Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 018
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Силно се надявам четките за зъби да не се връщат, но все пак, внимавайте.

Хаха! Аз съм връщала, но не беше отваряна. Просто стана дублиране на покупката. Не че някой е проверявал това при връщането.  hahaha Става въпрос за електрическа, а не за обикновена четка за зъби. Wink

# 646
Здравейте, днес в младост 3,София има ли памперси 4-ка? В младост 2 имаше вс.
 останали номера, но 4-не.

# 647
  • Бургас
Според мен върнатите стоки трябва да се излагат след това отделно и на по-ниска цена. Така потребителите ще са наясно, че купуват върнат и евентуално ползван продукт. Не е коректно да платиш цена за нов, а да ти набутат уред реално втора употреба.
При нас забелязах подобно нещо с кухненските везни. В единия кош са новите на редовната цена, а в друг кош са върнатите с намаление. Значи може!

# 648
  • София
Според мен върнатите стоки трябва да се излагат след това отделно и на по-ниска цена. Така потребителите ще са наясно, че купуват върнат и евентуално ползван продукт. Не е коректно да платиш цена за нов, а да ти набутат уред реално втора употреба.
При нас забелязах подобно нещо с кухненските везни. В единия кош са новите на редовната цена, а в друг кош са върнатите с намаление. Значи може!

То зависи от причината за връщане. Въпросната четка за зъби беше неотворена, все още имаше от същите в нормална продажба. Няма за какво да я преоценяват. Обаче никой дори не поглежда причината за връщане. Споменавала съм, че върнахме мъжко яке, защото ръкавът беше усукан и изобщо не можеше да се облече. След 1-2 дни го видях отново в коша с другите якета, а специално подчертахме, че е дефектно и не можа да се носи и написаха това като причина за връщане.  Sad

# 649
♥ HAPPY ♥ мерси, ще погледна днес, ако нещо е останало. И аз ги харесвам, а цената е добра, в сравнение с Кауфланд и Фантастико, там вече са по 40 лв. Е, то сигурно и качеството е различно, но все пак....

# 650
Чак сега видях за тази шатра, но днес няма да мога да отида до там Sad . Ако някой ходи и може да вземе кутия/ торбичка за смърфове би било чудесно. Почти събрахме плодовете и сега ще търсим ако някой има изостанали смърфове да съберем и тях, малкият е много зарибен. Smile Имаме няколко, дано успеем да ги съберем. Нямаме кутия и торбичка обаче.

# 651
Дано те прочете някой бързо и ти вземе, защото днес към обяд вече прибираха нещата от шатрата.
Детски дрехи нямаше. Почти нищо хубаво нямаше и всичко беше ужасно ужасно насипно

# 652
  • Козлодуй
Днес два пъти ходя до Лидл 1-ви път да купя зехтин екстра вържин намален за тази седмица и съм взела помаче а взех точно под табелката за намаление 2-ри път отивам да върна помачето и да взема екстра вържин като мислех този път да взема от изнесения настрани за промоцията ама го нямаше намерих на мястото дето са зехтините и три пъти го прочетох преди да го взема и ох в тази жега които няма акъл има крака Simple Smile

# 653
При нас зехтина беше изнесен срещу касите...отзад де, дето се нареждаш ...
А понякога не е лоша идея и по три пъти да се чете, че табелите се случва да са разместени, особено над плодовете и зелените салати. Имам чувството, че нарочна плясват Джентилата точно под табелата за зелена салата и после..о, ама вие не сте видели, нали... Whistling И веднъж над едни червени ябълки, доста скъпи, бяха сложили друга табела за червени ябълки, ама по-евтини.... та няма лошо в гледането, да им се незнаят и номерата търгашки ..  ooooh!

# 654
  • Козлодуй
Да първия път като ходих наистина зехтина беше зад касите ама аз взех пак от там си дето го знам а втория път като ходих го нямаше зад касите и го намерих там при олиото преди млякото и брашното абе беше преместен защото му свършваше промоцията а първия път като взех съм взела помаче просто защото на този щанд е бил свършил а те си приличат и така както и да е помачето е рафиниран и не е добре за мен защото се опитвам да избягам от рафинираното олио затова си направих труда да го сменя Simple Smile

# 655
  • русе
Имаха шоколад с кокос , но отдавна не съм го виждала...
Фенове сме на кокоса.
Следващият път ще ги попитам

# 656
  • до най-прекрасния мъж
Днес заредих масълце.  Много е скъпо, но специално то гони 5 лв, та за 16 лв купих 4 от промоцията. Учудих се, че е останало,  обикновено в нашия Лидл всичко се помита бързо, явно народът е на море още. 
Една минута ми трябваше да осъзная, че под табелата Дини се мъдрят праскови, а под табелата Праскови,  дини няма Simple Smile))). Купих праскови,  не съм ги опитала още и не знам хубави ли са. За 1 лв/кг дано биват, че местните производители им искат 2-2,50 лв. Скъпи са, а вече им е сезона и тази година плодове има.

# 657
Ние сме много доволни от дините от Лидл. Напоследък като вземем все са много хубави, въпреки че взимаме без почти никакво избиране Grinning . А и цената е много добра, няма и 30 стотинки за кг., а вчера гледах близо до вкъщи по 0,80лв/ кг....

# 658
  • Казанлък
Хора, в Лидл има ли тахан? Не съм си купувала никога до сега. До вчера не знаех какво е, ама ми трябва и 2 дни подред ме мога да намеря.( около мен все няма кой да питам, а като стигна до касите не ми се връща с малката)

# 659
  • Варна
Хора, в Лидл има ли тахан? Не съм си купувала никога до сега. До вчера не знаех какво е, ама ми трябва и 2 дни подред ме мога да намеря.( около мен все няма кой да питам, а като стигна до касите не ми се връща с малката)

Има само сусамов,май.

Общи условия

Активация на акаунт