Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви продукти се използват за поддържане на дълга коса?
Кои са най-добрите масла за коса?
Каква е подходящата професионална козметика за необработена коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви продукти се използват за поддържане на дълга коса?
Форумът предлага разнообразие от продукти за грижа за дълга коса. Някои от тях включват балсами Davines, Pro Fiber Re-Create, масла Moroccan Oil, Nashi, Moroccan Argan Oil, Macadamia Natural Oil, Chi, Alterna и Kerastase. Освен това се споменават продукти като маски за коса, балсами за коса , шампоани , масла и фиксиращи спрейове. Предпочитанията варират в зависимост от типа коса и нейните нужди.
-
Кои са най-добрите масла за коса?
-
Каква е подходящата професионална козметика за необработена коса?
Отговорите във форума варират, като някои потребители споделят положителен опит с Nashi Argan за необработена коса, докато други предпочитат други марки като Moroccan Oil, Moroccanoil Treatment Original, Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque и др. Важно е да се отбележи, че реакцията на кожата и косата може да варира от човек на човек, поради което се препоръчва тест за кръпка преди използване на нови продукти.
-
Какви продукти трябва да използвате след прекарване на време на плажа?
-
Как мога да направя домашен еластизатор?
ама ще видим кога ще ме охапят калинките,че все се появява нещо друго,което искам
,а гледам да не надвишавам предишния си бюджет за цигари,който сега харча за мазила. 
Мислех,че така няма да ме хване боята.
. Използвам себорегулиращия шампоан Фито. Ползвала съм кристали, масла и т.н., но явно все неподходящи, защото косата ми в крайщата бухва и става ....