Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 015
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,
нова съм в темата!Много харесвам Лидл и днес случайно попаднах на това че иман тофу.Бяха два вида, с чили и мариновано.Взех маринованото тофу, хареса ми, който е почитател нека опита.За 180гр. цената мисля че беше 1.49лв. От доста време заглеждат нещата с Био продукти на Лидл говоря основно за растителните млека, има пастети и всякакви такива вкусотии обаче са доста скъпи в други магазини могат да се намерят по евтини варианти.Предполагам е заради търсенето.

# 316
  • Бургас
Синьорина, благодаря Flowers Hibiscus
Уф, липсва ми емотикона с букета.

# 317
  • welcome to the Jungle
Леле, вкарахте ме в размисли дали да връщам Hot Air Fryer. Не се изми никак добре в съдомиялна, остана една лепкава гадост по стените и на двата съда. Може би е моя грешка, че от самото начало не пържих с масло и мас ...

# 318
  • shumen
Сирене и при нас не видях да има.

# 319
  • Beyond the stars
Отворихме Лидл тази сутрин в 7 заради перфоратора на мъж ми. Учудващо не бяхме единствени, мислех, че народът е на море, ама той си купува перфоратори и блендери  Mr. Green

Новата брошура https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.261424004.806984370.1502 … view/flyer/page/1

# 320
Ура, любимият ми сладолед е намален

# 321
  • София
Здравейте, благодаря на всички, които се включиха относно проблема с връщането на фрайъра. Свързах се с Лидл, извиниха се и обясниха, че става дума за недоразумение. Казаха, че ще говорят с управителя на филиала, от който съм купила уреда и ще ми върнат парите незвисимо, че касовата бележка е някъде в сервиза...Бяха изключително учтиви и поясниха, че имат доста  случаи с оплаквания от покритието на кошницата.

# 322
Тази сутрин видях, че блузката без ръкав, с дантела на деколтето (струваше 9 лв), малко се е разшила на едното рамо, където дантелата е свързана с плата и си личи, че шевът не е добър. Носила съм я два пъти; при това положение догодина едва ли ще я облека; не мисля да им правя проблем - все пак е много евтина и този сезон ще я използвам. Чудя се дали и останалите са калпаво зашити или само моята?

# 323
  • Асеновград
Добър ли е този препарат против котлен камък https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=2297

# 324
Тази сутрин видях, че блузката без ръкав, с дантела на деколтето (струваше 9 лв), малко се е разшила на едното рамо, където дантелата е свързана с плата и си личи, че шевът не е добър. Носила съм я два пъти; при това положение догодина едва ли ще я облека; не мисля да им правя проблем - все пак е много евтина и този сезон ще я използвам. Чудя се дали и останалите са калпаво зашити или само моята?

Понякога са им калпави дрехите. Имам тениска с къс ръкав от пролетта, като я изпрах, се усука по верев...и от едната страна е по-къса, от другата-дълга. Явно е скроена кофти и ушита също кофти...
Няма как да се коригира, също беше евтина и не съм правила проблем с рекламации и връщане - не си заслужава просто. Ползвам я за пижама в момента...

Телешката кайма от промоцията - много й големи червеите нещо. В смисъл - на едро е намляна, не ме кефи това. Правих я на сос за спагети Болонезе, наложи се допълнително да я врътна в чопъра, за да я раздребня....

# 325
Сиренето и маслото Пилос са много вкусни. Краве сиренето, биволското не съм пробвала.

# 326
  • до най-прекрасния мъж
Някой взел чанта за пазар? Доволни ли сте? Пратих ММ да купи, но ще я видя довечера и да не ми набива чомберите, ако не ми хареса и трябва да се връща.

# 327
От каталога за следващата седмица бебешките кърпи и памперсите ме зарадваха. Ще разгледам и дрешките.
Тази вечер ще ходя до Лидл, за сирене, ще пробваме "Железница".
Нашето семейство сме фенове на продуктите "Родна стряха" Simple Smile

# 328
  • до най-прекрасния мъж
Някой с мнение за електрическата мелачка от следващата седмица или я пускат за първи път?

# 329
А аз си харесах скарата на последната страница, чудя се дали не е прекалено малка. Освен това, какво означава с плоча от камък ИЛИ незалепващо покритие - ще има два вида скари ли?

Общи условия

Активация на акаунт