Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 103
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас / UK
Чефи, пилешки крилца си вземам натурални, отупвам си ги вкъщи на две на три и хоп, във глинения гювеч. Хем са по-евтини, хем няма да се чудиш за маринатата..И само със солчица стават вкусни ...
Аз за по-бързо уж,направо да ги мятам на тиганЯ ,но явно ще трябва да запрятам ръкави  chef
PeacockLove,точно за това се чудих,че не сме фенове на мазничкото...от всяка пържола и месце внимателно изрязвам всичкото бяло,което се вижда и тогава почвам да ги приготвям,а с тези факлички ще ми е трудно да се справя  Peace Благодаря

# 466
  • Sofia
Вчера в Лидъл в Ринг мол беше пълно с Милде:laughing:

# 467
Значи, при опита ми с тия ребра...9 броя за 7.50 с марината, която дори не усетих и аз бих те посъветвала да си вземеш обикновени крила и да си ги овкусиш както ти си решиш.

# 468
На мен пък маринатата на ребрата дори ми дойде в повече, както и лютото в нея

# 469
Ние не взехме от лютата марината. Само от медената

# 470
  • София
PeacockLove,точно за това се чудих, че не сме фенове на мазничкото...от всяка пържола и месце внимателно изрязвам всичкото бяло, което се вижда и тогава почвам да ги приготвям, а с тези факлички ще ми е трудно да се справя  Peace Благодаря
Определено не са за теб. Ако изрежеш всичкото мазничко, няма да остане почти нищо за ядене. Все пак лентичката е от свински гърди.

На нас ни харесват. Отдавна съм ги открила и купувам понякога, но са много солени.

Ребърцата не се одобриха. Уж ги избирах с повечко месце, но в крайна сметка кокалите бяха "динозавърски". Маринатата (не лютата) също не ме впечатли. За тези пари щяхме да си хапнем хубаво филенце.  Wink

# 471
Привет, някой обърна ли внимание на плакатите за другата седмица?

# 472
Другата седмица - ориенталска кухня, дрешки за  около 2 годишни деца и тетрадки.

# 473
  • Бургас / UK
PeacockLove,точно за това се чудих, че не сме фенове на мазничкото...от всяка пържола и месце внимателно изрязвам всичкото бяло, което се вижда и тогава почвам да ги приготвям, а с тези факлички ще ми е трудно да се справя  Peace Благодаря
Определено не са за теб. Ако изрежеш всичкото мазничко, няма да остане почти нищо за ядене. Все пак лентичката е от свински гърди.

Така е,Танче и понеже си знам хората,а и мене си,за това и не ги купих въпреки апетитният им вид...
Купих един кашкавал,BLUEDINO  пише ,произведено от Йотови,Сливен.Не е лош,на сандвичи го пробвахме  Peace

Интересно ми е какво ще има за ориенталската кухня

# 474
  • София
Другата седмица - ориенталска кухня, дрешки за  около 2 годишни деца и тетрадки.

А има ли някъде възможност да се разгледат каталозите за другата седмица. Преди ги имаше и в сайта, но сега не виждам в предстоящи - нищо

# 475
Ще го видиш в четвъртък

# 476

Кърпички (мокри) за бърсане на екрани има ли в БГ, видях във френската брошура...?

Точно за екрани не съм виждала,но има едни пакети на W5,на които пише ,че са за всякакви повърхности,може и да са подходящи и за екрани...(в първия момент прочетох за бръснене  Mr. Green )

хаха, не за бръснене

видях ги мокрите 80 бр, но има картинка на клавиатура само, май не стават за екран..

ПП. беше изчерпан сладоледът от 1,89 лв, а аз за това отидох, дали пак ще заредят? Rolling Eyes

# 477
  • Бургас
Кърпички за бърсане на екрани си бях купила от тематична седмица, няма ги в постоянния асортимент. С универсалните само се замазва.

Най-после сламки си купих, заредиха за първи път тази година.

Много ми хареса черния чай от тази седмица, страхотен аромат.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 13:27 от tanya_79

# 478
Мерси, а доволна ли си?

# 479
  • Бургас
Много. Бърша с тях екраните на телевизорите (вечно са на малки мазни пръстчета), телефоните, таблета и лаптопа. Дано пуснат скоро, че почти свършиха.

Общи условия

Активация на акаунт