Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 015
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 330
Скарата е много мъничка, не си заслужава.

# 331
  • до най-прекрасния мъж
Розовата изглежда с каменна плоча, а синята с незалепващо покритие.

# 332
Малко е грилчето. Може би за 1 човек ще стигне да се нахрани с печеното.
Доколкото си спомням преди 1 -2 месеца пак го пускаха.
След това дълго време се подмятаха по кошовете. Народа не се изби да купува.

# 333
Благодаря за отговорите - щом е за една порция, няма да ми върши работа. Ако ги видя някъде много намалени може и да размисля...

# 334
Нищо не казахте за якетата, хубави ли са, колко са дебели? Не мога да отида да ги видя и се чудя да поръчам ли на моя мъж да вземе.

# 335
  • до най-прекрасния мъж
Якетата са като за пролетно/есенно време или много хладни летни вечери. За зимата не стават. Не са дебели, но не са и лигави, материята е хубава, вътре са с плътна подплата от полар. На мен ми харесаха, но имаше само зелени останали при нас. Черните бяха разграбени.

# 336
  • София
На мен ми приличат на по-дебело горнище на анцуг тези якета. Ще чакам олекотените.

# 337
Наистина приличат на плътно горнище на анцуг. Тук имаше едни къси колкото горнище, зеленикави на цвят, както и едни дълги, лилави - като тези от рекламата. Харесах късите, но нямам нужда от такова нещо в момента.

# 338
тези якета се ориентирани повече към спорт и планинарство

# 339
И аз пипах якетата - ами кой както ги пипне.
Пак си напомням , че съм отскоро. И дори си взех чопърче, ама крехко , ама си го пазя , де.
И си го ползвам .
 |Видях чушкопечки.
Моля , моля за отзиви. Аз такова от миналата година съм си намислила. Сега ми е мометнът.
Само кажете - ДА  Laughing

# 340
Предния път ХХЛ пакета мокри кърпи Тожур не бяха ли 4 х 80бр за 6,99лв. Сега какви са тия 64 бр в пакет  Naughty  #2gunfire

# 341
О, любимия ми надпис - ХХЛ-а де . Сигурно една кърпичка в повече в пакета и вече е гигантисимус Joy

# 342
ц, няма го надписа ХХЛ, сигурно затова не са по 80бр Laughing Ама кво ни цакат с тия 64бр. Аааа, ма, ха!
Иначе и мен ме изкушават памперсите, всеки път купувам по 10-тина пакета като невидяла промоция ама на диването сега се мъчим да му махаме памперса. Сигурно 1-2 пакета ще взема САМО  Blush

# 343
  • Бургас / UK
Нищо не казахте за якетата, хубави ли са, колко са дебели? Не мога да отида да ги видя и се чудя да поръчам ли на моя мъж да вземе.

На мен ми харесаха и си купих.Наистина са тънки на пипане,но полара от вътре ще топли,а от вън материята ми се струва,че ще предпазва от вятър.Успях да се вредя за черно,че имаше и качулка,тези синьо-зелените бяха без...

# 344
  • shumen
Таус,аз имам чушкопек и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт