Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 083
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 375
Понеже отскоро съм фен на Лидъл да питам навсякъде ли касиерите са като зомбита-добър ден/заповядайте без даже дежурната усмивка.

# 376
  • shumen
Аз ако става въпрос и в единичния чушкопек ги въртя чушките.

# 377
Вчера заредихме със сирене /любимото ни в кутия беше намалено/ и с други работи и 5 стикита ни дадоха. При нас имаше много от кокосовото мляко. Чудих му се, но не взех.

# 378
  • на Мелмак
30 лв -5 стикита = добра воля на касиерката Stuck Out Tongue Winking Eye
Бургерите не бяха намалени, мисля че само телешката кайма беше.
Ребрата нещо съм ги пропуснала, ще ги опитаме, че съм на мазна диета, а телешкото ми е посно. Simple Smile

# 379
Отдавна мислех да споделя, че харесвам кухненската ролка Фротто(голяма, единично опакована ролка), но все забравям.  ooooh! Е, сега я похвалвам, много икономична, много добре попива, ползвам я за подсушаване на чаши, масата, ръце, а тя не свършва и не свършва  Laughing (купих я през май месец и имам още малко, вчера купих още една).
Много ми харесаха и фините кори "Родна стряха", дори по етикет състава е без гадости, дано наистина е така.  Peace

За касиерките - при нас са като машини - "Добър ден", маркират, "Вашата сметка е...." , "Рестото Ви е...", "Благодаря, заповядайте отново", усмихват се, но имат и доста работа - когато не са на каса, зареждат, подреждат, като обявят, че отварят тяхната каса, търчат към нея. Търпеливи и учтиви са, нямам забележки. Peace

# 380
Правя списък...разделих го на две. Плод в двете сметкш...4 стикита предвиждам.
Допълнително само за плод или важи и за зеленчук като моркови и лук ?

# 381
Мисля, че беше за пресен плод или зеленчук, но сметката да е поне 20 лв. Така ще ти дадат едно стики заради плода*зеленчука и по едно за всеки 15 лв от сметката. Peace
Проверих, да, за пресен плод или зеленчук е.  Peace

# 382
Наново ще смятам...благодаря ти !

# 383
Детските дрешки от понеделник с размер 86 - 92 за каква възраст са и дали ще станат  за двегодишна госпожица?

# 384
  • shumen
По принцип 86-92 са за 2 години.На Лидл са уголемени и това трябва да се има предвид.

# 385
Машинката за мелене на месо/домати е супер, родителите ми са супер доволни. Peace Много лесно се работело с нея и бързо. Даже се чудя дали да не си взема и за мен Laughing
Рендетата-острилки са много хубави. Взех по един комлект за мен и за мама- досега съм изпробвала само двете "острилки" за фини и едри спагети, но предполагам, че и тази за спирали/ленти ще е ок. Добре заострени са, миенето е лесно (с четка и/или с клечка за зъби, краставица и тиквички се измиват и без препарат). Вчера направих много вкусни спагети от тиквички с кюфтенца от намалената телешка кайма. Телешката кайма на нас ни хареса (въпреки, че малко едро е смляна не ми пречи, лесно оформям кюфтенца). Харесваме много и каймата с под 1% сол/500 гр опаковка. Peace
а дали блендера мели цвекло (без добавена вода) и мен ме интересува! newsm78
П.С. Остава остатък обаче от зеленчуците като се използват рендетата-острилки. Mr. Green Уточнавам, защото в амазон съм виждала хора да се оплакват, че много "материал" се губел Crazy Crazy Crazy При подходящ диаметър тиквички и с дръжка (избирам с по-дълги и удобни за хващане дръжки като купувам) не ми остава почти никакъв остатък, от краставица- също, остава само откъм дръжката малко....Малката обожава спагети от краставица Mr. Green , изяжда по половин-един брой, а иначе напоследък не ще да яде краставици на салата. hahaha

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 10:14 от dolce miele

# 386
  • Beyond the stars

Дадоха ни вчера за три главички чесън Simple Smile

# 387
Пробвали ли сте този прах за пране?

Не пазарувам от Лидл перилни препарати, защото няма от тези, които ползвам, но днес не ми се разхождаше до друг магазин и взех един пакет от този, с цел да го ползвам само за пране на хавлии, кърпи за ръце, чорапи... тоест да не си хабя праха, който е за дрехи.
Взех пакета просто да усетя какъв е аромата, но го докоснах леко до кожата, малко след това кожата там се зачерви, а сега направо ми гори.... Представям си що за химия е... Дали изобщо да го пробвам или да го засиля към кофата???

# 388
Пробвали ли сте този прах за пране?

Не пазарувам от Лидл перилни препарати, защото няма от тези, които ползвам, но днес не ми се разхождаше до друг магазин и взех един пакет от този, с цел да го ползвам само за пране на хавлии, кърпи за ръце, чорапи... тоест да не си хабя праха, който е за дрехи.
Взех пакета просто да усетя какъв е аромата, но го докоснах леко до кожата, малко след това кожата там се зачерви, а сега направо ми гори.... Представям си що за химия е... Дали изобщо да го пробвам или да го засиля към кофата???

Мий пода с него. Не хвърляй.

# 389
Не съм фен на никой магазин. Влизам тук с въпросче.  Hug Praynig

Моля за линк към едни памучни рокли, до коленете ( не дълги) без дантели или украси, с ластик по средата.
След май месец са пускани май. Детето една чужда изцапа с боя и и бих искала да купя и да върна същата.

Общи условия

Активация на акаунт