Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 070
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 555
За хляба Родна стряха ставаше въпрос. Пакетиран е. Малко над левче му беше цената, не помня точната...

# 556
  • In transit
А мерси Тете.

# 557
Ама е бял де...
Иначе, колкото съм опитвала хлябовете им, този с маслините хич не е лош, един такъв усукан. Жалко, че не ям Ляб ..

Да ме подсетите утре за маслото, да не забравя....

# 558
  • Варна
Има интересни неща в новата брошура.Предната по-не ми хареса.

# 559
  • София
Еее, дънките пак дрипеляци... Отврат.

Ирландското масло докога ще е намалено, че утре няма да мога да ида до магазина?

# 560
  • In transit
Ама е бял де...
Иначе, колкото съм опитвала хлябовете им, този с маслините хич не е лош, един такъв усукан. Жалко, че не ям Ляб ..

Да ме подсетите утре за маслото, да не забравя....

Разбрах Simple Smile Този с маслините е не е лош ама е много жилаво тестото и влажно. От белите им хлябове най-харесвам плетените питки.

# 561
Сигурно до неделя...

Ирландското масло докога ще е намалено, че утре няма да мога да ида до магазина?

# 562
Сокът от касис ми хареса - пия го като го разреждам с вода (предполагам, че ще е добър и за алкохолни коктейли). На село имаме един посаден касис и вкусът му е по-различен - по-стипчив и не толкова сладък, но нищо, аз винаги предпочитам по-сладичкото, дори да не е съвсем натурално))

# 563
  • София
Запалките са преди касите. 3 бр. В опаковка на 1.80 накъде.
Благодаря!  Hug  Вчера купих. Едни такива шаренки и красиви.  Laughing 1,69лв. е цената.

Нямаше от специалния сладолед с не знам каква си сметана. Sad За втори път разхождам хладилната чантичка безрезултатно.  Laughing Любопитно ми беше да го пробвам, но се грижат да не купувам такива калорични неща.  Laughing

# 564
Ваниловия си е много хубав, да беше взела от него Simple Smile

# 565
  • Казанлък
Днес съм разочарована. Минавах покрай пазара и си мислих да купя от там хубави плодове, ама заради на баткото стикитата викам айде през лидл. Не стига, че попаднах на касиер, който явно не ме хареса и на една камара плодове даде 1 стики, ами и прибирам се и почвам да правя на малката десерт-мангото развалено вътре, ябълките външно добре вътре изгнили....другите неща не знам още. Angry

# 566
Аз пък за втори път ходих за сладоледа от 1,89 лв и нямаше, еми това в никоя друга верига не се случва - промо продукт да изчезне още от вторник...ще ме изгубят май като клиент...

# 567
Днес съм разочарована. Минавах покрай пазара и си мислих да купя от там хубави плодове, ама заради на баткото стикитата викам айде през лидл. Не стига, че попаднах на касиер, който явно не ме хареса и на една камара плодове даде 1 стики, ами и прибирам се и почвам да правя на малката десерт-мангото развалено вътре, ябълките външно добре вътре изгнили....другите неща не знам още. Angry

Редактирам си изцяло поста, че много лоша бях Grinning

1. Да, има и калпави плодове в Лидл. Също са и скъпи в момента - прасковите на пазара са по левче, а в Лидл са по 1.70 - неоправдано скъпи.
2. Допълнително стики се дава при сметка над 20 лева, в която има поне един плод. Тоест не се дава стики за всеки плод.

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 14:20 от teta75

# 568
  • София
Гледах специалния им каталог за училище, не виждам детски олекотени якета. Септември ли ги пуснаха миналата година или по-късно?

# 569
Аз още "чакам" летни сандали над 30 номер, ти якета търсиш ... Nerd

Общи условия

Активация на акаунт