Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 060
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 345
А за машинката за месо някой ще се изкаже ли?

# 346
  • София
Острилката за спагети заслужава ли си?Лесно ли се работи с нея?

# 347
  • Бургас
Добре че гледате повече от мен. Щях да награбя мокри кърпички със засилка, хич не обърнах внимание, че бройката в пакет е намалена Frowning1
Тайс, аз пека чушки само във фурната, много бързо стават. Чушкопекът ми отлежава четвърта година в мазето. Не видях този колко чушки събира, но ако е тройка и си решила да купуваш, взимай го.

И да си призная, че се оплаках чрез формата за контакт в сайта на Лидл за липсата на биволското сирене вече четвърта седмица в нашия магазин. Върнаха ми имейл с извинение за причиненото неудобство и благодарност за сигнала. Не очаквах да ме отразят изобщо и ме изненадаха приятно. Сега, ако утре има и сирене в магазина, ще ги призная Joy

# 348
  • до най-прекрасния мъж
А за машинката за месо някой ще се изкаже ли?
И аз питах, но май я пускат за първи път и никой не знае. Потърсих инструкция, за да прочета повече подробности, но на БГ няма качена в сайта. Та това ме води на мисълта, че може би е ново попълнение.

# 349
  • Враца
По вкусна от Пражката шунка, не съм срещала от години!  Heart Eyes Heart Eyes
Взех си и черен хайвер, доволна съм!
Дадоха ми много стикита,
аз ги подарих на едно момче от опашката,
то остана вцепенено,
а родителите му ми бяха супер благодарни,
все едно му дарявам орган!  Shocked Crazy

# 350
Добре че гледате повече от мен. Щях да награбя мокри кърпички със засилка, хич не обърнах внимание, че бройката в пакет е намалена Frowning1
Тайс, аз пека чушки само във фурната, много бързо стават. Чушкопекът ми отлежава четвърта година в мазето. Не видях този колко чушки събира, но ако е тройка и си решила да купуваш, взимай го.

И да си призная, че се оплаках чрез формата за контакт в сайта на Лидл за липсата на биволското сирене вече четвърта седмица в нашия магазин. Върнаха ми имейл с извинение за причиненото неудобство и благодарност за сигнала. Не очаквах да ме отразят изобщо и ме изненадаха приятно. Сега, ако утре има и сирене в магазина, ще ги призная Joy
То и аз ги пека във фурната , но все си мисля , че с чушкопека ще са по-вкусни. При тази цена , направо си е за упражняване на усилие да ходя да се сбутам  за такъв уред. Тройка е , затова се загледах. Ще кажа после , стига да го докопам.  Laughing
Таус,аз имам чушкопек и съм доволна.
Месри и на теб , щом действа , и го имаш , супер  Hug

# 351
Аз пък не съм доволна от тройния чушкопек. С нетърпение чакам да се развали и да го изхвърля.
 Все гледам за единичен, но не виждам.  Чушките се изпичат само от външната стена. След това трябва да се обръщат.
На края на отвора почти всяка чушка се закача и разкъсва при това обръщане с куката.
Сещате се и колко е топло при манипулацията.
Ако ги оставя без обръщане - върхът им изгаря доста и пак страните от към разделителя са по-неизпечени.
Не е купуван от Лидл, но предполагам, че са произведени в един завод.

# 352
Аз пък откак сестра ми каза веднъж, че била дежурна на чушкопека, и била клекнала с една торба чушки....тц, не е за мен. Таквиз дежурства не ща пък....ако към него има и оператор чушки, може и да размисля...евентуално....

# 353
 newsm78 #Crazy
Пак размисли сега .
Аз във фурната точно по тези причини не ги харесвам- я прегорят , пак ги въртя и т.н. На скара ги пека , същата работа. Но и скарата ми е без позиции , та и там при беленето отива яко материал. Досега най-успешно ги печах на старата печка на котлона , ама нали се модернизирах , та не смея на керамичен плот .
По пътя на логиката , смятах , че в чушкопека равномерно ги изпича , без изгаряне , ама вие ще кажете . Иначе няма смисъл да стои още някакъв паметник на кулинарните ми въжделения да прашлясва нейде.

# 354
Да, единичния ги изпича равномерно от всички страни.
Не е необходимо обръщане. Тройния има един ламаринен разделител в средата. Частта от чушката, която е опряна в  него не се изпича така, както тази до външната стена.
Иначе оператор чушки като от календара с пожарникари не бих отказала, но Лидл го не предлагат вместо стики.

# 355
Извинявам се за офф-а от сега.. ние на село чушките ги печем с горелка на ламарина.. може тъпо да звучи, но спестява много време и все пак си се изпичат.

# 356
  • София
И на керамичните котлони стават, престраших се и ги пекох там. Нищо му нямаше, нормална замърсеност, която се изчисти.

# 357
Извинявам се за офф-а от сега.. ние на село чушките ги печем с горелка на ламарина.. може тъпо да звучи, но спестява много време и все пак си се изпичат.
Е , то това си е класика , няма по-добър начин от този , поне според мен.
Emi Daniel, благодаря за насоката , ако е така , ще е мъка.
И на керамичните котлони стават, престраших се и ги пекох там. Нищо му нямаше, нормална замърсеност, която се изчисти.
Смелчачка  Laughing. Ще взема да пробвам и аз.
До понеделник все съм се отказала от чушкопека  Joy
Аз си мислех , че тройният е по-бързАк , но ето , че си има и недостатъци.

# 358
  • София
Добре че се разговорихме за тройния чушкопек, и аз обмислях дали да не купя.... Може пък да се престраша на керамичния плот да пека, че във фурната стават малко като сварени, а и трудно се белят чушките.....

# 359
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз пека на керамичен плот, когато се наложи. Готвач ми е казвал, че може да се сложи алуминиево фолио на котлона и отгоре чушките, нямало да се цапа, обаче още не съм се осмелила да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт