Професионални серии за коса - тема 115

• 97 382
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Момичета , моля препоръчайте ми шампоан против косопад за мъж .

# 316
Момичета , моля препоръчайте ми шампоан против косопад за мъж .

Този от серията на Кюн So Pure. Зависи от характера на мъжа, може и този на Напура. Пак от характера зависи, добре е да се добави лосион или ампули (Алтерна, Напура, Наноген).

Някой пробвал ли е да добавя натурално масло или по-богат финиш към балсам или маска, тоест да се смесят непосредствено преди нанасянето върху косата?

# 317
  • Варна
Да,пробвах да добавям арган към Епруваж маската в жегите заради сухотата на връхчетата,но не става. Не се отмива добре и косата после е смотана. Но може и проблема да е в мен  newsm78 и да съм се оляла с количеството масло  Laughing. Виж еластисайзър екстрийм обогатен с арган и рицин е друга работа  Joy/чист е буквално нищоправещ на моята чума/. Вчера ми дойде маслото от японска камелия. По принцип го взех за лице,но мисля,че и в еластисайзъра ще върви, а към маслото на Олиесета подхранващото съм добавила направо в шишето няколко капки пачули  Laughing поне вече не смърди на крем Каро,а на билки  Joy.

# 318
Извинявам се, че въпросът не е точно по темата, но дали някой е намирал парфюм, който да се доближава до аромата на маската на Мароканоил?

# 319
Благодаря! Аз към всяка маска слагам по 2 капки масло от боабаб, много омекотява и хидратира косата, няма проблем с отмиването,  без това масло маската не е същата..

# 320
Да похваля няколко продукта на keune. От органичната серия охлаждащ шампоан с мента и арганово масло. Подхранваща маска от органичната серия отново. А преди изсушаването капсула, съдържаща концентрат против цъфтеж. Шампоанът д удоволствие за скалпа. След изсушаването плътна и гъста коса, без утежняване, със страхотен блясък. Пробвах продуктите в салон. Обмислям покупка. Видях че имат и нощна грижа с изплакване на сутринта.

Не се лъжи по продукти, изпробвани в салон. Там като се изсушат и с веро да са те измили, ще си доволна. Кюн не са нищо особено и по-добре ги пробвай с мостра, ако имат да ти дадат, но в домашна обстановка, тогава ще е по-различно.

# 321
Извинявам се, че въпросът не е точно по темата, но дали някой е намирал парфюм, който да се доближава до аромата на маската на Мароканоил?

Още преди години това беше първото, което търсих в гугъл и се оказа, че доста хора питат по чуждите хора. Ще пиша после с предложения, и аз обожавам аромата

# 322
Някой ползвал ли е това?

https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/pro-fiber/resto … er-restore-150-ml

От Ш и М съм много доволна. Този продукт го купих вчера от салона. Мислих че текстурата е маслена, но е по-течно всъщност. Още не съм го пробвала.

И някой пробвал ли е новата серия на Loreal professional против накъсване?

# 323
Не, няма такъв парфюм. Peace Щях да ти отговоря и в парфюмната тема, но нещо се отплеснах. Точно с такъв аромат няма. Предполагам, че те ще пуснат в един момент. И аз искам.

# 324
Някой пробвал ли е да добавя натурално масло или по-богат финиш към балсам или маска, тоест да се смесят непосредствено преди нанасянето върху косата?
Аз съм пробвала, към Марокан маска добавям от тяхното олио и става по-богата.То си го пише и на описанието за по-твърда коса така да се ползва.
Вчера взех едно шише с ленено масло /хранително/ и мисля да пробвам и с него в други маски,не ми се видя така мазно и тежко както рициновото например.

И някой пробвал ли е новата серия на Loreal professional против накъсване?
Чаровна писа по-назад за ш.
Само по салоните май я продават,онлайн не я виждам.  Thinking

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 11:46 от michelle_ma_bell

# 325
  • София
Не, няма такъв парфюм. Peace Щях да ти отговоря и в парфюмната тема, но нещо се отплеснах. Точно с такъв аромат няма. Предполагам, че те ще пуснат в един момент. И аз искам.

А дали има парфюм с аромата на Маракеш за краищата?

# 326
След няколко поредни ползвания на маската и спрея на Goldwell color extra rich, мога да кажа, че за моята коса никак не са силно хидратиращи... Очаквах повече омекотяване и хидратация... Особено спрея никак не го усещам, все едно нищо не съм напръскала... ooooh! Маската не успява да изглади косата, не е от най-разплитащите, а като маска за боядисана коса, не виждам и блясък да дава... Просто една съвсем обикновена за мен маска...   Mr. Green
Пробвах маската след различни шампоани и резултата не се промени, добре, че не взех шампоана от серията, защото най-вероятно нямаше да ми допадне... Peace

# 327
Явно си е до коса.Аз от маската съм изключително доволна.
Напоследък косата ми се чувства идеално само по шампоан и след като се изкъпя слагам от сметаната на МШ.Няма и следа от заплитане.Косата е жива и мека.
Мисля да си взема и млякото с 12 ефекта за мен и за голямата ми дъщеря.

# 328
А Епруваж маската дали е подходяща за нетретирана здрава коса, с тънък косъм? Дали ще утежни?

# 329
  • Варна
А Епруваж маската дали е подходяща за нетретирана здрава коса, с тънък косъм? Дали ще утежни?
Аз съм с такава коса и когато внимавам с количеството в никакъв случай не ми утежнява. Аз лично съм фен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт