Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 074
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 390
това, че ти гори на кожата препаратът, не значи задължително, че ще дразни и след пране... мене  всеки препарат, който пипна ме обрива по ръцете, но с прането нямам проблем...

# 391
Този прах пере сносно, според споделено в темата за перилните препарати. Мнението е на потребителка, много навътре в нещата. Дай му шанс...

# 392
Имаше такива в седмицата за по- едри дами , мисля или след това.
Нямате ли немски магазин във вашият град. Аз в нашият немски намирам всичко, което съм виждала и в Лидл

# 393
Здравейте,
Днес взех зарядно за батерии + батерии. Включих го и сложих батериите както е описано в упътването. След около 10 мин. машинката изпука много силно и съответно на дисплея вече нищо не изписваше. Сега не смея да го пусна пак, да не направя някоя авария.
Някой взимал ли е машинката и дали е имал подобен проблем? Ще се опитам да я върна, дано не ми откажат Sad

# 394
Върни я, няма да има проблем. С касовата бележка обаче.

Ей, омуали сте всичките ловджийски наденички. Сърце нямате, кви хора сте.. Rolling Eyes Бях предвидила поне три тарелки - две да пекнем за обед със салатка, и една да ръгна във фризера. Само етикета стоеше, наденички - йок...
Един дядо с количка се изтъпанил точно пред фризера с наденичките, и под табелата за ловджийските. Значи - как бързо го отиках, няма да казвам. Гледам надолу у фризеро -виждам дъното само. С лед. Причерня ми. В този момент чувам зад гърба ми дядото вика на бабата: "Айде бе, жена, 10 минути те чакам. Ела да ти покажа нещо-да вземем тука от тези ловджийски наденички....". Попарвам надеждите им, като обявявам, че наденички нЕма, има само табела! Дедото вика-не са ли тези, и сочи дебелите с кашкавала. Викам - тц., не са тези...виж табелата и отдолу е празно... значи, завалията, седял там 10 минути и не погледнал, че няма наденички... hahaha

Тъй де, взех шишове пилешки за обед. Награбих и кайма две тарелки, че ще въртя руло Стефани по поръчка на детето...

На касата - 3 стикита. Сметка 44.85 лв. Викам на касиерката още едно искам...та допълних с едни кърпички.. Плащаме с ММ, обръщам се и гледам малкия държи цяла шепа със стикита  Shocked Брей, викам тоя отде ги докопа, пак ме сколаса...оказа се, че трима батковци му ги дали, че им се повтаряли.
После батковците му отвориха и неговите 4 - та им дадохме един лимончо, че го нямали. Танту за кукуригу...всички доволни....и те така, дет се вика... Laughing

# 395
Имаме само 2 стикита и мисля с тях да си останем.
Колкото до праха, аз и Ариел като пипна ми е неприятно на кожата, така, че не е показателно.
Вчера взех от пилешките пържоли от бут , дано са хубави.

# 396
Допълнително изплакване пускайте за по-сигурно. Така остатъците от прах се отстраняват по-качествено от дрехите. Може и две допълнителни даже...

Тези стикита са ми най-симпатични от всички пускани до сега. Най-гадни бяха с футболистите...

# 397
  • have faith and be patient ..
Детските дрешки от понеделник с размер 86 - 92 за каква възраст са и дали ще станат  за дdвегодишна госпожица?

Моята е почти на 3 и още носи 86/92 на лидл

# 398
Изпрах една пералня хавлии за ръце, става. Да, и от другите прахове ми дразни върху кожата, избягвам да сменям прах по принцип, но този ми се стори доста силен, та реших да попитам. Мерси!

# 399
  • shumen
И мен ми дразни от всякакви прахове,но след изпиране проблем нямам.

# 400
Моята пък е на 1г и 10м и 86/92 са й точно. Купила съм и доста неща 98/104, които също и стоят добре. Така че си е до детето, дали е високо, дали е едро, тя възрастта в случая не е много решаваща. Но като цяло, да, на Лидл са уголемени.

тета
, смях се от сърце  Joy bouquet

# 401
  • Sofia
От био кокосовото масло има все още останали бройки по магазините, нали? Wink

# 402
Идвам да споделя за блендера. Имам нутрибулет 600 вата, но му изтича гаранцията, а те сервиз нямат и скоро няма да имам булет. Свикнах много с него и съвсем навреме се появи тази оферта в Лидл за в пъти по-ниска цена. Та купих, пробвам вече два дни и според мен са със сходно качество (направо еднакви ми изглеждат). Не мога да преценя мотора дали наистина е по-мощен от моя, смила идеално както и досегашния.

# 403
А с прословутото кокосово масло как си правите маски на косата? Ill
И да попитам - взех си чопъра (не знам  от кой ден е) - този дет реже и има приставка за течности. Преди време не бяха ли пускали пасатор и чопър в едно? И колко вата и лева е бил, някой знае ли? Rolling Eyes

# 404
Беше 40 лв май, 600 вата.

Общи условия

Активация на акаунт