Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 034
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 270
Пратих благоверния днес до магазина, дали му две стикита, но ги метнал в коша пред Лидл, не че ги събирам, дъщеря ни не ги харесва, но можеше да ги дам на някое дете или на някого от темата, хвана ме яд на него, цитирам: "Що се нервиш толкова, аз откъде да знам какво е това, касиерката ми ги дава, казва някакви стикита, кво да ги правя, те едни миниатюрни и ги метнах в коша".

# 271
Сладур...

# 272
Представям си как някой би се преборил с кошчето, за да ги вземе..
Пак почва просенето от децата на стикита в магазина..

# 273
Аз това се чудя, даже и го питах дали не е имало някое дете да му ги даде на него, но нямало, като никога, даже бил единствен клиент на касата, което много ме учуди, сигурно заради жегите.
Поне ми е купил сиренце.Joy

# 274
Био пицата Маргарита не е лоша.

# 275
Аз предния път , заради машината , шевната , се сдобих с яко количество. И от предни пазарувания си ги вземах. Само две отворих да видя що е туй нещо. Та- влязоха в употреба , имам си приятелки с малки деца
Като се съберем , и някой малчо започва да надава вой от скука и вадя по едно стики  hahaha hahaha
Един отнесе шест , а майка му- рахат два часа / щот съм строг подаръджия аз, насърчавам  hahaha/
Друго дете , на три-4г. , трябваше с майката да водим сериозен разговор, ееее, с него се пазарих  Mr. Green
Но ги раздадох с кеф - на съседчета , на кого ли не. И сега ще взимам , нищо , че още съм в предвнучна възраст.
Я кажете в Лидъл кои са хубавите кексове , мм ми бълнува , че го черпили някъде с лидълски кекс , е бил фантастика. Някакъв сочен вика  Laughing

# 276
Аз много харесвам тези:
Скрит текст:
Мраморния на вкус ми допада повече. Peace

# 277
Момичета, да сте виждали изостанали някъде детски тениски с шевици / май  по 3 март ги  бяха пуснали/? Трябва ми за 4год.

# 278
По спомен от преди години..лидълският кекс е един такъв тежък...на тегло де, не на вкус. И беше готин, да. Стои до кроасаните, барнитата, сладката мисля...
Пращаха ми навремето от гръцкия лидл и много го харесвах...

# 279
По спомен от преди години..лидълският кекс е един такъв тежък...на тегло де, не на вкус. И беше готин, да. Стои до кроасаните, барнитата, сладката мисля...
Пращаха ми навремето от гръцкия лидл и много го харесвах...
Ти си неблагонадеждна откъм сладко , зная аз  Laughingвидях няколко вида , но не взех , защото исках уточнения вече по картинка. Еее, сочен бил , жълт и толкоз  Joy
Аз много харесвам тези:
Скрит текст:
Мраморния на вкус ми допада повече. Peace

Мерси  Hug ! Ще ги карам поред , първо от този ще започна. Забелязала съм , че вкусовете ни за сладичко съвпадат.

# 280
Сигурно е лимоновия, щом казва, че е бил жълт.Joy
Както писах аз ги харесвам, детето също ги яде, даже приятелки съм черпела и са го одобрявали, въпрос на вкус.Hug

# 281
Жълт ама опаковката или кекса е жълт???
Има един дълъг с прозрачно фолио...няма да е той. Абе от тежките е Аресал...знам аз.

# 282
  • Асеновград
От дългите лимоновия и лешника са фантастични.От тези с глазурата има един какаов с парченца шоколад.Hands Ok Hand Някой питаше за кафе машина тази вечер в нашия магазин имаше 6бр.

# 283
О да...глазирани баха моите. Добра насока...Тайс питай мъжо с шоколад ли е бил отгоре или без...

# 284
Опаковката, опаковката, нали е лимон.Stuck Out Tongue Winking Eye

От тези с прозрачното фолио съм купувала веднъж, замина в кофата, изобщо не беше по мой вкус.

Edit: Лимоновия мисля, че нямаше глазура, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт