Професионални серии за коса - тема 115

• 97 420
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Ловеч
Маската Епруваж след протеинов или хидратиращ шампоан се нанася и от корените или само по дължините? 🤔

# 151
Съжалявам, че повтарям пак въпроса си, но моля ви кажете ми коприната на Чи слага ли се и на суха коса или само на мокра? newsm78

# 152
  • София
Съжалявам, че повтарям пак въпроса си, но моля ви кажете ми коприната на Чи слага ли се и на суха коса или само на мокра? newsm78

Аз я използвам и на двете. Не ми отежнява, въпреки че съм с тънка коса.

# 153

Аз я използвам и на двете. Не ми отежнява, въпреки че съм с тънка коса.
Благодаря Heart

# 154
  • Някъде там
Момичета имам нужда от вашата помощ! Имам шампоана на Alterna Caviar Reparix с каква маска да го комбинирам може и да не е на алтерна? Косата ми е знаете някой Simple Smile Боядисвам 5 пъти в годината бързо омазняващ се корен , а надолу си е живичка

# 155
Предпочитам на мокра, иначе ми клепва косата.

Момичета имам нужда от вашата помощ! Имам шампоана на Alterna Caviar Reparix с каква маска да го комбинирам може и да не е на алтерна? Косата ми е знаете някой Simple Smile Боядисвам 5 пъти в годината бързо омазняващ се корен , а надолу си е живичка
Шампоана, поне в моите усещания, е остъргващ, протеинов. Комбинирай си го с каквато маска искаш. Ако е протеинова- ще засилиш ефекта Hands Plus1

Аз използвах маската Олиасета- тази с арган, подхранващата. За моята коса е нищо особено, стои малко хард след нея, следователно косъмът ми е усетил по-осезателно протеин. Не бих повторила покупката, определено. За коси, които обичат протеин, мисля ще е ок!

# 156
  • Някъде там
Поръчах тази пък да видим Grinning
//www.zlatnaribka.com/podhranvashta-maska-za-blyasak-s-maslo-ot-leneno-seme-i-koprineni-proteini-olioseta-oro-di-luce-200-ml?search=Olioseta

# 157
Поръчах тази пък да видим Grinning
//www.zlatnaribka.com/podhranvashta-maska-za-blyasak-s-maslo-ot-leneno-seme-i-koprineni-proteini-olioseta-oro-di-luce-200-ml?search=Olioseta
Все към нея посягам.Чудесна е за моята коса.Дано ти допадне и на теб.

# 158
Момичета, някоя от вас знае ли салон в Пловдив където да правят терапия милкшейк или терапия на керастаз хронолоджист?

# 159
  • Варна
Маската Епруваж след протеинов или хидратиращ шампоан се нанася и от корените или само по дължините? 🤔

Епруваж е балансирана маска. Ползва се след протеинов до балансиран шампоан.  Мацките с фини коси се оплакват,че нанесена в корена им утежнява. При мен такъв проблем няма,а и няма опция да се лиша от най-доброто в тая маска именно противокосопадното действие. Продукт с насоченост към скалпа е.

Можеш да комбинираш буквално с всичко.  Бих казала,че за коса в добро състояние спокойно може да стане постоянен шампоан и да сменяш само маските в зависимост от моментната нужда на косата.

РуСа-Мамма преди година  и аз мрънках,че  Alterna Caviar Reparix е премиващ и ми прави косата метла. В момента обаче нещата са други. Коментирано е и преди. Като цяло Алтерна са продукти за коса в добро състояние. Няма ги силиконите на Керастаз и Лореал,няма го козметичния ефект,който да прикрие недостатъците.  Има и един друг момент,за който преди година не знаех. При преминаване от сулфатни шампоани към безсулфатни косата има нужда от адаптация. Стисни зъби и мий на три пъти поне с Алтерна и слагай след това Олиесета  Wink. Мисля си,че ще ти хареса резултата.

Олиесета си показва силата след няколко ползвания. Просто действа с натрупване.

# 160
  • Ловеч
Епруваж е балансирана маска. Ползва се след протеинов до балансиран шампоан.  Мацките с фини коси се оплакват,че нанесена в корена им утежнява. При мен такъв проблем няма,а и няма опция да се лиша от най-доброто в тая маска именно противокосопадното действие. Продукт с насоченост към скалпа е.

Много благодаря, Принцеса! Аз също я поръчвам заради косопада, тъй че ще пробвам първо да нанасям и в корените, а ако утежнява много, ще променя.😊

# 161
  • София
Принцеса, аз се оплаках, че ми се омазнява на втория ден косата и сега съм решила да я прибавям към маслата, които нанасям в корена преди миене, да видя как ще е ...
На мен ми се омазняват и дължините, не само в корена.

# 162
Здравейте , нова съм във форума и в професионалната козметика за коса. Аз съм с платинено руса  до момента използвах alterna caviar volume с хайвер. Косата ми е права и суха третирам я със сешоар 2/3 пъти седмично. Днес забелязах леко накъсване може би заради миенето с друг шампоан . Според вас протеинова или хидратираща серия е по-подходяща за моята коса?

# 163
  • Варна
 Еми....добавяйки я към маслата се лишаваш от голяма част от полезностите на самата маска  Hug. Имаш ли силен протеинов шампоан? Примерно Alterna Caviar Reparix или Архитект,Терапист на Керастаз? Опитай да миеш със силен протеин и след това да нанасяш Епруваж......

Stelindaa  добре дошла  bouquet Косата ти има нужда и от двете и от свястна термозащита също. Щом ползваш Алтерна значи не си съвсем боса в профи козметиката.

https://-spam267-.com/2017/08/blog-post.html  ето тук съм описала продуктите,които ползвам аз. Не съм чак платинено руса,но мисля,че след слънцето последния месец бая се доближавам  Laughing.

# 164
  • София
Принцеса, имам Редкен екстрийм и Архитект, моята коса принципно не я мия с хидратиращи шампоани, защото много се сплесква и става изключително перушинеста. Иначе първият ден след Епруваж е разкошна косата.
А защо при смесването с масла губи от полезните си свойства?

Общи условия

Активация на акаунт