Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 985
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 525
Аз ако харесам нещо извадено от торбичката му, вземам го, вземам му торбичката и картончето ( ако случайно реша да го върна).
И аз така. Все пак всички сме наясно, че не сме в лъскав магазин за дрехи на главната...

# 526
Момичета ето моя ръчен чопър които не ползвам изобщо. Моля кажете как точно го връткате за да го ползвате?

Аз имам такова на друга марка.. голямо  наказание е Simple Smile

# 527
  • Козлодуй
Вярно е наказание тоя чукан хи хи Simple Smile Абе имах съмнение че не е точно същото нещо ама сега съм убедена Simple Smile Та пишете го това в не харесвани  да не вземе някой да се подлъже да купи такова Simple Smile

# 528
  • Бургас
А вие видяхте ли торбички за памперси, които имаше в брошурата? В два лидл-а не намерих Cry

Аз си взех, в понеделник имаше при нас. Да ти кажа не са това, което очаквах, или на моя синковец са му прекалено миризливи памперсите Joy

# 529
Момичета ето моя ръчен чопър които не ползвам изобщо. Моля кажете как точно го връткате за да го ползвате?

Имам подобен, но е зелен и пластмасов, работи на същия принцип. Не се слага цяла глава лук, трябва да е на половинки поне, да не е твърде високо, иначе работи само като натискаш и трябва да оставиш дръжката да се вдигне докрай ... не знам колко стана ясно, аз отлепвам изцяло дланта след натискане, то само си се завърта вътре. Две-три натискания и лукът е готов. За моркови не става, твърди са му. Чушки кълцам, тиквички, бисквити ... май това само. Не ми е най-използвания уред. Не е да не върши работа, освен това много лесно се почиства.

# 530
Simple Smile Значи ще търся пак..

# 531
  • София
Ние опитахме сирене "Железница"-много е вкусно. Иначе сме фенове на "Родна стряха"-сирене, хляб, колбаси. Кашкавал също сме пробвали, но преди доста време, също ни хареса.
Вчера взех две блузи детски за 9.99 и анцунг, мисля към 17 лв. излизаше.
Аз съм доволна от памперсите, дори късно ги открих Simple Smile не са ароматизирани, а това е важно за мен, защото не понасям миризми.
За сметка от 96 лв. ни дадоха 7 стикита. Големият ми син беше очарован. Имахме две ябълки в покупките. Поиска кутия за стикита, взехме и сега ги нарежда Simple Smile
Аз взех от сиренето "Железница" - краве - и определено съжалих. Като тебешир е. Sick

# 532
А тази "Родна стряха" само аз ли не я харесвам? Пробвах киселото мляко, бозата, хляба.. ми не ми допаднаха. Confused

# 533
  • Козлодуй
И аз не я харесвам родна стряха - във всичко има захар Simple Smile Купих лютеница със сирене гледам съставки - захар, купих луканки гледам съставки захар добре че ММ яде всичко иначе щеше да се наложи да изхвърлям храна а това никога не правя дори и на вкус са прекалено сладки Simple Smile

# 534
На мен ми харесва киселото мляко, и вафлите с Тахан
харесва ми и че са със захар вместо глюкозо фруктозен сироп

# 535
Вкъщи хляба се харесва. Бобецът бива същж.

# 536
Хлабът, хлябът е МММММ

# 537
  • Варна
Вкъщи сме яли краве масло,кисело мляко и мисля и локум Родна Стряха и ги харесваме.

# 538
На РС взимам сирене и кашкавал, много ги харесваме; маслото обаче ми мирише неприятно. Бозата е страхотна, точно защото е със захар и без никакви добавки и вкусът е като едно време, но е много голяма и рядко я купувам. Месните не сме пробвали, нещо не ме впечатляват.

# 539
Нали знаеш, че ръчното чопърче се врътка нсляво- надясно, аз въртях в една посока и се чудех какво толкова му хвалят...

Жива и здрава да си.....Flowers Hibiscus
Тъкмо се чудех къде да прибирам поредния боклук.
Утре ще го пробвам това наляво - надясно. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт