Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 974
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 690
В сайта на Лидл случайно видях за ремонта на кварталния ми  магазин. Съжалявам, че не съм се сетила да пиша тук.
Можеше просто една седмица по-рано да има по една лепка на изхода, ако ще и с ръкописен текст. Или заедно с подаване на рестото, да казват "другата седмица няма да работим".

# 691
Здравейте!
Добре, че ви прочетох за Детските маратонки - ще се редя на 28.08. и аз, че имаме нужда от едни мрежички.
5 Стикита преброих аз на брошурата - 6-тото не го виждам нещо.
Кафето в Дървени кутии е на 7,99лв., на който му трябва.
Имат нова Мортадела слайс в Лидъл, както и един Деликатесен салам нарязан.

6 са стикитата! Преброих ги от втория път Wink Пропусках едно на стр.7 в долния десен ъгъл.

# 692
Здравейте
Прегледах няколко страници назад но не видях нещо конкретно за четките за зъби които са тази събота. Някой може ли да даде отзив, ако сте ги вземали при предишни пускания?
Гледам че на брошурата пише че в тази цена влизат 8 накрайника, то чак съмнително изгодно ми изглежда ако е така. Освен това, не ми стана ясно дали имат различни като твърдост накрайници или са един модел всичките. Ако изобщо ида в Лидл в събота, ще е само заради тази четка и ми се искаше да се информирам предварително.

# 693
При нас нямало доставка днес, бомба паднала в магазина. Празни щандове с храните. Отидох за пъстърва-пъстърва йок. Нито месо имаше, нито нищо.
Взех кайма от плешка-отврат. На едни едри червеи стои, които така и не се стопиха и раздребниха. Sick
Не мога да ги разбера-партидата ли е кофти, що ли. Друг път съм вземала и нямаше проблем, но сега ударих греда. Няма кво да ямммммммммммм   #Cussing out #Cussing out

# 694
Тъкмо няма да хабиш хартията.Stuck Out Tongue Winking Eye

Каймата предлагана в Лидл не ми харесва, всъщност купувам само смляна от месо или си смилам вкъщи.

# 695
  • Пловдив
Имаше такива в магазините ли? В брошурата ги няма със сигурност, понеже и аз ги чакам. Въпреки, че синът ми е между 2 размера и май няма да ни огрее.
Да, наистина не бяха обявени и останах приятно изненадана. Но не бяха много като бройки, това на Филипово Пловдив.Горе са с ластик и връзки.

# 696
Някой знае ли дали тези накрайници за четката за зъби са съвместими с ел. четка Донтодент/ марката на ДМ/?

# 697
Аз не знам дали да съвместими накрайниците, но имам детската четка на ДМ. Много съм доволна и приключиха мъките с миенето на зъбите.

# 698
Момичета,на Лупилу кецовете отговарят ли си на номерата или са леко умалени?Защото трябва да купя без детето да ги пробва,а после няма да имам възможност да ги сменя..

# 699
Някой пробвал ли е безмесните "месни" неща и дали са вкусни? Simple Smile

# 700
Някой пробвал ли е безмесните "месни" неща и дали са вкусни? Simple Smile
И аз се чудя същото.
Кус-кус е на хубава цена, помня, че купувах в един био магазин на двойно по-скъпа цена за 1 кг.

# 701
  • have faith and be patient ..
Е все пак е БИО магазин ... нормално , при нас са заредили нова серия Cien Baby и май са без sls нещата , ,но нека и някой друг ги погледне https://www.google.bg/search?q=cien+baby&oq=cien+baby&aq … rc=HgyUfq7HkTi0jM:

Стоят при козметиката , продуктите на бочко и мокрите кърпи

# 702
Пробвахте ли арабските храни и подправки в Лидл?

# 703
Е все пак е БИО магазин ... нормално , при нас са заредили нова серия Cien Baby и май са без sls нещата , ,но нека и някой друг ги погледне https://www.google.bg/search?q=cien+baby&oq=cien+baby&aq … rc=HgyUfq7HkTi0jM:

Стоят при козметиката , продуктите на бочко и мокрите кърпи
И аз снощи ги видях. Набързо прочетох едното..май няма слс.

# 704
Пробвахте ли арабските храни и подправки в Лидл?

Взехме адана кебапа - жесток е! Днес ще се връщам за още

Общи условия

Активация на акаунт