Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 832
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 930
А на мен ми се падна издута опаковка без стики.

# 931
  • Варна
Сега ходих и взех тези с кокоса
Стикитата на нас ни се бяха паднали две в една опаковка иначе имаме вече към 20тина..Доста повтарящи се се падат и ги подарявам

# 932
  • софия
Тези десерти ще ги пробвам и аз Scream,как обичам Баунти .

# 933
  • Варна
Имате ли от лепкащите ролки за обиране на косми и власинки? Едни пластмасови, с нещо като син лепкащ гел по тях. Преди време бях взела, голямата я ползвам от около 2 месеца, но вече почти не полепват по нея боклуците. Мия я след всяко ползване. Да знаете как да я оправя, или е за боклука вече?

# 934
Моята е с две резервни ролки. Сменят се, а използваната се изхвърля, доколкото знам...и по левчетата ги има подобни.

# 935
Да, предполагам, че е от този тип, между другото и аз си бях купила, незаменим помощник при наличието на косматата топка у дома.Stuck Out Tongue Winking Eye
Има и такива, които не се отлепят, а се мият и са за многократно ползване, но в Лидл доколкото си спомням не са пускали от този тип.

# 936
  • софия
Има и такива, които не се отлепят, а се мият и са за многократно ползване, но в Лидл доколкото си спомням не са пускали от този тип.
Пускаха. Държа я в работата, не я ползвам много интензивно и не мога да дам мнение дали след 20 измивания, напр. спира да върши работа.

# 937
  • Варна
Моите не са хартиените, които се отлепят, а са за многократна употреба, нещо като гел е около ролката. Бяха пускали веднъж като имаше седмица за почистване. Ето такива: http://nemski-centar.com/rolka-za-pochistvane-na-drehi-sinya-s-b … alka-rolka-sticky

# 938
  • софия
Моите не са хартиените, които се отлепят, а са за многократна употреба, нещо като гел е около ролката. Бяха пускали веднъж като имаше седмица за почистване. Ето такива: http://nemski-centar.com/rolka-za-pochistvane-na-drehi-sinya-s-b … alka-rolka-sticky
Точно същата, с прозрачен "капак".

# 939
Не знаех, но ще го имам предвид, благодаря.

# 940
  • Варна
Не си вземайте от тях, доста бързо спряха да лепнат. Та ако някой знае начин да им се възстанови лепкащата повърхност, да каже.

# 941
  • Beyond the stars
Момичета моля кажете горе доло кога пускат инхалаторите в лидл. Благодаря Blush

Имам спомен, че в началото на хремавия сезон.  Mr. Green В смисъл октомври -ноември нещо ми се върти.  Peace

# 942
Аз днес си взех ел.четка за зъби, защото имах преди ултразвукова с много резервни накрайници, а тя взе, че се развали самата четка  Mr. Green Та съм се объркала, че тези накрайници стават за електрическата четка, но не е така. Сега я зареждам първоначално, че отначало стоя само 2-3 часа и като светна зелено я изключих от зареждането, но кой да прочете упътването за първоначалното зареждане..... И аз може би няма да се запасявам с резервни четки, колкото изкара - толкова. А и наистина има възможности да се набавят накрайници допълнително.

# 943
Тенджерата за готвене на пара -пускана ли е преди и отзиви ? ,че ми се вижда скъпа ,ама ако е качествен метал ,а и така ли ми  изглежда ,че може долната част само като тенджера да се използва .

# 944
  • до най-прекрасния мъж
Имам такава ролка за дрехи от няколко години. Купувана е от Лидл,  имам и още един нов неползван комплект. Мия я старателно с течен сапун след ползване и я прибирам в калъфчето й, лепи си безпроблемно.

Общи условия

Активация на акаунт