Случи ми се нещо странно XVІ

• 156 621
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Имам ужасни спомени от регресия... Усетих и преживях смъртта си... Или по-скоро момента след смъртта... Бях се самоубила с медикаменти. Гледах, сякаш отгоре, проснатото си на леглото тяло... Изпитвах ужасен страх, паника, съжаление и чувство за... как да кажа... необратимост... безизходица... Единствената ми мисъл беше "Боже Господи, какво направих" и паника, и страх... неописуем страх...

# 166
  • Sofia
Чета и двете теми. Бяхме помолени да споделяме за регресията в другата тема. За която е даден и линк.  Peace

Мили дами, има си тема за РЕГРЕСИЯТА и моля дискусията да се премести там.
http://www.bg-mamma.com/?topic=828306.180

Тази тема е за странни случки.

# 167
Имам ужасни спомени от регресия... Усетих и преживях смъртта си... Или по-скоро момента след смъртта... Бях се самоубила с медикаменти. Гледах, сякаш отгоре, проснатото си на леглото тяло... Изпитвах ужасен страх, паника, съжаление и чувство за... как да кажа... необратимост... безизходица... Единствената ми мисъл беше "Боже Господи, какво направих" и паника, и страх... неописуем страх...

Това ми дава отговор на чуденката ми, какво се случва, ако в момента на смъртта при самоубийство усетиш, че не си готов и си направил необратима грешка.

# 168
  • гр.Пловдив

Това ми дава отговор на чуденката ми, какво се случва, ако в момента на смъртта при самоубийство усетиш, че не си готов и си направил необратима грешка.

+1 Peace  Аз също съм си задавала този въпрос ..,но не искам и да си представя  какво е изпитала wdv

# 169
Преди няколко дни и двамата с мъжа ми в една и съща нощ сънувахме, че крадци влизат с взлом вкъщи, докато ние сме там. Не сме коментирали или гледали нищо на подобна тематика преди това. Много се стреснах.

# 170
Това се случи преди няколко години.Една вечер спях, а котката лежеше в краката ми. Събудих се от почукване на перваза на пода. Най странното, че се почука 3 пъти. Надигнах се да видя какво става, котката също се размърда и погледна към мястото, откъдето идваше звука. Естествено, нямаше нищо...Така и не разбрах какво беше това посред нощ...

# 171
Момичета, освен двата тематични съня, които ви разказах, да ви споделя и че много често сънувам самолетни катастрофи. Винаги е адски реално и усещам страха и паниката на 200 души, сякаш съм на борда. Отново не е обвързано с нищо, което съм гледала или чела, просто ми идва от нищото. Когато се събудих след първия такъв сън преди няколко години, първата новина, която прочетох в интернет, беше, че два малайзийски самолета са изчезнали над океана. Dizzy Face Брутално беше.. Замислям се и че имам сензори основно за човешката болка, която принципно е по-силната емоция от щастието...

И аз често сънувам как виждам да пада самолет. В съня си изпитвам истински ужас, макар и да съм само наблюдател. Отдавам го на това, че ме е страх да летя и изпадам в истински ужас, когато има турболенция. 

Иначе исках да ви разкажа за нещо странно, поне за мен, което се случи с моя приятелка. Преди известно време  почина майка й, лека й пръст. Мойта позната е била тогава с нея в стаята. Жената беше доста болна, на легло, с психическо заболяване. В смисъл не беше особено комуникативна и през повечето време си лежеше тихо. Точно преди да издъхне обаче, лицето и се е озарило и тя се е усмихнала широко, което по принцип не й се е случвало след разболяването. И точно в този момент е издъхнала. Може би не ви се струва странно, но на мен тази история не ми излиза от главата. Още се питам има ли причина за тази усмивка. А аз по принцип не съм от вярващите в прераждания, духове и т.н.

# 172
Аз пък вярвам във всичко изброено. Всичко е реално и може да се е озарило лицето й, защото е видяла светлината или нейни скъпи починали близки, които са дошли да я посрещнат.
Моя позната пък вече седмица не може да си намери място. Свекър й почина наскоро и няколко дни след това двамата с мъжа й са видяли отражението му в някакво огледало. Ужасени са, никога не са вярвали в такива неща.
Аз също видях отражението на дядо в огледалото малко след смъртта му и после разбрах за поверието да се покрива всичко огледално до 40-тия ден, вкл. и телевизорите. Ама това практически ми се струва невъзможно. Все пак ходим на работа, мъжете се бръснат, жените се гримират, няма как да се покрият всички огледала. А и да може, стъклата на прозорците ще останат.

# 173
  • Варна
Аз също видях отражението на дядо в огледалото малко след смъртта му и после разбрах за поверието да се покрива всичко огледално до 40-тия ден, вкл. и телевизорите.
Това за първи път го чувам. Чувала съм, че се покриват огледалата, но само до погребението, до 40-тия ден е просто абсурдно, със сигурност никой не го спазва това.
п.п. поверието няма общо с християнските канони, тук е обяснено откъде идва:
https://dveri.bg/xu6y
Така че спокойно.

# 174
Може и да няма общо с каноните, но очевидно е факт, че мъртвите се отразяват в огледалните повърхности.

# 175
...очевидно е факт, че мъртвите се отразяват в огледалните повърхности.
Факт?! Покажи ми го!

# 176
Може и да няма общо с каноните, но очевидно е факт, че мъртвите се отразяват в огледалните повърхности.

Ама и ти се изказа категорично  Crazy

# 177
Изказала съм се категорично от гледна точка на себе си и на хората, които също като мен са имали такова преживяване. Не ви виня, че не вярвате и няма как, а и нямам желание да ви се доказвам. Не ви се е случвало, не можете да се доверите на чужди разкази. Но аз вярвам на очите си.

# 178
  • Варна
Какво ще рече "отразяват се"? Не схванах какво имаш предвид. така или иначе не съм чула някой да си закрива огледалата 40 дни, а ако наистина това беше проблем досега щяхме да сме разбрали със сигурност, представи си каква навалица от объркани духове щеше да има.

# 179
До колкото ми е известно огледалата се покриват до погребението и на третия ден максимум се откриват.

Общи условия

Активация на акаунт