Алтернативни продукти за дамска хигиена 7

• 77 379
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Мен лично не ми пречи особено, че има оцветяване. Просто се чудех дали трябва да се сменя, но, като ми казахте, че се ползва 5-10 г., значи имам време... Mr. Green

Помня, че някоя потребителка беше споделяла, че я е пускала в съдомиялна... Crazy

# 586
Благодаря за споделянето Simple Smile
В клипа, който публикувах, момичето казва, че доста време й е отнело да се случи така, че да спре изтичането и дори не е разбрала точно как е станало. Притеснява ме това. Така или иначе съм решила да си купя.

# 587
  • Ямбол
Моята е червена и няма оцветяване или поне не се забелязва.
Изтичане обаче има при втори и понякога трети ден и то е по-скоро препълване. Моята е Мелуна L и си мисля за XL за силните дни.

# 588
Моята само я стерилизирам с Милтън, та като покисне един ден и изчезва всякакво оцветяване.

# 589
Сега гледам промоционалния пакет на мелуна и се чудя м+л или л+хл да взема. Само за справка през най силния ми ден напоявам тънка always за около 5 часа. Направо си е тежка от течността.
Най ме привлича, че може да се къпеш с тях, че какво струва, какно прави моя цикъл винаги цели лятната ваканция. Disappointed

# 590
  • Somewhere in Spacetime

miss_chichi, според мен м+л.
Може, да, и не трябва да се сменя като тампона, защото се е напоил.

# 591
Мелуна S е наистина много малка чашка, аз имах и се наложи да купя средната.

# 592
  • FRANCE
Аз слагам в миялната 😆. Почти цялото оцветяване изчезва.

# 593
  • София
Има ли отзиви за чашките от ДМ? По спомен са с цена около 10-15лв., гледам че на Мелуна са доста по-скъпи.

# 594
Какви чашки от ДМ?
Божеее, хора, чета тук за чашка Мерула и все си мислех, че автокоректа на съфорумката се бъзика, а то наистина имало такава чашка 😳

# 595
  • София

В ДМ, също продават чашки, не запомних марката.

# 596
  • Somewhere in Spacetime
Не съм виждала чашките, но погледнах в немския DM. Me Luna са.
Коригирам се, има и други марки: https://www.dm.de/search/468652.html?type=product&q=Menstruationstasse

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 13:39 от Black Hole

# 597
  • Варна
Какви чашки от ДМ?
Божеее, хора, чета тук за чашка Мерула и все си мислех, че автокоректа на съфорумката се бъзика, а то наистина имало такава чашка 😳
Няма грешка, Мерула е Grinning почвам втори цикъл с нея, свикнах й на поставянето, доволна съм, огромна е в сравнение със стандартните, и това й е хубавото Sunglasses

# 598
В България в кой магазин на ДМ ги има?....не съм ги виждала досега.

# 599
Не съм ги виждала досега, не че знам къде точно да ги търся. Може би до превръзките?

Общи условия

Активация на акаунт