Голямата тема за малките масла - 18

• 88 427
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Не е за себорея, а за къдрава коса.
Никога не съм ползвала шампион за себорея.

# 286
  • Габрово
Скрит текст:
След като втрих в кожата си кокосово масло ми се струва,е стана по-суха от преди...това нормално ли е?
Всяка кожа е различна, и различно понася маслата. Аз се мажа с кокосово масло от няколко месеца, като от време на време сменям с какаово и съм много доволна. Със суха кожа съм и след като се намажа е мека и достатъчно хидратирана. Лицето си мажа с шипково масло( открих го благодарение на тази тема и на вас момичета Heart ) и също ми понася много добре . Hug

благодаря за отговора

# 287
Аз да похваля две масла, от които заедно с шипковото съм най-доволна. Едното е Squalane, а другото Cacay oil. Първото е изклютичелно "тънко" - може би най-тънкото което някога съм пробвала и според скромното ми мнение, е разкошно за мазни кожи.
Второто е с нормална плътност, но след тези двете, кожата ми е супер мека, но стегната. Усещането е като на гума с кадифено покритие  Crazy

# 288
 аз харесвам много сквалан Heart Exl

# 289
  • Wonderland
sesksta, опитай с какаовото масло, може да ти е по- добре. Hug
Моето шипково е от зоя.бг българско

# 290
Благодаря, Мис!

# 291
  • Габрово
sesksta, опитай с какаовото масло, може да ти е по- добре. Hug
Моето шипково е от зоя.бг българско
благодаря за отговора...ще опитам и с какаово масло...
а шипковото масло  го нанасяте директно върху кожата   вечер вместо крем за лице ли ?

# 292
  • Wonderland
Да вместо крем вечер, капвам по няколко капки на пръстите и директно върху лицето.

# 293
  • Габрово
Да вместо крем вечер, капвам по няколко капки на пръстите и директно върху лицето.
Peace...ще пробвам...благодаря много...

# 294
Напоследък не съм си взимала никакви нови масла. Сякаш разбрах кои ми действат добре и спрях да експериментирам.
Но наскоро попаднах на един стелаж на карамфилово масло. Искам да попитам тези от вас, които са го ползвали, дали е силно като аромат като това от чаено дърво и канела, примерно.

Карамфиловото е доста силно, но за афти в устата и други разни такива е супер, минават за няколко часа...

# 295
Здравейте момичета! Попаднах на една тема тук преди няколко дни, в която много хвалеха масленото почистване на лицето и вчера си взех масло на карите на Икаров поради липса на друга фирма. Снощи направих това почистване и не видях никаква разлика, но днес като станах разликата беше огромна, всички малки бръчици които имах по бузите ги нямаше и лицето ми изглеждаше по пълно. Помислих, че съм подпухнала и ходих на кожен лекар, който ми каза, че нищо ми няма на лицето дори напротив Grinning Та искам да Ви попитам:
1. Може ли всяка вечер да правя това маслено почистване?
2.На сутринта с какво да измивам ( да не взема пак да се сбръчкам Laughing
3.Да продължа с Икаров или да взема студено пресовано на карите от zoq.bg кое е по добро.
Малко дълго стана но съм новачака с маслата и тепърва ще ги ползвам. Обръщам се към Вас защото темата от която видях това почистване вече не се поддържа.
Благодаря Ви предварително!

# 296
1. да, можеш всяка вечер да се миеш така.
2. сутрин измивай с каквото ти харесва, няма ограничения. Като правило сутрин се ползва нещо съвсем леко, може и само мицеларна или розова вода, или пък само вода.
3. Продължи си с Икаров щом имаш добри резултати, но съм сигурна, че ще си купиш още масла  Joy  не защото на Икаров е проблемно, а защото ще искаш да опиташ още.

# 297
1. да, можеш всяка вечер да се миеш така.
2. сутрин измивай с каквото ти харесва, няма ограничения. Като правило сутрин се ползва нещо съвсем леко, може и само мицеларна или розова вода, или пък само вода.
3. Продължи си с Икаров щом имаш добри резултати, но съм сигурна, че ще си купиш още масла  Joy  не защото на Икаров е проблемно, а защото ще искаш да опиташ още.

Благодаря много за отговора! bouquet Да точно тръгвам да си търся още масла Laughing

# 298
Карамфиловото масло за какво се използва?

# 299
Карамфиловото масло за какво се използва?

при зъбобол и афти

Общи условия

Активация на акаунт