Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 052
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 585
В случай, че не сте разбрали Simple Smile От 18 до 20 август пред Лидъла на Ботевградско в София ще има шатра Simple Smile

Никъде не откривам официална информация, можеш ли да дадеш източника. Много ми се ходи : )
Има плакати в магазина. А и шатрата вече е построена. Simple Smile

# 586
  • sofia
Имаше една халва от ретро седмицата, която като вкус и състав беше много по-добра и стоеше на "конци" като в недалечното минало.
Тази е хубава, в златиста кутия с червен надпис. А има една халва с надпис Родна стряха - нея я хвърлих.
В Лидл зеленчуците и плодовете винаги са били скъпи, от там купувам само в най-краен случай. Месо също спрях да взимам. Останаха сиренето, кашкавала и чат-пат кренвирши и пръчици.

# 587
  • Асеновград
https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=2297    Препарата който в акция от днес чисти страхотно. За 10  минути без усилие и търкане а само с намазване и изчакване да подейства изчистих две мивки които непрекъснато имат отлагания от котлен камък.
И да споделя още нещо полезно относно гаранциите на уреди от Лидл. Дори и да сте закупили уред от друга държава, ако пазите касовата бележка и уреда е бил предлаган в България, той подлежи на сервизно обслужване тук в периода на определения гаранционен срок.Ако Ви окажат да приемат уреда в магазина защото IAN кода не съвпада, начина е да се свържете с отдел гаранции през национален телефон или да настоявате управител в магазина да направи това.Оказва се че уредите дори да са продавани тук са с различен IAN код /явно за всяка държава си пускат персонален/ и отдел гаранции си ги сравняват. В повечето магазини персонала не е наясно и първия отговор на момента е да си търсите гаранция от където е закупен.

# 588
Panayotu препарата който си показала в постоянния асортимент ли е или само сега го има, че не знам дали ще ходя на пазар до края на седмицата.

# 589
  • София
Май ще ходя утре до Лидъл за ирланско масло, бира с лимон (много я харесвам  Grinning), белгийските шоколадови бонбони, захар (мисля сладко от сливи да правя, а може и от праскови....) Някой да даде отзиви за това цедено кисело мялко 10%  newsm78

# 590
Аз днес реших да отида до Лидл , ще купувам пуешки бутчета . Това топено сирене дали е хубаво ? Купувала съм други  и ми харесват . https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=2296
Абе хора , някой взе ли си екстрактора , нито един отзив няма .

# 591
  • Асеновград
Panayotu препарата който си показала в постоянния асортимент ли е или само сега го има, че не знам дали ще ходя на пазар до края на седмицата.
В постоянния е , досега не му бях обръщала внимание но от сега нататък ще ми е в редовни покупки.

# 592
Аз ще дам отзив за екстрактора  - какво, по дяволите, е това ???

# 593
  • София
В случай, че не сте разбрали Simple Smile От 18 до 20 август пред Лидъла на Ботевградско в София ще има шатра Simple Smile

Никъде не откривам официална информация, можеш ли да дадеш източника. Много ми се ходи : )
Аз чух реклама по радиото преди малко.

# 594
  • Пловдив
Май ще ходя утре до Лидъл за ирланско масло, бира с лимон (много я харесвам  Grinning), белгийските шоколадови бонбони, захар (мисля сладко от сливи да правя, а може и от праскови....) Някой да даде отзиви за това цедено кисело мялко 10%  newsm78
Зази,аз взех...правих млечна салата.Не ми хареса особено,някак зърнесто стои...изяде се,де. Simple Smile

# 595
  • София
Мистик, благодаря ти. Щом е зърнесто, и ние няма да го харесаме

Petia Ivailova, благодаря за разяснението за сиропа от касис

# 596
  • Русе
Някой да даде отзиви за това цедено кисело мялко 10%  newsm78
И аз се излъгах да взема. Не ми хареса. Дори го изхвърлих-някакси пластмасово, изкуствено. Какво има вътре не се знае, никакъв вкус и аромат на кисело мляко. Гръцкият йогурт от 10% да бях взела.

# 597
В Италия ирландското масло ще е 1,49 евро другата седмица, не знам защо така ни цакат тука.... Rolling Eyes

# 598
Аз ще дам отзив за екстрактора  - какво, по дяволите, е това ???

Ох , винаги ме разсмиваш Joy. bouquet
Не зная как го бяха кръстили в Лидъл това чудо , което е като Нутрибулета . Аз си го зная като хранителен екстрактор
.http://telestar.bg/ekstraktor-na-hranitelni-veshtestva-ultramaxx … straktor-396.html
Това не е блендер. Това не е миксер. Това не е сокоизтисквачка. Това е екстрактор на хранителни вещества Naughty
Исках да сверя отзивите . Не че съм недоволна от моя , но ме  е страх да меля в него нахут например. Rolling Eyes
Д оволно напазарувах , дадоха ми и 4 стикита. Взех пет лимона. На 2 лева са , та се сетих за лошите отзиви , но това не ме спря. Сиропчето от касис е страхотно , мм го одобри. И два кекса взехме- и лимонов и на страчела - този бил, втория . Пуешки бедра взех , сега не зная как да ги готвя. Но метнах пиле дюк във фурната , в плик и добре овъргаляно в масло / ирландско Mr. Green/. Рапорт даден  bowuu

# 599
Божкеее...екстрактор го кръстили. ooooh! Да ти кажа ли защо-да звучи по-модерно, новаторско някак си...абе кат за изтънчени персони само  Naughty Екстрактор-дрънци. Моят екстрактор си е в устата-точно с 31 чарка Mr. Green Всичко мели, шъ знайш Peace

Кекса последно кой се оказа-в прозрачна опаковка ли?

Общи условия

Активация на акаунт