Професионални серии за коса - тема 115

• 97 447
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас/Пз
Еми, Зари, благодаря. Ако не успея да намеря хималая ще отида до някой от салоните за давинес

Скрит текст:
някой от Бургас , ако иска крема на хималая против да ми пише на лс

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 09:30 от ani_d

# 196
  • Варна
 Няма я тази маска и във Варна. Продавачките ми вдигат рамене и подозирам,че е спряна от производство.

# 197
  • някъде
Прегледах заглавията на старите теми, но не мога да открия дали има такава, в която сте писали за домашни маски и процедури най- вече за подхранване и спиране на косопад. Моля, ако някой има желание да ми помогне.

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 16:48 от Д и д и

# 198
Прегледах заглавията на старите теми, но не мога да открия дали има такава, в която сте писали за домашни маски и процедури най- вече за подранване и спиране на косопад. Моля, ако някой има желание да ми помогне.
Мисля, че има отделна тема за домашни маски

# 199
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
За тази маска търся мнение - https://www.zlatnaribka.com/Podhranvashta-maska-luxury-masc-200- … tritive%20Mask%20
Трябва да взема хидратираща за голямата ми дъщеря. Ако тази не става, приемам мнения за други.

# 200
  • София
Здравейте, момичета! Изчетох доста от темата и оставам с впечатление, че малко от вас страдат от бързо омазняване на косата. Ако все пак има такива бихте ли споделили какви продукти използвате? Моята коса е нетретирана и доста бързо се омазнява. Насочих се към един шампоан на Керастас (https://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-mazni-koreni/ … n-divalent-250-ml) , но ми се иска да чуя и вашия опит.

# 201
Записвам се да следя. дълга коса поддържам с протеиновата серия на Редкен и резистънс серията на Керастаз - това е най-добрата рецепта за мен.

# 202
Може ли отзиви за лилавата серия на pro fiber? Също и така калва е личната ви рецепта за домашен еластисайзър?

# 203
  • Варна
 Лилавия профайбър маската беше първата сериозна протеинова маска,която ползвах и благодарение на която косата ми от изгорена накъсана перушина се превърна в прилично косище  Laughing.
 Друг продукт от серията не съм пробвала,но маската е супер за съсипани коси.
 Личната ми рецепта за домашен еластисайзър: 40мл.глицерин от аптеката,20мл. ЯЧРМ,20мл. зехтин,2супени лъжици кокос/последните две от ЛИДЛ/ и леганза 94 на око  Laughing. Леганзата я ползвам за матиране ама ме мързи да се клепам отделно затова всичко на куп. Напоследък слагам и 5-6 капки етерично масло от пачули в компота,преди съм слагала чаено дърво.......въобще варианти много.

# 204
Благодаря ти много за изчерпателния отговор! Пробвах лилавия профайбър. Засега резултатът е много плътна и гъста коса. Утре ще видим дали ще ми отежни дългата коса и как ще е корена. Ще пробвам рецептата ти само без матиращото, че аз съм черна. Поздрави!

# 205
  • Варна
 Ако косата ти не е жестоко малтретирана като моята те съветвам да не повтаряш. Редувай с нещо по-леко защото гарантирано ще ти утежни. Аз отдавна не я ползвам освен преди боя. Мия с ДПШ и вкарвам или профайбър или терапист. Иначе наистина дава страхотна плътност и копринена мекота.

# 206
Ако косата ти не е жестоко малтретирана като моята те съветвам да не повтаряш. Редувай с нещо по-леко защото гарантирано ще ти утежни. Аз отдавна не я ползвам освен преди боя. Мия с ДПШ и вкарвам или профайбър или терапист. Иначе наистина дава страхотна плътност и копринена мекота.

Може би да редувам с нещо по-леко или балсам. Терапистите ми това лято стоят пълни, както между другото и алтерните. От pro fiber имам и зеленат серия Ш и М, и от синята Ш и Б, които ми идват добре. Косата ми химически не е третирана, но за сметка на това е до кръста и редовно термо обработвана с преси, маши и сешоари.

# 207
  • София
моята рецепта за домашния еластизайзър зависи основно от настроението ми. обикновено е някаква маска или протеинова терапия (4 с.л.), глицерин (1 с.л.), живи витамини на Натура Сиберика (1 с.л.), базово масло - шарлан, бадемово или ямайското рициново (3 с.л.). Намокрям косата, мажа, минавам с терапевтична преса, но не винаги и стоя, колкото мога.

# 208
  • Варна
Здравейте,искам да попитам, тъй като не намерих нищо във форума,някой ползвал ли е новия продукт Mi amante ,който родните звезди и фризьори като Ивайло Колев толкова рекламират?

# 209
  • Пловдив
моята рецепта за домашния еластизайзър зависи основно от настроението ми. обикновено е някаква маска или протеинова терапия (4 с.л.), глицерин (1 с.л.), живи витамини на Натура Сиберика (1 с.л.), базово масло - шарлан, бадемово или ямайското рициново (3 с.л.). Намокрям косата, мажа, минавам с терапевтична преса, но не винаги и стоя, колкото мога.

Моята е подобна. Задължително някаква маска+глицерин+мед+гел алое вера+рициново масло+други масла (според каквото имам). От един месец  не го правя и усещам разликата и колко добър ефект има.

Общи условия

Активация на акаунт