Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 991
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Запалките са на касата, но са по 3 бр . в опаковка.

Благодаря!  bouquet  Виждат ли се или трябва да си ги поискам?

# 496
Виждат се.

# 497
  • София
Още веднъж благодаря!  bouquet

# 498
  • Бургас
Да кажа, че Милде имаше доста в Бургас, молския Лидл Wink Както и в Меден Рудник.

А откакто опитах Чоко Нуса от Лидл забравих Нутелата и си ям само от него. И ми е по-вкусен, и е по-евтин и съдържанието му е по-читаво Wink

И да запитам за ръчното чопърче - вЕрно ли успявате да накълцате на ситно лук и моркови за супа? Врътках една глава лук, врътках, ама така и си остана доста на едро, та правенето на супа топчета с него в каймата си беше предизвикателство...

# 499
Чопърчето не го наситняеа толкова, колкото електрическия чопър

# 500
  • Бургас
Само дето се кефех, че съм го сварила значи :/ Исках да "пенсионирам" стария електрически чопър с нов, ама нито тюркоазения от последното пускане ми хареса, нито този - гредааа...

# 501
Нали знаеш, че ръчното чопърче се врътка нсляво- надясно, аз въртях в една посока и се чудех какво толкова му хвалят...

# 502
  • shumen
Ние вчера взехме сладолед и ми хареса.За него само взеха,че ни дадоха две стикита.

# 503
  • София
На пюре почти може да стане с ръчния чопър - колкото по-продължително го връткаш наляво-надясно, толкова по-ситно става.

# 504
А тъй..връткайте ся до откат. Аз натискам само копченцето.

Запалките са преди касите. 3 бр. В опаковка на 1.80 накъде.

Заквасената сметана 12% и тя с 10 ст.нагоре...

# 505
  • Бургас
Врътках си и в двете посоки и уж доста време го правих, ама така и не стана по-ситно. Става въпрос за една средно голяма глава лук, нарязана на няколко парчета. Същото количество в електрическия чопър става ситно накълцана за секунди. Просто исках отвън на плота да ми стои това малкото и да го ползвам само за лук и морков в доза като за тенджера супа или ядене, ама няма да стане моята работа май.

# 506
Моето си стои на плота. Само то. И кафе машината. Бззззззз и готово  smile3534 smile3534

# 507
Някой дали е забелязал по плакатите за другата седмица дали при детските дрешки се мяркат есенни якета? Май им е време да ги пускат вече...

# 508
А тъй..връткайте ся до откат. Аз натискам само копченцето.

Запалките са преди касите. 3 бр. В опаковка на 1.80 накъде.

Заквасената сметана 12% и тя с 10 ст.нагоре...
И червената опаковка (май е 20%) от 1.99 на 2.19.

# 509
Моето чопърче си стои на плота и го ползвам  постоянно точно като за едно ястие. Но аз не държа да е много ситно лука, защото все пак го запържвам.

Общи условия

Активация на акаунт