Професионални серии за коса - тема 115

• 97 193
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, някой от вас има ли опит с шампоани за изсветляване на коса като например този: https://apteka.framar.bg/30053439/%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%81 … -250-%D0%BC%D0%BB

Косата ми е нещо средно между тъмноруса и светлокестенява на моменти с червеникав оттенък. http://www.missbloom.bg/beauty/kosa/10-tendentsii-pri-pricheskit … /?gallery-photo=5
Нещо като тази, но около челото е много светла и корените не са ми тъмни. Това лято доста беше изсветляла от слънцето и ми хареса как стои, но вече забелязвам потъмняване. Дали с нещо такова мога да й придам по-светъл нюанс, без да я боядисвам?

# 646
  • София
Magnollia, откъде си купуваш Fanola? Аз търся маската им с чесън, за която прочетох тук - препоръчват я за растеж.

Оттук, но не поръчах от сайта, а ходих на място в прдставителството им в Лозенец. И продуктите бяха на по-ниски цени.
http://fanola.bg/

# 647
Aз също много, много харесвам маската на Епруваж. Взех я, подтикната от положителните коментари тук, за което благодаря bouquet
Ползвам я, обаче с протеинов шампоан, предимно с Редкен Екстрийм и резултатът ми харесва. Сега обмислям закупуване и на шампоана Епруваж, но не зная как би ми се отразила комбинацията ш+м. Дали би утежнила и без това тънката ми коса без обем?
Също така, моля за препоръка за лак за коса, който да ползвам за обем в корена, както и за фиксиране, но без ефект "каска". Предпочитам да е лак, който мога да закупя от Рибката.

# 648
Здравейте,искам да си купя ампули и шампоан на Керастаз,но имали реален ефект от тях за сгъстяване на косата?

# 649
Момичета, много моля за отзив за тази ботокс терапия
https://hairbox.org/60-hair-cosmetics/317-shampoo-with-botox.html
Шампоан, спрей и маска. Със тънка коса съм,  изрусена, късаща се и увредена от преса.
Бързо трябва да реша какво да взема но не намирам инфо за тази терапия..

# 650
Magnollia покрай поста ти за фонала ми стана интересно и разгледа  техните продукти.Имат добри неща(по описание изглежда така)Харесах си и тяхна маска http://fanola.bg/продукти-фанола/keratherm-маска-за-изправени-коси/ тази.Имаш ли някаква информация за нея?Дали  е подходяща да се използва когато косата не е химически изправена.Не я тормозя и с преса ,но сешора в този сезон ми е винаги в ръката.

# 651
  • София
Искам да споделя пресните си впечатления от серията  Inforcer. Вчера се измих с шампоана и маската и косата ми беше в необичаен  за мен напоследък прекрасен вид! Мека, подредена, обемна,без грам фриз и със супер блясък Heart Exl Днес продължава да е обемна, мека и блестяща Simple Smile Ще видим и занапред как ще е. Косата ми е тънка, лесно се накъсва. боядисана, изправям я често.

# 652
Някой пробвал ли този нов серум ли е, крем ли е и аз не знам на Миаманте, който всички из Фейсбук и Инстаграм така рекламират?

# 653
Скрит текст:
Искам да споделя пресните си впечатления от серията  Inforcer. Вчера се измих с шампоана и маската и косата ми беше в необичаен  за мен напоследък прекрасен вид! Мека, подредена, обемна,без грам фриз и със супер блясък Heart Exl Днес продължава да е обемна, мека и блестяща Simple Smile Ще видим и занапред как ще е. Косата ми е тънка, лесно се накъсва. боядисана, изправям я често.

Благодаря за отзива  bouquet

Момичета, знаете ли защо в Парфимо почти няма нищо налично от Керастас? Питах ги в чата - писа, че пуснали поръчка до ЛОреал <нали Керастас е на ЛОреал>, но не знаят кога ще дойде. Загледах, че почти цялата гама на Керастас не е налична в сайта и се попритесних.

# 654
Момичета, днес ми пристигна Нектар термик-а. Мноооого хубаво ухае Heart Eyes но не мога да преценя дали ми е добре на косата... Стои едно такова.... Сухо :/ да не би да съм сложила прекалено малко в стремежа си да не ми утежни? На суха коса може ли също да се слага?

Иначе обещах да дам отзив за шампоана за обем на Филип Кингсли. Много ми хареса. Икономичен ми е, харесва ми и това, че почти няма мирис. Косата си усещам по-плътна, но пък обем не видях :/

# 655
Мелисандра, благодаря ти! Значи по-скоро препоръчваш ФК?

# 656
  • Варна
 Какво ползваш преди нектара? Чак ми е странно,че усещаш косата си суха.... На моята сравнително плътна,дълга до средата на гърба коса слагам около 3см. Духни малко със сешоара дори и да не сушиш косата колкото да се затопли и да се активира/все пак е термик/. Аз задължително ползвам нещо под него/или олиото на Олиесета или маракеш за връхчета/,но косата ми е плътна и изрусена. На суха коса особено ако е тъничка не бих го нанесла ама знам ли,чета,че мацките и маските ползват като финиш. Аз нощните грижи на Алтерна и на Ливинг ползвам за финиши та пробвай....

# 657
Мелисандра, благодаря ти! Значи по-скоро препоръчваш ФК?
На мен ми хареса, но зависи какво търсиш... Аз исках обем от корена, защото по принцип съм с къдрава коса и е обемна предимно в краищата и не ми харесва как стои.... Шампоана не успя да ми даде този обем. Но иначе като усещане е хубав!

# 658
Получих си нещата от рибката. Тази вечер почвам ампулите на Лакме и шампоана, ще дам мнение след няколко дни.

# 659
Какво ползваш преди нектара? Чак ми е странно,че усещаш косата си суха.... На моята сравнително плътна,дълга до средата на гърба коса слагам около 3см. Духни малко със сешоара дори и да не сушиш косата колкото да се затопли и да се активира/все пак е термик/. Аз задължително ползвам нещо под него/или олиото на Олиесета или маракеш за връхчета/,но косата ми е плътна и изрусена. На суха коса особено ако е тъничка не бих го нанесла ама знам ли,чета,че мацките и маските ползват като финиш. Аз нощните грижи на Алтерна и на Ливинг ползвам за финиши та пробвай....
Нищо не слагам преди Нектара. Изкъпах се с шампоана за обем на ФК, маска на Афоджий Кърлифик и след това Нектар. Изсуших и с дифузера. Не я усещам напоена, по-скоро е суха :/ да не би да ми трябва още нещо като допълнение? Косата ми е къдрава и не я третирам с нищо освен издухване със сешоар.

Общи условия

Активация на акаунт