Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 078
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 210
Био седмица, ама не ми се дават 5 лв. за фъстъчено масло. А колко е био е друг въпрос..
Американската седмица ще чакам, за да го опитам.

# 211
  • Перник
Е, сега разбрах защо не успявам дори да видя кокосовото масло в Лидл - вие като купувате по 5 буркана, нормално е да свършва бързо Wink

Моят син беше много разочарован, защото и двамата се бяхме объркали, че стикитата почват от миналия понеделник и на касата ни върнаха в реалността. Иначе е запознат с условията на промоцията в детайли. До момента имаме към 150 бр. от предишните серии, да видим сега с каква бройка ще приключим Rolling Eyes

# 212
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много пишете , не мога да ви смогна , и миналата не съм чела, влизам директно с въпрос , има ли по вашите Лидъли интимен гел ? Скоро търсих , не намерих , а и момичето не знаеше защо няма.
Аз също преди време питах тук в темата и ме спукаха от бъзик.Но отговор конкретен така и не получих.

# 213
  • Варна

Изчакай Кристи да се включи - тя е по изгъзените уреди - супер-трупер модерни, био и забрайх кво още беше ...Yum ....а, сетих се - излишни уреди ...Simple Smile

Не ме питаш, ама да кажа - що не гризкате плодовете натюр?

много време ми отнема изяждането им , не се застоявам на едно място , пък камо ли да седна да ям плодове  Simple Smile) предпочитам фреш , слагам малко и  в кисело мляко и имам готово плодово мляко , купешките са бъкани с какво ли не , а аз обожавам , иначе малката и баща и си ги хапват
а относно уредите - и аз съм маниачка , а за тази машина четох че изстисква соковете със фибрите от плодовете , не само захарта , както се твърди ,че правят другите видове (които аз имам разбира се ) Simple Smile)
[/quote]

Относно фибрите и здравословното - вярно е за студеното пресоване (бавнооборотните сокоизстисквачки)
Имам купена от Метро от преди година, година и половина, бюджетна беше, не от много известните марки, но с хубава двойна цедка. Купих я заради детето, но съм я ползвала броени пъти. Хубаво цеди, лесно се почиства, но малчо си гризка всякакви плодове и зеленчуци в цял вид Simple Smile
Даже се каня да правя снимки и да я продавам, защото само ми заема място (и така половин година Wink )
Ако имаш навик и време да си цедиш - добра покупка е

# 214
Относно бавната сокоизтисквачка - тази която имам от Лидл е 150 w струваше 179 лв. Доволна съм ,  но не мога да я сравня с други от този тип.

# 215
  • Варна
Аз бях питала за блендера - някой купувал ли е и дали сте доволни, ама.... все още ме държите под напрежение Simple Smile
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2040

# 216
Купете си стикита от китайските сайтове. По- евтино ще ви излезе.

# 217
Купих си два буркана кокосово масло. Току-що сравних с това на Алтея, което имам налично: на Алтея определено мирише по-силно на кокос. Понеже е купено по-отдавна него ще ползвам за козметични цели, а Лидълското ще го ям. На вкус никак не е лошо, но ароматът е по-слаб.

# 218
  • Бургас
Така, ето ме на линия, завърнала се от планината свежа и спестила някой лев за седмицата без лидл Joy
Но пък вчера наваксах Mr. Green
Отидох уж за мокри кърпи само, то пък имаше ципура на промоция. Дано е хубава, ще я приготвям утре. Не знам миналата седмица ли е имало стягащо бельо, но успях да се вредя за гащи и може би ще си взема и от кораловите, ако има останали и тази седмица. За разлика от предишните, които си купувах, тези са памучни, доволна съм. Не съм доволна обаче, че са увеличили сметаната, на 1,49лв. я купих вчера, а мисля, че беше 1,29 Tired И маскарпонето, ако не се лъжа, беше 3,69, вчера го взех на 3,79. Не, че 10-20ст. са кой знае каква разлика, но някак тихомълком всичко върви нагоре Whistling

# 219
  • Перник
Купете си стикита от китайските сайтове. По- евтино ще ви излезе.

Ние така или иначе пазаруваме в Лидл, но имам колежка, която преди ги купуваше от "Славейков" по 3-4 лв. бройката Open Mouth

Goldie, при нас миналата седмица имаше маскарпоне на -30 %. И наистина е дразнещо това увеличение на цените  по 10 стотинки на седмица, така тихомълком Angry

# 220
В Лидл има ли сурови тиквени семки? Не съм гледала до сега за такива

# 221
И маскарпонето, ако не се лъжа, беше 3,69, вчера го взех на 3,79.

видях, че в кауфланд има подобно маскарпоне като лидлското
сходна опаковка, сходна цена - предполагам и вкусът е еднакъв?

# 222
Здравейте! Чудесна тема.... Simple Smile Flowers Hibiscus
Има ли някой с мнение за пресата за чесън( от четвъртък)?

# 223
  • София
Здравейте! Чудесна тема.... Simple Smile Flowers Hibiscus
Има ли някой с мнение за пресата за чесън( от четвъртък)?
Имам такава от преди. Да, добра е, но проблемът е с чистенето. Старата ми беше с едно бодилче, с което почистването ставаше бързо и лесно, а с тая трябва да си играе човек с клечки за зъби.

# 224
  • Бургас / UK
Ooo Голди,къде изчезна,намери ли рокля ?   Grinning
Да се отчета,купих си едно яке,скоро заминавам на север и си го взех за работа,дано топли,че това ми беше идеята,купих L,че да мога да се навличам от долу с още катове  Mr. Green иначе М си ми е номера и него пробвах,но ми е точно и няма да има място за 2-3 блузи още  cold.Купих краставици и домати и получих 3 стикита  Heart Eyes ,ама така се зарадвах,че чак и на касиерката и стана смешно,аз не съм стики маняк,но се изкефих.
Това прехваленото кокосово масло въобще не го видях,иначе и него щях да забърша и да се чудя какво да го правя  newsm78
И сега от любимите ви често задавани въпроси: сиренето на ПИЛОС ,което сега е намалено,хубаво ли е?В ретро седмицата имаше намалено сирене в малки тенекийки(800гр),имаше краве,овче,козе..та въпроса е дали това на ПИЛОС е нещо такова на вкус,за кравето питам.Купувам за една позната от тези в тенекийките,а това като цена(пилос) е по изгодно и за това е тази драма,да не я подведа и да не и хареса.Благодаря ви предварително и се извинявам,защото знам ,че е коментирано ,но нещо не мога да се оправя и да търся в търсачката...

Общи условия

Активация на акаунт