Професионални серии за коса - тема 115

• 97 192
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
На мен ми е интересен съставът, а и виждам, че и други момичета се интересуват от серията. Но само ако ти се занимава, не държа на 100% така или иначе ще поръчам ш-на да го пробвам.  Wink

# 616
  • София
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Sodium Benzoate, Amodimethicone, Carbomer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Trideceth-10, Glycerin, Hexylene Glycol, Salicylic Acid, Glycol Distearate, Pyridoxine Hcl, Citric Acid, Mica, Limonene, Peg-100 Stearate, Steareth-6, Phenoxyethanol, Coco-Betaine, Trideceth-3, Ci 77891/Titanium Dioxide, Peg-45m, Benzyl Salicylate, Biotin, Linalool, Geraniol, Benzyl Alcohol, Acetic Acid, Fumaric Acid, Ci 15510/Orange 4, Ci 17200/Red 33, Bht, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance. - ето го съставът Simple Smile

# 617
Момичета, някоя да е ползвала Bed Head Color Goddess? Май влизат в категория "професионални", въпреки че цената е почти като на ДМ-ски продукти. Днес попаднах на комплект шампоан и балсам по 750 мл за общо 18 евро о.О

# 618
  • вкъщи
Аз съм ползвала, даже в момента поднових. Хубави са, правят косата мекичка и жива. В Енцо са 38 лв, в Парфимо има сега промоция на балсам 750 мл за 11 лв май беше.

# 619
  • В къЩи.
И да използвам да попитам за тази маска https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyav … -reparative-227-g
Не ползвам балсами и маски,защото косата ми е много рядка,с фин и тънък косъм,с доста къса прическа съм и си мисля,че ползването им ще направи косата ми мазна,тежка и залепена за скалпа и ще стане по-видно колко е рядка... Embarassed
Но тази маска ми хареса много по описание.Приемам и други предложения.

Съжалявам,че се самоцитирам,но наистина искам да чуя мнението ви. Praynig

# 620
И да използвам да попитам за тази маска https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyav … -reparative-227-g
Не ползвам балсами и маски,защото косата ми е много рядка,с фин и тънък косъм,с доста къса прическа съм и си мисля,че ползването им ще направи косата ми мазна,тежка и залепена за скалпа и ще стане по-видно колко е рядка... Embarassed
Но тази маска ми хареса много по описание.Приемам и други предложения.

Съжалявам,че се самоцитирам,но наистина искам да чуя мнението ви. Praynig

Лия, тази маска е коментирана много тук. Хубава е, заздравява скалпа и стимулира растежа. Аз ползвам втора кутия и от една промоция се заредих с още 4. Това е единствената маска, която ми е харесала до степен да искам да я купя пак.

Моята коса е малко под раменете, гъста, но тънка и късаща се след некадърно направени кичури. Маската не ми я утежнява, чувствам си скалпа много добре след нея. Целта ми е да стигна дължина до средата на гърба и постепенно да изрежа остатъците от кичурите.

# 621
Аз съм ползвала, даже в момента поднових. Хубави са, правят косата мекичка и жива. В Енцо са 38 лв, в Парфимо има сега промоция на балсам 750 мл за 11 лв май беше.

А с каква коса си?
Притесняват ме тези масла в състава, да не вземат да я утежнят и да ми залепне за скалпа.

# 622
  • В къЩи.
Brie,благодаря, за отговора.  bouquet Точно това имах нужда да чуя( прочета). Hug
Пролича си ,че следя от скоро темата. Embarassed

# 623
  • вкъщи
Аз съм с много гъста, къдрава, естествено руса и дълга. Имам и кичури. Суха ми е косата и тази маска ми влияе добре.

# 624
Brie,благодаря, за отговора.  bouquet Точно това имах нужда да чуя( прочета). Hug
Пролича си ,че следя от скоро темата. Embarassed

Няма нищо, Лия. Помня, че много я коментирахме тази маска, но може и в предната тема да е било.

Много е хубава маската за тънки коси като нашите. Simple Smile

# 625
Моята не е тънка, ама пак е хубава маската. И аз ще подновя. Peace

# 626
  • В къЩи.
Значи със сигурност ще я пробвам. Само да видим кога ще е и как да съчетая поръчката( харесах си доста неща  за не малка сума  ooooh!)
Усещам ,че ММ няма да е доволен от запознанството ми с вас. Laughing  Hug

# 627
  • Варна
Скрит текст:
Ааааааа това е бюджет цигари  Joy. Колкото и да се напървам не мога да изхарча толкова колкото той харчи за смръдливки  #Cussing out или за въдици  Sick

Лия Епруваж си струва всяка стотинка. Особено с грижата си за скалпа-обожавам го.

# 628
  • Ловеч
Аз ли бъркам или новият шампоан на Лореал е по-скоро хидратиращ? Нещо не виждам протеин🤔

# 629
  • Бургас
Аз се чудя на маската от новата серия на Лореал,дано още момичета се включат с мнения.След две маски,които наистина са добри за моята коса,търся още. Grinning

Кои маски ти харесаха и каква ти е косата? На мен Липидиум много ми хареса, Нутрифайър също е ок. С къдрава и сууууха коса съм, изрусена.
С дълга гъста коса съм,боядисвам я,преси не ползвам и търся предимно изглаждане ето тези маски ми харесват-https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/liss-unlimited- … -lis-ultim-200-ml   https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D … c=nk6L2Ae7pDy3EM: Втората знам,че не профи,но е прекрасна за мен.

Общи условия

Активация на акаунт