Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 001
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 195
Някой да е мяркал останали кафе машини за еспресо и спомняте ли си на каква цена бяха.

# 196
  • София
Някой взимал ли е преди туристически обувки? Дали стават за зимата? newsm78

# 197
  • Beyond the stars
Някой да е мяркал останали кафе машини за еспресо и спомняте ли си на каква цена бяха.

В Ринг мол преди седмица-две, 120лв. ако не ме лъже паметта за цената.  Peace

# 198
Момичета, някой ползвал ли е антицелулитното масажно олио? Има ли някакъв ефект? Каква е разликата в двете опаковки , освен едната че е в туба май , а другата със спрей? Пише , че само стяга , но гори ли мастните депа или не.

# 199
Момичета, здравейте Simple Smile  искам да пробвам сирене-"железница", досега не съм взимала. И се чудя относно Пилос сирене- каква е разликата между синя и кафеникава кутия?

# 200
Някой взимал ли  душ слушалката? Тези които купувам все калпави се случуха.

# 201
кокосовото масло е според зависи - за аромата иде реч
обикновено си купувам "драконовото" - има вариант и без аромат, и със - който както предпочита
имам в хладилника, но и аз ще взема 2-3 бурканчета от лидлското
миналата седмица взех и от ДМ - точно преди да разбера, че ще пуснат в лидл

# 202
  • have faith and be patient ..
момичета , някакво инфо за сокоизтисквачките с бавното изцеждане ? цена , ватове , доволни , недоволни ? навила съм се за таква (3-та сокоизтисквачка) и се чудя да чакам ли лидълската или да си взема някоя друга .. в технополис гледам има по 130 лева на Таурус , 150 вата ... та се чудя  Confused

# 203
За кокосовото масло на Лидл
И от утре започва кошмарът със Сткита

Как го ползвате за косите си кокосовото?
Стикитата искам със закон да ги забранят Laughing

# 204
Стикитата искам със закон да ги забранят Laughing

SatisfiedSmileTrollface

Или поне рекламите по ТВ. Smirk

# 205
На мене лично сиренето Железница ми харесва повече от Пилос.В повечето случаи у нас сме на Железница-хубаво е сиренето за цената си.
Видях, че ще има от биволското сирене-ще си вземе непременно-страхотно е, а също и от овчето на Железница.Трябва да купувам и някои неща за ММ-за почерпка в работата и мисля да вземе плод или зеленчук и да се класирам за 2 бр. стикита.

И на мене ми стана лошо, като видях, че пак почват стикитата, ама дъщеря ми направи такава физиономия, когато ги видя в брошурата- Shocked

# 206
Аз съм от щастливите майки, чиито деца стикита - микита не ги вълнуват...рахат голям...

момичета , някакво инфо за сокоизтисквачките с бавното изцеждане ? цена , ватове , доволни , недоволни ? навила съм се за таква (3-та сокоизтисквачка) и се чудя да чакам ли лидълската или да си взема някоя друга .. в технополис гледам има по 130 лева на Таурус , 150 вата ... та се чудя  Confused

Изчакай Кристи да се включи - тя е по изгъзените уреди - супер-трупер модерни, био и забрайх кво още беше ...Yum ....а, сетих се - излишни уреди ...Simple Smile

Не ме питаш, ама да кажа - що не гризкате плодовете натюр?

# 207
  • Асеновград
Интимния гел наистина го няма.Попитах на касата и ме уведомиха че засега нямало да го зареждат.Взех някакъв от Кауфланд дано го бива. Яд ме е така като започнат да спират продукти които са харесвани и купувани.

# 208
Някой взимал ли е преди туристически обувки? Дали стават за зимата? newsm78
Преди бяха доволни от тях, но не мисля, че са зимни.

# 209
  • have faith and be patient ..

Изчакай Кристи да се включи - тя е по изгъзените уреди - супер-трупер модерни, био и забрайх кво още беше ...Yum ....а, сетих се - излишни уреди ...Simple Smile

Не ме питаш, ама да кажа - що не гризкате плодовете натюр?
[/quote]

много време ми отнема изяждането им , не се застоявам на едно място , пък камо ли да седна да ям плодове  Simple Smile) предпочитам фреш , слагам малко и  в кисело мляко и имам готово плодово мляко , купешките са бъкани с какво ли не , а аз обожавам , иначе малката и баща и си ги хапват
а относно уредите - и аз съм маниачка , а за тази машина четох че изстисква соковете със фибрите от плодовете , не само захарта , както се твърди ,че правят другите видове (които аз имам разбира се ) Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт