козметика. Peace
А, ето линк: http://old.bg-mamma.com/?topic=762595.msg34884977#new
Много благодаря! Sparkling Heart

# 114
Ел не мога да ти кажа какво ще се получи ако редуваш двете серии на Епруваж....Все пак са два меки протеина. Мисля,че и едната/възстановяващата/ ще ти е достатъчна. С нейния шампоан можеш да ползваш и една Хидратираща маска по избор-ще се съчетае чудесно с всичките.

https://-spam267-.com/2017/08/blog-post.html

Ивка виж горния линк  Wink

Радина рецептата на еластисайзъра я има в линка  Hug.
Принцеса, аз с въпросче за еластайзера, какво се има предвид по 1 от съставките? 1 опаковка или еднакво количество? Или ако може направо точни пропорции Blush

# 115
  • Варна
 Под 1 се има предвид едно шише 40мл./такива са разфасовките в аптеката  Laughing/. Това обаче е много относително. Аз лично не спазвам нито пропорциите нито оригиналната рецепта. Единствената задължителна съставка е глицеринът. Слагам глицерин , зехтин,ЯЧРМ,кокос,арган въобще всички масла,които знам,че косата ми обича.

# 116
Под 1 се има предвид едно шише 40мл./такива са разфасовките в аптеката  Laughing/. Това обаче е много относително. Аз лично не спазвам нито пропорциите нито оригиналната рецепта. Единствената задължителна съставка е глицеринът. Слагам глицерин , зехтин,ЯЧРМ,кокос,арган въобще всички масла,които знам,че косата ми обича.
предположих, че е така, но ми направи впечатление, че са различно количество в опаковките, та затова да си питам Grinning за сега ще си карам по рецептата от блога ти, но съм решила в бъдеще да си отделям доза и да добавям по някоя съставка за да преценя на мен кое ми благоприятства. А при нанасянето косата мокра ли трябва да стане или само по дължините да сложа? Също какво е ЯЧРМ? Уф, извинявай за многото въпроси, но прохождам тепърва в областта Relaxed

# 117
ЯЧРМ - ямайско черно рициново масло, моята коса го обича, кокосовото също, скоро ще си забъркам и аз, само глицерин нямам, но ще си взема.

# 118
  • Ловеч
Момичета, това нали е протеинов шампоан? Преди съм го ползвала и съм много доволна.
https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/lisse-design-keratin-therap … ce-shampoo-250-ml

# 119
  • Бургас / София
Момичета, привет препоръчайте ми нещо за плажни къдрици? Спряла съм се на пяната на Морокан, но ще разгледам и ваште предложения.

Общи условия

Активация на акаунт