Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 057
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 360
  • Враца
Пека си на керамичния плот 10 години вече, без никакъв проблем.
И люти и не люти, почти всеки ден!  Peace

# 361
  • На морето!
И на керамичните котлони стават, престраших се и ги пекох там. Нищо му нямаше, нормална замърсеност, която се изчисти.
И аз пека на керамичен плот, когато се наложи. Готвач ми е казвал, че може да се сложи алуминиево фолио на котлона и отгоре чушките, нямало да се цапа, обаче още не съм се осмелила да пробвам.
Аз пробвах и фолиото залепна на плота. После голямо стъргане падна, но може и аз да не съм го направила както трябва.

# 362
  • Бургас
Предимството на тройния чушкопек е, че можеш да махнеш тройката и да сложиш да печеш патладжан. Иначе е вярно, че трябва да се въртят, ако чушките са криви или много дебели пък не влизат. Моят загрява бавно (не е от Лидл). Във фурната например за около 15 Мин. изпичам една тава чушки, чушкопека горе-долу за толкова време  загрява. Разлика във вкуса няма никаква. На котлона все ми се струва, че по-бавно ще стават, а и мирише повече.

# 363
Уфффф...замириса ми на печени чушки.

Предложението с пожарникар от календара мноооогооооо ми хареса...

# 364
  • до най-прекрасния мъж
Единичният е по-бърз - докато изпека 3 в тройния, в единичния вече съм изпекла 4. Ама и единичния не става за по-големи от среден размер чушки. Големите ги пека в тройния, защото разделителят не влиза плътно и успявам да ги напъхам, а той се намества на една страна и 2 дебели с една тънка влизат точно.

# 365
  • Казанлък
Здравейте! Чета ви с интерес и сега се намесвам-не кой знае с какво ама да си кажа.  Днес на касата в Лидл се усетих и ми стана много неудобно. Купих аз пилешко, кекс за който вие ме сетихте, че го обожавам...и някви неща там и точно 1 ябълка и 1 круша, за малката сещате се защо и на касата ми дадоха допълнително стики. Излезе, че за това съм ги взела, а ние даже не събираме стикита. Neutral Face

# 366
Е, ти пък, голяма драма.
Взех шунката за проба и сладоледчето на клечка, както и фафла РС с тахан, страшно ми хареса.

# 367
Аз днес kупих само месо за мен и моя месояден мъж Simple Smile Взехме ребра, пилешkи пържоли от бут, ловджийсkи наденичkи, наденичkи с kашkавал и kайма. Днес ще опитаме ребрата на фурна и ще доkладвам kолkо гадни са били  eat

# 368
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз пробвах и фолиото залепна на плота. После голямо стъргане падна, но може и аз да не съм го направила както трябва.

Затова не ми се пробва, кой знае какви ще ги натворя и аз.  Laughing

# 369
  • София
А майка ми вчера взе и върна една рокля за 15 лв, точно като за едно стики. Mr. Green

Както и да е, чухте ли за колекцията на Хайди Клум за Лидл?
https://www.viewsofia.com/article/37354/-LIDL-i-Haidi-Klum-preds … Sedmica-na-modata

# 370
  • София
Аз пък не съм доволна от тройния чушкопек. С нетърпение чакам да се развали и да го изхвърля.

Подкрепям Еми, също не съм доволна от тройния чушкопек.
Може да е удобен за патладжан, но повече чушки се пекат като цяло.
И с пожарникар като чушкооператор не го ща.

# 371
  • на Мелмак
Напоследък като ходя в Лидъл сметките са ми все около 30-те, съответно децата смятат 2бр. стики.
Винаги на касата остават приятно изненадани с 5-8 бр за тези суми.
Това , което мен ме радва , че не са им толкова интересни като предишните Simple Smile
Иначе взех телешки бургери , кебапчета, кюфтета, кайма .
От каймата и кебапчета съм доволна , другите не сме ги опитвали още.
Преди бях взимала и бяха ужасни , но сега поех риска да бъдат изхвърлени и съм приятно изненадана - всичко се изяде Simple Smile

# 372
Баща ми беше взел от телешките бургери и ги хареса.
Аз днес опитах от бялото грозде без семки - супер е! Направо отровно сладко, хихи. Аз махам всяко семенце от всяко грозденце, та днес се родих с това Simple Smile
На вкус харесвам пилешките пържоли с пикантна марината, но ги правя само на грил тиган и вечно кашлям като луда от нещо в нея. Но пък кеф цена няна и ги мятам от време на време на тигана Simple Smile

# 373
А как става така за 30 лв 5 стикита?
Бургерите да не са намалени??

# 374
Просто не са й се досвидяли на kасиерkата или е харесала децата  smile3534
Ребрата станаха един път, направо си облизахме пръстите. Взех с пиkантно-медена марината и само с медена, та ги обърkахме kое е люто, kое не. Аз люто не ям ама ми изгоря джигера, всичkи опитах, всичkи ми лютяха, сигурно дето съм ги пеkла заедно. Вkусни бяха, въпреkи това Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт