Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 059
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 240
  • have faith and be patient ..
Кой е зехтина за готвене ? Може ли снимка ? Знам че екстра върджин не е подходящ ..

# 241
Подходящ е, просто се слага в края на готвенето. Аз с него мятам яйца на тигана също.

# 242
  • have faith and be patient ..
Ха .... а как се пържат яй ата , като се слага накрая... или картофите 🙄

# 243
Е, че за 1 минута пържене ли му казвате...
Компир не ям...

Аз на пържените картофи не му викам готвене. Само на манджата...

# 244
 Тет , де го беконецът ? Два пъти разгледам брошурата и ...ръцки  Thinking
Не че не взех онзи ден мазни гърдета и вече са с лидълски бобец в гювеча , но те само там виреят. Беконецът е друга работа. Embarassed
Био кокосът има ли го още ?

# 245
Няма, нямя беконец. Излъгали са ме...не че не взех де.
Може скоро обаче да го намалят, защото този е до 30.08.....а все си залежава заради цената и заради мазното...
Тюююх...как се бях наточила само за него.
Кайма взех.
Бебешките кэрпички са с нова опаковка. Цената е старата лев и мнайсе.../1.19/

# 246
Купих си от хваления пуешки шницел, но не ми хареса, правих го на скара. Няма да повторя покупката. По ми харесват свинските ребърца с марината. Иначе от вчерашния пазар си взехме бивоско сирене /нали го хвалехте/, козе сирене и от кокосово масло.  Имаше навалица за якета. Чакам четвъртък за блендера и кухненски джунджурии.

# 247
Седнах тъкмо да разлистя брошурата като бял човек и аз....и смешно ми стана, щях да се окапя с кафето..
Значи, написали на киселото мляко ХХЛ размер, че било. За 100 грама в повече - че то си е М, или айде да кажем Л размер, ама чак пък ХЛ, че и два хикса отпред -ХХЛ...брях, ебасимуса...JoyJoyNo MouthRolling Eyes
Ще рече човек, че цяла каца ти предлагат зад тези оооогрооомниии цифри отпред ...тц, тц, тц...не ги е срам...

# 248
  • Козлодуй
Мда за един таратор не стига трябват си две за да се сипе на всички Simple Smile

# 249
Хем ми е смешно - щот то си е смешно  това, дето са го изтипосали, хем ме е яд на такива просташко-калташки маркетингови трикове. Като дойде ХХЛ седмицата  пък - там да видиш идиотщини. На едни бонбонки турили 25 грама отгоре, тва кво ще рече - едно бонбонче или две, горница ... Joy...иии ХХЛ било.
Направо подивявам, казвам ви... добре, че имам беконче под ръка, мога да си резна мънинко, че да ми се уталожи гнева.... не е ХХЛ той, само 700 грама е, ама каквото толкова....... Nerd

# 250
Мммм, бекончеее! Че и пръжнато, ако е...малиииии

# 251
  • shumen
Бекон и аз взех днеска и ще го пробвам.Да видим дали ще се хареса.

# 252
  • на Мелмак
Ей тоя зехтин ми изпръска душата, все едно вода има :

# 253
Тоя не е ли португалския...дето не го намериха? Яйцата на очи много пръскат. Аз за това ги бъркам...да не пръскат.

# 254
  • Перник
Аз пък яйца пържа само с масло  Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт