Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 113
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря! Дано скоро пак пуснат Simple Smile

# 406
Още има изостанали по магазините. Аз купих преди седмица от Лидл Изгрев в Бургас.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 15:20 от iveto79

# 407
  • have faith and be patient ..
Да споделя картофките ми на акти фрайъра , но не е лидълския ..

В допълнение към лидълския лаврак

И лидълската мушама 😁😁

# 408
Много добре изглеждат! Колко мазнина си сложила или без хич?

# 409
Мазнина .  Shocked Shocked Как бе, нали без е идеята...ви  Mr. Green

# 410
Тц. Нищо не вдяваш ти! Идеята е да не плИват у олиовце, ми да са примерно с една лъжица мазнина. Аз лично ги кльопам и хептен без хич, защото ми харесва, ама ми стана любопитно.

Ти при компира къде се вреш?! Я марш при мръвчаците само Grinning

# 411
Че кой пържи картофи в тиган, пълен с олио....зер олиото е скъпо...Joy

# 412
А бе, друго си е да кажеш - направих ги във фрайъра. Не като нас - в тиган като баба ти.

# 413
Не съм голям фен, заради калориите, но да си кажа: Баба ми пържеше в тенджера пълна с олио поне до средата. Ако е по-малко ще бъде нещо друго, не пържене (по-скоро запържване, което не е същото)... А и във фритюрника се изсипва доста голямо количество..

# 414
  • have faith and be patient ..
да , картофите стават хубави като плуват в мазнина , обръщат и се бъркат за равномерно изпържване .. аз ги режа на едно ренде , стават като макдоналдс размера , бухам ги в купата , хващам олиото и с бързо кръгообразно движение минавам върху тях , както са в купата на фрайъра , без да стискам бутилката ... колкото да ги поокапе , да не са съвсем сухи , слагам и сол , пускам ги и забравям за тях , върша си друга работа наоколо , само им хвърлям по око през прозорчето какъв цвят са станали .. уреда ми постоянно ги бърка , има една голяма бъркалка ,която се върти нон стоп бавничко вътре , за мен е голямо улеснение , купата е голяма ,покритието е супер

# 415
Значи ям яйца "запържени" в масло.. Joy

О, и картофите така ги правя...както Алекс е описала...на тиган и им казвам пържени...

# 416
Още има изостанали по магазините. Аз купих преди седмица от Лидер Изгрев в Бургас.

Остава и в някой софийски да го намеря Simple Smile

# 417
  • София/Испания
Здравейте,някой да си е купил ТОЧИЛО ЗА НОЖОВЕ И НОЖИЦИ?
Искам да знам дали сте доволни от него?Много ви моля за мнения. Praynig

# 418
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А с прословутото кокосово масло как си правите маски на косата? Ill

Мажеш косата час-два-три /може и да преспиш с него/ преди измиване, може само дължините, а може и скалпа да омажеш, сама ще прецениш кой вариант е по-удачен за твоята коса. Може да ползваш маслото чисто, а може и да го смесиш с други масла.  Peace

# 419
Здравейте,някой да си е купил ТОЧИЛО ЗА НОЖОВЕ И НОЖИЦИ?
Искам да знам дали сте доволни от него?Много ви моля за мнения. Praynig
За кое точно точило питате?Аз си взех едно ръчно,което става и за ножове и ножици и съм доволна,беше 6-7 лв.

Общи условия

Активация на акаунт