Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 121 029
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 285
Нали...кажи им, че не чуват. Тежките, тежките...с глазурата....

# 286
  • Асеновград
От дългите в прозрачна опаковка има лимон, лешник, ванилия и още един но не помня аромата май той беше шарен вътре с какао и бял.От тези с глазурата също има лимон / моя малкия не го одобри по силен аромат е/. Аз харесвам и двете марки .

# 287
Момичета , благодаря ви за насоките  bouquet
Поразпитах го - жълт бил вътре , той опаковка не е видял .. Питам лимонов ли , тцъ , не бил. Shocked
И не бил дълъг. Аз днес ги разгледах , видях , че има и с крем вътре , той такива с глазури и кремове не одобрява. У нас му правя обикновен кекс с какао и кисело мляко. Та нещо сходно ще да е. Явно е от малките жълти , в прозрачната опаковка. То , аз с него съм се зарекла в лидъл да не ходя- в неделя , наистина беше пообрано , пък и в по-голям / не моя / лидъл ходихме. На него му хрумна за тези кексове в последния момент, не ги намерихме и той обяви категорично , че в Лидъл нищо няма  Joy
Хвалете се с покупки , защото вече си водя записки  Laughing
И аз съм с мокри кърпички Фротто , миришат много хубаво. Зелена опаковка , с праскови . Те ли са гръцки .
Те ли са за лице , бре , аз от касите ги взех, за ръце . newsm78

# 288
Сега опитахме едно сирене гауда, което преди не бях купувала - много ни хареса Simple Smile

# 289
Много обичам гауда. Но го взимам предимно от Фантастико. Ще взема и от Лидл за проба.

# 290
Тайс...не са за лице. За дупе са...бебешко, но мацката ги ползва за грим просто. 1.19 лв. 72 броя....сега са с нова опаковка.

# 291
Тайс...не са за лице. За дупе са...бебешко, но мацката ги ползва за грим просто. 1.19 лв. 72 броя....сега са с нова опаковка.

Да, да, не са за лице, но на мен ми допадат да махна спиралата. Иначе си чистя лицето с мляко, не с кърпички Simple Smile

# 292
Аз с тях бърша само сополи...детски...Blush

# 293
  • София
Здравейте, преди време споделих в темата, че съм си закупила уреда за пържене без мазнина. Пробвах различни неща и като цяло бях доволна от покупката...в края на втората седмица обаче забелязах, че част от тефлона по кошницата липсва. Да уточня, че не съм го пускала в съдомялната, мит е само на ръка и то след часове накисване, само с меката част на гъбата. Естествено, разочаровах се, отидох да направя рекламация. В магазина най-учтиво ми беше обяснено, че съм имала право да върна уреда в рамките на 7 дни от покупката, а в моя случай /15 дни след датата на покупка/, нямам право да си поискам парите, защото уредът отивал в сервиз, откъдето ще се изкажат какво точно ще се случи - ремонт, замяна, връщане на пари или отказване на рекламация. Та...от тогава минаха повече от 20 дни, отговор няма, а това чудо, което ми трябваше най-вече за летния период...май ще получа на есен...Някой имал ли е подобен казус? Чували ли сте за тези по-различни условия за правото на връщане в рамките на 30 дни за определени продукти?

Сигурно за фритюрника с топъл въздух говориш? И моят започна да залепва след 4-5 използвания. Представих си как след още толкова ще започне и да се бели и въпреки големия мерак, с който го купих, реших, че ще го върна. Бяха минали около 20 дни от покупката и го рекламирах без проблем. Написаха каква е причината за връщането и ми дадоха парите. По същото време още една жена от темата направи същото, пак заради лошото покритие. Жалко, че си попаднала на кофти служител. Със сигурност са можели да ти възстановят парите.

# 294
  • welcome to the Jungle
Здравейте, преди време споделих в темата, че съм си закупила уреда за пържене без мазнина. ...Чували ли сте за тези по-различни условия за правото на връщане в рамките на 30 дни за определени продукти?
Сервизният срок е 30 дни по закон. След изтичането им - КЗП. При паднало покритие е логично да сменят уреда, защото няма как просто да го "намажат" с боя. Успех!
Аз също си купих този уред и също исках да разкажа колко съм доволна. Обаче сега го сложих в съдомиялната и съм в големи размисли какво да очаквам  newsm78 и сега, и занапред.

# 295
  • shumen
Пробвах бекона.Супер е.

# 296
  • София
Не е лошо да се провери в магазина какво става с уреда - при последната рекламация на слушалки въобще не се обадиха, ходихме да питаме и кутията с нови слушалки ни чакаше, а за втория чифт ни върнаха парите.

# 297
  • Beyond the stars
Не е лошо да се провери в магазина какво става с уреда - при последната рекламация на слушалки въобще не се обадиха, ходихме да питаме и кутията с нови слушалки ни чакаше, а за втория чифт ни върнаха парите.

И при нас така за някаква джаджа на половинЪт. Чака си ги той сигурно два месеца, накрая аз звъннах и се оказа, че джаджата си го чака ремонтирана в магазина.  Peace

# 298
  • на Мелмак
Нали беше месец след покупката да може да върнеш без обяснения.
Пиши на Лидъл през сайта им.

# 299
Сънувам небе, обсипано с жълти звезди. Вглеждам се - не са звезди, а резени кексове. Жълти, сочни, меки. Иска ми се да протегна ръка и да си взема една звезда, пардон - парче. Не мога. Измъчвам се. На сутринта изгрява голям, жълт, ама много жълт кекс на небосклона...и грее ли, грее...а в душата ми мъка ли, мъка....

ПС...това не е моят сън, а на мъжа на Тайс. NerdSmiley

Тааааааайсссссссс, ставай, че имаш много раУта - върви да забъркаш един жълт кекс на мъжо, и гледай да го докараш кат лидълския ... Yum

Общи условия

Активация на акаунт