Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 063
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 225
Мъж с детенце купуваше стикита пред магазина.  За 14.99 не ми дадоха и касиерката ми се накара, като поисках да взема още нещо - приключила била сметката. Правете си сметката.

# 226
Скрит текст:
Кристи , моят е черен спортен . Цветът има ли някакво значение  Thinking
Казвай за драмата , ако не е много тайна , тукинка.
Моята драма си е изцяло лидълска. Заради жужуци, бекони,  и фафли , качих три кила. Справка - Лидъл. Заради килата , купих спортна блуза и сютюен. Справка- Лидъл.
Заради неправилно тичане , си възпалих сухожилието- щот , нали- спортна спортна , у парка.
Заради разтегнато сухожилие , пих лекарства десет дена. И сега си купих "бандаж" -накрайник някакъв -справка Лидъл. Та , цикълът се затваря  Joy
Умори ме от смях Hug Аз взех бял и розов. Розовият е с цип е и сууууупер удобен за навличане. Белият обаче е мъка голяма, защото отзад е като на обикновен сутиен закопчаването, ама всъщност има и цяло парче, та не може да се слага свободно, ако разбираш какво имам предвид Rolling Eyes И в тази връзка, не съм виждала черния, но при другите два имаше значение цвета, защото са реално различни модели. Драмата е в обличането на белия, защото е адски неудобно и се чудя аз ли нещо не изпускам или просто е недомислена работата newsm78
Разбрах те. Не знаех , че са различни модели . Аз грабнах удобен- черен  Laughing. А имам сходен друга марка , та ми е ясно за това отгоре , дето като презрамки , ама и тип потник , пък отдолу се закопчава  hahaha
Такива са си по модел, според мен , не е сбъркан Mr. Green
Аз бях питала за блендера - някой купувал ли е и дали сте доволни, ама.... все още ме държите под напрежение Simple Smile
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2040
Аз виждам , че за втори път питаш , ама явно не е пускан , или са недоволни. бих ти препоръчала да купуваш смело , аз имам нутрибулет , гледам , че този е доста по-евтин и с повече мощност. За мен това е незаменим уред , ама то кой каквото го влече. Rolling Eyes
Днес не ходих на пазар , сигурна съм , че България ухае на кокос  Joy

# 227
  • на Мелмак
И аз кокосовка 😂
4 стикита ми дадоха , децата като че ли са разочаровани /което ме радва , очаквали да са по-хубави 😉.

# 228
  • София
За 14.99 не ми дадоха и касиерката ми се накара, като поисках да взема още нещо - приключила била сметката. Правете си сметката.

Винаги може да сторнира приключването. Мога и да и обясня как. Но ако не ме послуша ще ми яде попарата. В такъв случай редовния ми номер е да си тръгна без да платя. Просто зарязвам стоката на лентата, прибирам си картата в чантата, пък тя да си я сторнира, да вика управител и да се трупа опашка.

# 229
  • have faith and be patient ..
Верно ли такива панаири за едно стики я съветваш да прави ?

# 230
Tays, благодаря Hug Боря се като прасе с тиква, ма нямаше черни за мен Cry

Алекс
, не съм пробвала такава сокоизтисквачка. Имам някакъв гоУем робот и в него правя сокове. А най-често си ги купувам от фрешаджийници. Или както там му викат Rolling Eyes

Тето, с туй БИО ме обърка пак. Таквизи работи не купувам аз. Натурална прасешка пържола и така.

# 231
Здравейте, доволни ли сте от кокосовото масло?

# 232
  • София
Аз бях питала за блендера - някой купувал ли е и дали сте доволни, ама.... все още ме държите под напрежение Simple Smile
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2040
[/quote]
Блендера го пускат май за 3-ти път,аз го ползвам от 1 година и съм много доволна Peace

# 233
  • Варна
Здравейте, доволни ли сте от кокосовото масло?
Днес го купих,но не съм го ползвала кой знае колко. Вкусах го има лек приятен мирис.

# 234
  • Бургас
Някой взимал ли  душ слушалката? Тези които купувам все калпави се случуха.
Имаме от преди години като са пускали, но я бяхме сложили при майка ми и много ни хареса. Та днес си купихме , и вечерта си играхме със струите  в банята, хареса ни. Препоръчвам я. Преди цената и беше 10 лева, сега са я вдигнали , май като всичко друго.

# 235
Добрутро. Днес мисля да посетя лидл, та да ми проснат червения килим викам...
Подочух, че беконецът ми бил намален....та ще проверя навред ли е така.
Мило, имах придвид био уреди- фрайър, парочистачки...все полезни уж за здравето уреди. Без мазнина, без препарати...и така.

# 236
Ааааа, разбрах сега Grinning

# 237
Ама най-френдли към природата си е метлата, че не арчи ток...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 238
  • на Мелмак
Взех вчера един испански зехтин СолМаре, май беше. Снощи пържих яйца с него - пръскаше ужасно много .
От години не ми се беше случвало.
Ще го зазимявам, само на манджи, като захладнее, да не го хвърлям.

# 239
В нашия Лидл вече не зареждат капсули кафе , съвместими с неспресо машини .Бяха кутии- марка Bellarom , с по 10 капсули , в тях . И в другите магазини ли е така?Имате ли идея ?

Общи условия

Активация на акаунт