Професионални серии за коса - тема 115

• 97 196
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Ловеч
Очаквам с голямо нетърпение мнения за новата серия на  L Oreal Inforcer с  Biotin !

И аз!
Гледам, че в рибката вече са го пуснали.

# 601
И аз ще съм доволна на мнения и сравнения.

# 602
Взех маската, не съм впечатлена, утежнява ми. Съжалих, че не взех Епруваж, не знам защо така се подведох. Може и в мен да е проблема защото не ползвам заедно цялата серия, но покрай проблемите със скалпа не смея да сложа никакъв друг шампоан.

# 603
Взех маската, не съм впечатлена, утежнява ми. Съжалих, че не взех Епруваж, не знам защо така се подведох. Може и в мен да е проблема защото не ползвам заедно цялата серия, но покрай проблемите със скалпа не смея да сложа никакъв друг шампоан.
Мерси за отзива! Каква коса имаш? Да си преценя за утежняването, дали и за мен ще е така  newsm78

Аз повече за разтеж мисля, Епруваж е за това и сигурно ще е той, но за всеки случай да има още една опция.

# 604
Да попитам маската на епруваж подходяща ли е за много дълга коса със склонност към утежняване? Същевременно очаквам плътност, а не разхвърчана коса + добро подхранване.

# 605
Косата ми е дълга и боядисана, с плътен косъм. Топлинно не я третирам вече кой знае колко, само подсушавам със сешоар на ниска температура и слаба струя. Може и в мен да е проблема защото и любимата ми червена серия на Тиги вече ми идва тежичка въпреки че ползвам само балсама. Ще взема Епруваж защото усещам и лек косопад. Може и неправилна комбинация да правя Ш+М. Сега мия само със Юсерин за свръхчувствителен скалп и редувам само маски и балсами.

# 606
Нуждая се от съвет, момичета. Имам мнооого суха естествено къдрава и изрусявана коса.
Видях, че Shea Moisture е за афро коси - моята по сухота и структура е такава.
Та какво ще кажете за > 
https://www.lookfantastic.es/shea-moisture-fruit-fusion-weightle … 40g/11382089.html

и за >
https://www.lookfantastic.es/shea-moisture-superfruit-complex-10 … 9YCFVCMUQodJmEMnQ

В България от къде се снабдявате с Shea Moisture - не го намерих по сайтовете.

Благодаря на всички, които се включват в темата  bouquet

# 607
Аз се интересувам от шампоана от новата серия на Лореал Inforcer с биотин. Четох че няколко момичета вече го имат и могат да дадат отзиви. Като какъв се усеща, протеинов, балансиран? Има ли протеин в състава? Утежнява ли? Имам тънка коса и търся обем и плътност, търся балансиран към протеинов ш-н, дали този ще е подходящ или ще дойде тежък за тънка коса?
Моля за отзиви и благодря!  Hug

# 608
Аз се интересувам от шампоана от новата серия на Лореал Inforcer с биотин. Четох че няколко момичета вече го имат и могат да дадат отзиви. Като какъв се усеща, протеинов, балансиран? Има ли протеин в състава? Утежнява ли? Имам тънка коса и търся обем и плътност, търся балансиран към протеинов ш-н, дали този ще е подходящ или ще дойде тежък за тънка коса?
Моля за отзиви и благодря!  Hug

Аз съм ползвала няколко пъти шампоана и балсама, но съм твърде "боса" все още в профи продуктите, за да преценя като какъв се усеща. Аз съм с тънка и сравнително рядка коса с бързоомазняващи се корени и сухи цъфтящи краища, не се боядисвам, но ползвам доста сешоар и преса/маша.
Не ми утежнява или омазнява допълнително, но не дава и допълнителен обем. Като цяло ми харесва, но пак подчертавам, че нямам много голяма база за сравнение.  (Примерно червения Label M дето уж е за обем хич не ми хареса за моя тип коса. Така че трябва да се пробва.) Simple Smile

# 609
  • Бургас
Аз се чудя на маската от новата серия на Лореал,дано още момичета се включат с мнения.След две маски,които наистина са добри за моята коса,търся още. Grinning

# 610
Аз се чудя на маската от новата серия на Лореал,дано още момичета се включат с мнения.След две маски,които наистина са добри за моята коса,търся още. Grinning

Кои маски ти харесаха и каква ти е косата? На мен Липидиум много ми хареса, Нутрифайър също е ок. С къдрава и сууууха коса съм, изрусена.

# 611
Princess Sissi , благодаря за отзива! Hug Като цяло не търся някакъв кой знае какъв обем, а по скоро косата да седи по витална и плътна, а не да е сплескана, кльопнала и без вид на втория ден. Косата ми обича протеин и за това търся такъв шампоан а този ми се вижда точно такъв  Praynig Не обичам хидратиращи ш-ни , много ми е сплескват.
Ще се радвам на още отзиви.  Blush bouquet

# 612
Влизам и аз да споделя мнение за новата серия на  L`Oreal Inforcer с  Biotin. Използвам я вече около двадесет дни. Първо да кажа за самите продукти - към момента използвам шампоан, балсам и серумът. Шампоанът бих казала, че е икономичен, не много гъста консистенция, прави прилична пяна и измива добре, но не бих казала , че премива. Балсамът е с гъста консистенция и е мноооого неикономичен. Според мен и за мен на една опаковка шампоан ще са необходими две балсам. Серумът си е като всеки нормален серум, кремообразен, подобен ми е на серумът на Маракеш, само ароматът му е различен. А ароматът като цяло на серията на мен лично ми допада, не е много силен, но е много приятен. Задържа се може би около ден след като съм измила косата. Поръчала съм си и маската, но все още не съм я получила и пробвала, по-натам ще споделя мнение и за нея. Не съм много наясно със съставът на продуктите, но според мен серията е балансирана. Сега за косата ми - тънка, без обем, склонна към цъфтене и накъсване, често третирана със сешоар и преса, оцветявана с къна. И накрая резултатът от използването на серията - аз лично и моята коса сме много доволни от резултатът. Подредена и с блясък коса, без хвърчащи краища и никакъв фриз /преди да започна да използвам продуктите от тази серия,  ми се налагаше на суха коса да нанасям ежедневно някакъв финиш, заради неопитомените връхчета, докато сега не виждам тази необходимост/. За обема не мога да кажа, че продуктите ми докарват някакъв супер обем, но със сигурност обаче не ми сплескват и утежнява косата. Ами това е от мен, дано да съм била полезна, ако някой го интересува нещо друго да пита.

# 613
nadia_al , много полезно благодаря!  bouquet И моята коса е подобна, само че не се боядисвам и изправям и не ми се къса косата. А за състава на продуктите, може да погледнеш отзад в състава, ако съдържат Hydrolyzed keratin/protein и подобни завършващи на кератин, значи са балансирани към протеинови.  Wink
Май ще ги пробвам, звучи ми като, че ще ми харесат.  Heart Eyes

# 614
nadia_al , много полезно благодаря!  bouquet И моята коса е подобна, само че не се боядисвам и изправям и не ми се къса косата. А за състава на продуктите, може да погледнеш отзад в състава, ако съдържат Hydrolyzed keratin/protein и подобни завършващи на кератин, значи са балансирани към протеинови.  Wink
Май ще ги пробвам, звучи ми като, че ще ми харесат.  Heart Eyes

Мога да погледна довечера съставът и да пиша, за който го интересува

Общи условия

Активация на акаунт