Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 015
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 300
Ех,Тета...пак се хиля с глас Joyголям образ си bouquet

# 301
Joy
ТЕТ , изплисках си кафето .
 Днес съм закована до пет служебно , а Лидъл ми е омесил кекса. Ще взема и двата вида- и мраморен , и ванилов , щом не бил лимонов. ММ ще почака, като не гледахме внимателно в неделя. Момченце е , ама чак довечера ще потопи хобот в сладост  smile3539
За мен беше важно проучването , за което силно благодаря  Hug

# 302
Здравейте, преди време споделих в темата, че съм си закупила уреда за пържене без мазнина. Пробвах различни неща и като цяло бях доволна от покупката...в края на втората седмица обаче забелязах, че част от тефлона по кошницата липсва. Да уточня, че не съм го пускала в съдомялната, мит е само на ръка и то след часове накисване, само с меката част на гъбата. Естествено, разочаровах се, отидох да направя рекламация. В магазина най-учтиво ми беше обяснено, че съм имала право да върна уреда в рамките на 7 дни от покупката, а в моя случай /15 дни след датата на покупка/, нямам право да си поискам парите, защото уредът отивал в сервиз, откъдето ще се изкажат какво точно ще се случи - ремонт, замяна, връщане на пари или отказване на рекламация. Та...от тогава минаха повече от 20 дни, отговор няма, а това чудо, което ми трябваше най-вече за летния период...май ще получа на есен...Някой имал ли е подобен казус? Чували ли сте за тези по-различни условия за правото на връщане в рамките на 30 дни за определени продукти?

Сигурно за фритюрника с топъл въздух говориш? И моят започна да залепва след 4-5 използвания. Представих си как след още толкова ще започне и да се бели и въпреки големия мерак, с който го купих, реших, че ще го върна. Бяха минали около 20 дни от покупката и го рекламирах без проблем. Написаха каква е причината за връщането и ми дадоха парите. По същото време още една жена от темата направи същото, пак заради лошото покритие. Жалко, че си попаднала на кофти служител. Със сигурност са можели да ти възстановят парите.

# 303
И в моя уред кошницата започна да залепва след 2-3 използвания. Върнах го без проблем след около три седмици. Приеха го без проблем.

# 304
Момичета, да питам онази седмица бирата Перленбахер беше на 0,84 ст. Дали все още е на тази цена?

# 305
Аз бях питала за блендера - някой купувал ли е и дали сте доволни, ама.... все още ме държите под напрежение Simple Smile
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2040
Блендера го пускат май за 3-ти път,аз го ползвам от 1 година и съм много доволна Peace
[/quote]

В този блендер може ли да се пасира червено цвекло без да се долива вода?

# 306
  • Бургас
И кво, пак само аз останах без биволско сирене Cry При нас няма и май изобщо не са зареждали. Към мацките от Бургас - ако видите в някой магазин, свиркайте.

Някой питаше за течните добавки с магнезий. Имаше днес при нас останали.

И аз взех бекон. Ама е годен до септември, няма да го намалят скоро.

# 307
Хубаво ли е турското кафе тяхна марка, мисля че е 200-250 гр опаковката?

# 308
  • Пловдив
Аз снощи забелязах,че кроасана с масло е вече 0,75лв.
При нас имаше биволско сирене,ама не ми представлява интерес на мен  Simple Smile

# 309
Тайссссс...направи ли кекс на мъжо?
Да не си направила като в оная реклама с маслото, дето им спряха тока: "важното /демек кекса/ забрави....другото....", м?

Сигурно устите ви са пълни с кексове..м, и затуй не докладваш тука...Joy

# 310
BusPeople AngelJoy
Тайссссс...направи ли кекс на мъжо?
Да не си направила като в оная реклама с маслото, дето им спряха тока: "важното /демек кекса/ забрави....другото....", м?

Сигурно устите ви са пълни с кексове..м, и затуй не докладваш тука...Joy
Срам ме е да кажа , защото днес не стигнах до лидъл и взех за компенсация два кекса от Билла /мраморен и какаов с крем /. Отгоре на всичкото ми надписаха сметката , защото онази хала касиерката ми набримчи всичко за миг , та се връщах да се разправям / което ми се случва много рядко , но не се сдържах Rage
Та дотътрих стоката и нарязах доволна и от  двата вида - е , не се одобриха , сега ще си ги ям самичка и пак ще се ходи до лидъл Bus
Тет , и мм не е спал нощес , явно му влияем на психомоторно ниво. Витаят цветове и аромати из въздуха - а желанието му за жълт , сочен кекс , се превръща в блян:satisfied:JoyPeople Angel
Опекох му вратни лидълски пържолки , върху лидълска хартийка и броколи има , засега . Ако утре мърмори , му показвам местонахождението на жълтите кексове в прозрачна опаковка и тва е.
Утре ще има да пишете с новите стоки , аз съм пас. Само ще чета и ще ви честитя придобивките.

# 311
Ауууу...не съм ич доволна. Как тъй бе моме няма да му купиш жълт кекс..тц тц тцццц....
Поне с вратлето си се отсрамила...там съм доволна веч...замазала си му очите...
Grinning

# 312
  • София
Пак са разместели при нас - на мястото на пакетирания хляб са направили още една витрина за закуски с вратички, хляба е отишъл на мястото на кроасаните и сухите пасти, а те къде са не видях. Може би ще увеличават асортимента на изпечения хляб, сега беше почти празна витрината.

# 313
  • София
Скрит текст:
Аз бях питала за блендера - някой купувал ли е и дали сте доволни, ама.... все още ме държите под напрежение Simple Smile
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2040
Блендера го пускат май за 3-ти път,аз го ползвам от 1 година и съм много доволна Peace

В този блендер може ли да се пасира червено цвекло без да се долива вода?
[/quote]
Да питам и аз, че утре рано съм решила да ида за блендера - мога ли да направя в него фастъчено масло?

# 314
И кво, пак само аз останах без биволско сирене Cry При нас няма и май изобщо не са зареждали. Към мацките от Бургас - ако видите в някой магазин, свиркайте.

Някой питаше за течните добавки с магнезий. Имаше днес при нас останали.

И аз взех бекон. Ама е годен до септември, няма да го намалят скоро.
                                                                                                                                                       Биволско сирене имаше днес след обяд в Лидъл до автогара Запад.                                                                                                                                                                                                       

Общи условия

Активация на акаунт