Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 108
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Снощи за сметка над 80 лв. и 2 плода ни дадоха 6 стикита. Вече ще им цепя сметката на *20 лв., че и без това се изнервям с това събиране.

# 436
  • Бургас
Голям наплив за детски дрешки днес. Отидох в 9:30, едните панталонки бяха на свършване. На излизане от магазина вече се беше напълнило с хора до кошовете с дрехи, не можеше да се мине.
Стикита дават както дойде. За 98 лв. сметка днес ми дадоха 10 бр.

# 437
Завиждам ви за стикитата. Ние ги събираме и в лидла в който пазаруваме ни дават винаги точно колкото ни е сметката, когато сме с детето никога не са ни давали повече. Понякога забравят да ги дават и трябва да си ги искам Close .

# 438
  • Пловдив
От днес ли е намалено ирландското масло?

# 439
  • sofia
Имате ли отзиви за мелачката от четвъртък? Как се справя с месо, тъй като я търся предимно за това.
Благодаря Simple Smile
Нямам отзиви, защото май за сефте я пускат. Не ми харесва ниската мощност. Най-смотаната, която видях в е-маг е 600 вата.
Аз я загледах, заради доматената приставка. Разръчках из нета и намерих за месо и домати, на Ронсън, мощност 1500 вата и с цена 119 лв и някакъв друг модел за 99 лв.
Та, краткото ми проучване ме отказа.

# 440
  • Бургас

Цъ! От петък Grinning

# 441
В Кауфланд има подобна машинка за месо и домати, около 50 лв....тази седмица, та погледнете и там, който търси де...

Тъй ли, масълце ли ще има в петък...ихааа  Laughing

# 442
  • София

Цъ! От петък Grinning
хубаво ли е това масло? До сега не съм купувала от него? Аз по принцип и не консумирам, но то време на време някоя филийка на детето трябва да намажа

# 443
Миналата седмица някой питаше за Неспресо съвместимите капсули . Погледнах в петък в нашия Лидл и също нямаше.  Peace

# 444
Днес изпробвах и рендето-острилка за спирали....още докато опитвах да го извадя пот найлончето показалецът ми се плъзна и....точно на ножа се "спря". #Cussing out Ами, порязах се, ножът е като бръснач Shocked Добре поне, че разрезът е тънък, та бързо ще зарасне. Whistling Та оттук нататък още повече ще внимавам Laughing
Родителите ми са доволни от машинката за месо. Писах и по-назад. Не съм погледнала колко са и ватовете, но казаха, че бързо и лесно мелят месото с машинката. Peace

# 445
  • Бургас / UK

Цъ! От петък Grinning
хубаво ли е това масло? До сега не съм купувала от него? Аз по принцип и не консумирам, но то време на време някоя филийка на детето трябва да намажа

Много е вкусно и си мирише точно на масло.В момента имам от него и винаги си купувам ,когато свърши...Смятам  да се възползвам и от намалението... Grinning
Аз днес тръгнах за Милде,ама нямаа,свършили са големите пакети от промоцията  ooooh!

# 446
Аааа...има бе. Милде. Даже днес в съседен град имаше...
То кой да ги изкупи, освен моя милост...

# 447
  • Бургас / UK
Аааа...има бе. Милде. Даже днес в съседен град имаше...
То кой да ги изкупи, освен моя милост...
Знаех си аз,ама викам да не посочвам по имена виновниците... Mr. Green
Кой е тоз съседен град?  newsm78

# 448
Ами съседен  smile3534 smile3505

Мисълта ми беше, да провериш и в друг магазин в града ти, ако има други. Има шанс според мен да намериш...

А, исках да кажа, че освен мен, няма други фенове и мераклии, та вероятността да има останали е голяма...а не че съм изкупила всичките  Laughing

# 449
  • на Мелмак
А бе и аз сега се сетих за милдето, че ми трябва, ама йок, няма.

Общи условия

Активация на акаунт