Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 025
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 630
Много хляб бе...три торби с хляб, ау...  Mr. Green По-полечка...

Скрит текст:
шегичкаааа..

# 631
  • на Мелмак
LaughingLaughing
Много хляб бе...три торби с хляб, ау...  Mr. Green По-полечка...

Скрит текст:
шегичкаааа..
Laughing
Ами ти не иска да пратиш тх , та пак трябваше да излизам, ама - ха , скръндза Laughing
Ти мани хляба , ами имам за готвене за два пъти, т.е. за ден, но ще караме на мезелъци Simple Smile

# 632
Че що не взе Милде, сигурно има още...тъкмо да се уравниш - с по-две торби в ръка ..

# 633
И аз се излъгах да отида до шатрата, за първи и последен път Sad Не знам вчера как е било, но днес нямаше нищо интересно, всичко беше на топка, всичко което се е продавало в кутия беше навън....никаква култура нямаме, все едно катун цигани бяха минали през шатрата. Видях няколко уреда за правене на мляко, които бяха разпиляни и изпочупени. Всичко, което ще е  останало утре вечер ще е за бракуване.

# 634
Еее, ти пък и в оригинална кутия ли искаш да е...на тези пари, които ги пускат... Whistling
Грабиии, народееееееее....

Завиждам за шатрите. Тъй се вдига адреналина там, че... Mr. Green

# 635
  • на Мелмак
Тете, в нашия нямаше.
А да обикалям Сф не искам , казах ти да ми пратиш Simple Smile

# 636
Аз ти казах кво ми рече куриерчИто .. smile3534

# 637
  • София
В шатрата дали сте забелязали да има кутии за стикита или торбички от старите колекции? Преди съм намирала в кошовете по 1 лв.

# 638
Кутии не видях, но торбички имаше доста-  смърфове и футболисти, в кошовете в крайния ред в дясно. По 1 лв са и сега.

# 639
  • на Мелмак
Да беше казала по-рано , днес изхвърлих всички от предишните колекции.

# 640
  • София
Купих от зехтина в стъклена бутилка 750 мл.  Още не съм го опитала, дано да е добре на вкус. За разлика от старата Primadonna, на тази не пише страна на произход, пише маслини от Европейския съюз Hands Thumbsdown. Предишният зехтин беше произведен в Италия.

# 641
Хайде и аз отивам до Лидъл, за стикита разбира се. Та да попитам тази сурова шункова наденица дали  е вкусва?  На белязала съм и сладоледа за 1,85 и някои неща от английската седмица.

# 642
Има ли бебешки/детски дрехи в шатрата?

# 643
Не е лоша шунковата. Ние с детето вчера си я хапнахме. Пекох на фурна...отвън става твърдичко...ако това не ви бърка...

# 644
Взех чушкопек. Някоя булка го е взела и не го е харесала. Ама аз съм си виновна - чак в къщи го видях , че е ползван и ме домързя да се върна.

Силно се надявам четките за зъби да не се връщат, но все пак, внимавайте.

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 12:25 от Трещерица

Общи условия

Активация на акаунт