Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 768
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 945
  • shumen
Аз също не мисля да събираме всички стиката.То и имаме само 3-4.

# 946
От тези десерти дето имитират Сникърс, Баунти и Марс много често взимахме и ги обожавахме, докато един ден не попаднах на някакви супер стари, с гадни фъстъци и бяха направо ужаааасни. От тогава не съм рискувала  Crossing Arms

# 947
  • София
Откога е цветната етажерка от големия каталог до 15.09. Нещо не се ориентирах.

# 948
  • русе
Тяхната марка големи пакети солети са станали още по -твърди или партидата беше кофти,незнам .Спирам да купувам.

# 949
Ще ходя да видя маратонките за момчета. Харесах сивите, но те са с връзки, което ме притеснява лекинко ..... детето не може още само да ги връзва  Confused С лепките пък ми изглеждат някак сплескани отгоре....ще нося и един стар пътък, да меря по него, че не му се вади стелката.... Crazy

# 950
  • Пловдив
Добро ви утро!
Преди малко се върнах от м-на...добре,че отидох рано за детските дрехи,че стана ужас... Grinning Не знам като тръгват на у-ще всички с еднакви дрешки как ще си ги познават Whistling
Взех елек с качулка,2 пуловера,долнище и пижама.Довечера ще меря и връщам евентуално.
И забравих дамските потници ooooh!

# 951
Ходих до магазина за детските дрехи от нещата които взех сега ще ходя да заменям ако има или ще ти върна. Много съм недоволна този път. Взех две долнища с размер 122/128 и двете са различна дължина освен това са ни малки, пижамата не е с два различни по дължина крачола. Бясна съм ! Rage

# 952
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 953
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

Седмица на чистотата - разни препарати.
Детски дрехи за 5 - 6 годишни.
И някакви машинарии за майстори.

# 954
  • Стара Загора
Купих от почти всички момчешки дрехи, дано са ок, че много хора имаше и едва ли ще са останали за замяна. От момичешкото  взех клинове и долнища 158/164.

# 955
Взех маратонки момчешки 33 номер - дано му станат. Тези с вързанките са много леки, направо перце. С лепките, то и на снимката си личеше още, са доста твърди, тромави и тежки, подметката не се огъва, твърда е.
Чудех се дали да не взема и 34 номер и довечера да мерим, едните да ги върна...и сега ме е яд, че не направих така. Довечера едва ли ще има. Сега имаше по един чифт на всеки номер, от всеки модел ....
Взех си и какаов тахан и ябълки - 4 стикита ъгейн.

# 956
Ако някой е обърнал внимание, от другата седмица дрешките за малки деца зимни ли са? И какви са горе долу, всмисъл якета, клинове.. ? Благодаря

# 957
Всички ровят в момента из кошовете...и нямат време да пишат тук. Rolling Eyes

# 958
С това ровене направо откачам, като хайка хуни са.
Изкарват всичко от опаковките, размятат насам-натам, бутат се, пищят по телефони, все едно без пари ги раздават, един път случайно минах покрай един от магазините, същия не беше отворен още и вече имаше строени 3-4 човека на входа.

# 959
В такива епични сцени не участвам аз. Ако остане нещо и ми хареса, добре. Ако не - дрехите и маратонките по магазините не са се свършили все още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт