Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 109
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте,някой да си е купил ТОЧИЛО ЗА НОЖОВЕ И НОЖИЦИ?
Искам да знам дали сте доволни от него?Много ви моля за мнения. Praynig
Ако става дума за последното пускано, заедно с комплектите ножове- доволна съм!
Искам да попитам за блендера:
Как се справя с ядки и фурми?

# 421
  • София/Испания
За ръчното точило става въпрос.Благодаря за мненията!

# 422
Алекс, това с бъркалката много яко. Какъв е?

# 423
  • shumen
Тете,Кристи,искам и аз картофи.

# 424
  • have faith and be patient ..
Алекс, това с бъркалката много яко. Какъв е?

лидълския без бъркалка  ли е ?  това е модела , но е много стар https://www.photopoint.ee/en/kitchen-appliances/56335-tefal-fz-3 … actifry-essential .. сигурно е първия актифрайър Simple Smile))))

# 425
  • София
Имате ли отзиви за мелачката от четвъртък? Как се справя с месо, тъй като я търся предимно за това.
Благодаря Simple Smile

# 426
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам сутрин към 8.00 дали мога да взема прясно изпечени кроасани или ще са от предния ден?

# 427
При нас сутрин винаги са топли кроасаните.
Но доста купувачи има, пълнят пликове.
Може да се наложи да изчакаш следващата партида.
Каквото е останало от предния ден е опаковано и намалено с 50%.

# 428
Здравейте, отдавна съм хвърлила око на този лимонов кърт от Британската седмица. Вие купували ли сте го и за какво го използвате? Става ли за печене на мъфини и сладкиши или е по-скоро да се маже върху палачинки.

# 429
  • Бургас
Lemon curd е яйчно-маслено-лимонов крем. Не съм купувала готов, но съм правила. Лично аз го ползвах за слепване на макарони и за пълнеж на тарталети. На мен ми харесва, но е доста специфичен на вкус. Не знам дали и купешкият е със същите вкус и консистенция обаче.
Имам въпрос към тези, които похвалиха ребърцата - на фурна или скара ги приготвихте? Засилила съм се довечера да ги пекна Mr. Green
Уф, и този път ще събираме стикита ooooh! Само дето не разбирам как ги раздават тези стикита, като вземеш пресни плодове и зеленчуци. В събота за два зеленчука ни дадоха две стикита отгоре, а вчера за пъпеш, грозде и домати ни дадоха само едно отгоре Rolling Eyes В два различни магазина пазарувахме, ако е от значение.

# 430
  • Пловдив
Lemon curd е яйчно-маслено-лимонов крем. Не съм купувала готов, но съм правила. Лично аз го ползвах за слепване на макарони и за пълнеж на тарталети. На мен ми харесва, но е доста специфичен на вкус. Не знам дали и купешкият е със същите вкус и консистенция обаче.
Имам въпрос към тези, които похвалиха ребърцата - на фурна или скара ги приготвихте? Засилила съм се довечера да ги пекна Mr. Green
Уф, и този път ще събираме стикита ooooh! Само дето не разбирам как ги раздават тези стикита, като вземеш пресни плодове и зеленчуци. В събота за два зеленчука ни дадоха две стикита отгоре, а вчера за пъпеш, грозде и домати ни дадоха само едно отгоре Rolling Eyes В два различни магазина пазарувахме, ако е от значение.

това без значение дали имаш сметка от 15лв ли?

# 431
Ребърцата аз много ги харесвам и двата вида /люти и не люти те/. Приготвям ги на скара, но и във фурната също са хубави.
Относно стикитата си има правила за раздаването им, но в някои магазини не ги спазват стрикно както се оказва. За сметка над 20 лева и независима колко плодове и зеленчуци са взети се дава само 1 стики отгоре.

# 432
  • Бургас
И двата дни сметката ми беше около 33лв.
Първия ден взех патладжан и чушки - дадоха ни 4 стикита;
Вчера пак за 32-33лв. ни дадоха 3 стикита. Не, че има кой знае какво значение, де, но ми стана интересно какви са им правилата.

# 433
  • София
Ами правилата са - за всеки 15 лв едно стики, ако направиш 20 лв с плод или зеленчук се дава още едно стики.
Ама си ги дават както си искат - вчера пратих дъщеря ми за хляб,  дали й стики. Grinning А е голямо магаре, не е малко дете.

# 434
Мойто магаре на 11 се тръшка и ги събира
Снощи смята сметката с калкулатор в магазина разделих я на две- той почна а смята дали да не делим на 3...тотално ме изнерви с тия боклуци Simple Smile
На всичкото отгоре котката ги яде, та у дома ги крием

Общи условия

Активация на акаунт