Професионални серии за коса - тема 115

• 97 358
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Много ви благодаря момичета! Аз четох доста в сайтовете и като се върна в Сф, ще обикалям да тествам ако намеря нещо сходно ще пиша!  bouquet

# 331
Момичета, знам, че е писано многократно за L2, но аз така и не успях да му намеря правилното приложение. С какви продукти го комбинирате вие и в какъв ред?

# 332
Аз си го ползвам без оглед на продуктите преди това, преди разресването. Чести и когато трябва да взема душ набързо и нямам време да сложа нормален балсам или маска. Просто ми помага за разплитането на моята тънка перушина. Не целя нищо друго.

# 333
Момичета, знам, че е писано многократно за L2, но аз така и не успях да му намеря правилното приложение. С какви продукти го комбинирате вие и в какъв ред?

Аз също, за мен е абсолютно безполезен продукт, косата ми не го хареса. Единствено ароматът ми допада.

# 334
  • София
Момичета, когато ползвате хидратиращ шампоан оплита ли ви се повече косата при шампонирането ... то е ясно че след това се оправят нещата с маската или балсам ....

# 335

Аз също, за мен е абсолютно безполезен продукт, косата ми не го хареса. Единствено ароматът ми допада.
Благодаря. Абсолютно същото е и при мен. Ще замине в размените  Simple Smile

# 336
Момичета, когато ползвате хидратиращ шампоан оплита ли ви се повече косата при шампонирането ... то е ясно че след това се оправят нещата с маската или балсам ....
Аз нямам много хидратиращи ш., но 3 различни на Керастаз не ми оплитат.
Имах един непроф.-правеше я на топка,ужасно оплетена  Rolling Eyes не знам на какво се дължи.

# 337

Благодаря. Абсолютно същото е и при мен. Ще замине в размените  Simple Smile
И при мен видимо нищо не правеше, но когато го използвах косата ми беше в най добрия си период. Като го спрях, нещата се промениха. Трябва пак да го почна  Joy

# 338
  • Варна
 Хидратиращите шампоани са кошмар и при мен затова и чиста хидратация не ползвам. Мишел,керастаз дори и хидратиращите имат по малко протеин,а и доволно количество читави силикони та затова с тях положението е ОК.

# 339
  • Ланкър, планините Овнерог
А Епруваж маската дали е подходяща за нетретирана здрава коса, с тънък косъм? Дали ще утежни?

Точно нея ми препоръчаха и взех за голямата ми дъщеря - не е третирана косата й. Най-изчистена откъм химии била тази маска. Взех й я за хидратиране - омазнява се в корените, но е суха, цъфтяща и много оплитаща се в краищата. Още не е тествана, дано е чудото, което й трябва. Имам и маслото за всякакъв тип коса на Мароканойл, но не мога да я накарам да го ползва мирише й гадно и си мисли, че ще й омазни още повече). При малката върши чудеса с косата й.

# 340
А Епруваж маската дали е подходяща за нетретирана здрава коса, с тънък косъм? Дали ще утежни?

Точно нея ми препоръчаха и взех за голямата ми дъщеря - не е третирана косата й. Най-изчистена откъм химии била тази маска. Взех й я за хидратиране - омазнява се в корените, но е суха, цъфтяща и много оплитаща се в краищата. Още не е тествана, дано е чудото, което й трябва. Имам и маслото за всякакъв тип коса на Мароканойл, но не мога да я накарам да го ползва мирише й гадно и си мисли, че ще й омазни още повече). При малката върши чудеса с косата й.

Да ти кажа и аз това масло едва го изтрайвам, че камо ли дете. ВЪобще цялата им серия ми е отврат на аромат. Но пък и на мен много добре ми се отразява маслото, че и с други шампоани като съм мила. По-малко количество като се сложи е екстра.

А тая маска с кой шампоан сте я ползвали? Предполагам с всеки протеинов, но гледам че Епруваж имат и за обем някакви. Чудя се тях ли да си взема да са ми комплект. Иначе шампоани да искаш в нас.

# 341
Хидратиращите шампоани са кошмар и при мен затова и чиста хидратация не ползвам. Мишел,керастаз дори и хидратиращите имат по малко протеин,а и доволно количество читави силикони та затова с тях положението е ОК.
Ами не съм сигурна дали точно на протеина се дължи.Не съм се задълбочавала да гледам съставките  Thinking

# 342
Момичета, един въпрос за боя.. Някоя от вас да е махала рижави (медени) оттенъци на косата с боя в пепелната гама? Гледах една блогърка в youtube, която обяснява как със същия новер боя, но в пепелната гама (тъмно русо пепелно или светло кестеняво пепелно) може да покрие рижавите коси без да е необходимо обезцветяване... Сега ми е интересно дали е истина и какъв ще е резултата в действителност?!?Rolling Eyes

# 343
Момичета, един въпрос за боя.. Някоя от вас да е махала рижави (медени) оттенъци на косата с боя в пепелната гама? Гледах една блогърка в youtube, която обяснява как със същия новер боя, но в пепелната гама (тъмно русо пепелно или светло кестеняво пепелно) може да покрие рижавите коси без да е необходимо обезцветяване... Сега ми е интересно дали е истина и какъв ще е резултата в действителност?!?Rolling Eyes
сега на последното боядисване фризьорката ми предложи точно този вариант и се получи. Преди червенееше, сега си е със златист отенък косата ми.

# 344
 call3, a каква ти беше косата преди това боядисване - медена или червена? Аз съм медена ниво 7 и искам постепенно да си върна естествената средно руса коса... Та си мисля ако взема някаква 7-ца пепелно русо, какво ще се получи? То от едно боядисване явно няма да стане, но поне първия път ми е интересно какъв цвят ще добия... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт