Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 986
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 510
Аз откакто имам ел.чопър , само се чудя какви миксове да му навирам  Joy
За една глава лук не си струва миенето на сто  части. И кълцам -морков , чушки и даже домати.
Голям съм змей , всичко до каша   hahaha
Но наистина е крехка пластмасата / не помня коя дама го спомена за новата реколта чопъри и го беше върнала/  . Пазя го много , особено от мм , който постоянно го пипа , защото ако падне купата , със сигурност ще се спука. Материалът е като за чаши за еднократна употреба  #Cussing out.
Но ще го екплоатирам , докато бръмка . Дано да е за дълго  Laughing

# 511
От каталога за следващата седмица бебешките кърпи и памперсите ме зарадваха. Ще разгледам и дрешките.
Тази вечер ще ходя до Лидл, за сирене, ще пробваме "Железница".
Нашето семейство сме фенове на продуктите "Родна стряха" Simple Smile

Здравейте, аз за първи път пиша тука, но ние сме супер фенове на Лидл и общо взето от там пазаруваме.
А като видях твоя пост негрита, нямаше как да не се включа. Това сирене Железница ни е една от редовните покупки от там и е просто прекрасно. Няма да съжалявате в избора си.
В последно време нещо не можах да се справим с финансите и вместо това сирене, купувахме пак едно друго лидълско, обаче не Пилос и не Родна стряха, ах, как ми излезе името от главата. В една синя опаковка, мисля, че идва 5 и нещо лв./кг. и обикновено е разположено от сирене "Железница". И от него останахме много доволни. Изобщо откъм млечни продукти, нямат слабо.

Аз се назландисвам на чушкопека. Satisfied Някой с отзив за него?

# 512
От каталога за следващата седмица бебешките кърпи и памперсите ме зарадваха. Ще разгледам и дрешките.
Тази вечер ще ходя до Лидл, за сирене, ще пробваме "Железница".
Нашето семейство сме фенове на продуктите "Родна стряха" Simple Smile

Скрит текст:
Здравейте, аз за първи път пиша тука, но ние сме супер фенове на Лидл и общо взето от там пазаруваме.
А като видях твоя пост негрита, нямаше как да не се включа. Това сирене Железница ни е една от редовните покупки от там и е просто прекрасно. Няма да съжалявате в избора си.
В последно време нещо не можах да се справим с финансите и вместо това сирене, купувахме пак едно друго лидълско, обаче не Пилос и не Родна стряха, ах, как ми излезе името от главата. В една синя опаковка, мисля, че идва 5 и нещо лв./кг. и обикновено е разположено от сирене "Железница". И от него останахме много доволни. Изобщо откъм млечни продукти, нямат слабо.

Аз се назландисвам на чушкопека. Satisfied Някой с отзив за него?

Върни малко назад дискусията , поне пет-шест страници , има доста коментари.
Аз бях силно мотивирана да си купувам , но се отказах. Добре ,че са момичетата в темата  Hug
ПП Аз се отказах , не защото са лоши отзивите за Лидълския, а просто се замислих толкова ли ми е нужно точно такова уредче. И си отговорих , че мога спокойно да мина и без него.

# 513
  • Пловдив
Снощи при нас имаше от мини морковите по 0,39ст. Simple Smile Взех и намалени пил.шишчета-харесаха ни...обаче карначето са го развалили според мен  Confused

# 514
  • София
И при мен лукът с ръчния чопър става почти на каша. Зависи какъв го искам. Но аз основно го ползвам, когато правя кюфтета, че тогава ми трябва по-ситен. За манжда карам с ножа, по бързата процедура.
Пробвала съм го за други зеленчуци, безотказен е, но си го пазя само за лук.

# 515
Да кажа за сладоледа, Корнуолската сметана в него е впечатляващото количество от 3% Simple Smile)
Не ми хареса, някак странно мазен ми стоеше, а уж съм фен на мазното...Повредила съм се явно.

# 516
  • София
И аз си ползвам малкото чопърче, става си доста на ситно... първоначално врътках само на едната страна и не ставаше добре, но после открих наляво/надясно и сега са си ок нещата Simple Smile
Отказах се аз от електрическата мелницата за месо, наистина сравних с други модели и мощността е доста ниска...поръчах си друга, дано да е хубава.

# 517
Относно разхвърлянето и ровенето на дрехи на мен не ми пречи дори ме улеснява,че няма да разопаковам за да оглеждам дрехата,а ми е наготово всичко.Само вземам поглеждам я,меря я , ако е връхна де .И после няма да си играя да сгъвам прилежно дрешката върху картонче и от там  в найлонче и дълга и широка. fiuuuuuu

# 518
Аз ако харесам нещо извадено от торбичката му, вземам го, вземам му торбичката и картончето ( ако случайно реша да го върна).

# 519
Ние опитахме сирене "Железница"-много е вкусно. Иначе сме фенове на "Родна стряха"-сирене, хляб, колбаси. Кашкавал също сме пробвали, но преди доста време, също ни хареса.
Вчера взех две блузи детски за 9.99 и анцунг, мисля към 17 лв. излизаше.
Аз съм доволна от памперсите, дори късно ги открих Simple Smile не са ароматизирани, а това е важно за мен, защото не понасям миризми.
За сметка от 96 лв. ни дадоха 7 стикита. Големият ми син беше очарован. Имахме две ябълки в покупките. Поиска кутия за стикита, взехме и сега ги нарежда Simple Smile

# 520
А вие видяхте ли торбички за памперси, които имаше в брошурата? В два лидл-а не намерих Cry

# 521
  • Козлодуй
Момичета ето моя ръчен чопър които не ползвам изобщо. Моля кажете как точно го връткате за да го ползвате?

# 522
Този само се натиска, не е от връткавите.Нямам опит с такъв.

# 523
Да, този е различен. Последно пускаха едно ниско прозрачно такова - те него коментират, мисля. Тоя чукан не го знам за кво е ....Grinning

# 524
На този ножовете са отгоре и само кълца грубо,така ди мисля де...

Общи условия

Активация на акаунт