Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 833
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Благодаря много за мнението за накрайниците! Преди малко взех , вече ги тествахме на четки Oral B- стават!

# 916
Аз не съм доволна от ролоните, слаби ми идват сякаш, или аз се потя повече явно.
Имаме вкъщи един дезодорант спрей, мъжки, как кихаме с мъжа ми от него не е истина... Grinning като цяло не бих купила пак, но за тази цена си струва да се пробва.
ММ е доволен от гела за коса.
Пуснали са някаква бебешка серия Cien, някой да я е тествал?
Тъй ли не съм обърнала внимание  Thinking Утре ще ходя и ще видя дали има такава бебешка козметика

# 917
Оо тези "баунтита" наистина са 6 точки. Следващия път ще взема и сникърсчета. Иначе много харесвам всичко на Sondey. Оня ден взех от тези:
https://pbs.twimg.com/media/DD4oiH8XgAAqyLZ.jpg
И от тези, само че с бадем! Е няма такова нещо!!
https://www.lidl.de/media/product/0/2/1/1/0/4/6/sondey-dorolio-s … ck-kokos-zoom.jpg

Сега със сигурност ще взема от какаовия тахан.

# 918
  • София
В момента у нас имаме два вида - тези, дето са като баунти и едни само с карамел (без фъстъци) - супер са Simple Smile
Тези само с карамел са еквивалент на марс. Всичките видове са много добри.  Peace

# 919
  • Варна
Момичета моля кажете горе доло кога пускат инхалаторите в лидл. Благодаря Blush

# 920
  • Бургас
Корите за баница РС наистина се оказаха много хубави и много подходящи за малки банички. Доволна съм и от брашното. Два пъти съм съм рискувала да меся питка с брашно, различно от София мел и резултатът не беше кой знае колко сполучлив. Този път с брашното от лидл стана разкошна Peace
Добре, че срещнах вчера bradata в лидл. Бях награбила едни сухи пасти и тя ме светна, че имало и в кутии пак единично опаковани. И чак тогава си спомних, че преди няколко седмици надълго и нашироко обсъждахте всички сухи пасти, ама като по принцип не купувам и ми минало и заминало. Ще я черпя Sunglasses
Сега с питанка - кое кисело мляко от лидл е подходящо за подкваса? Има ли изобщо такова? Знам, че и млеката обсъждахте скоро, ама сякаш точно за такава цел не си спомням да съм мяркала мнения Rolling Eyes

# 921
Natka, аз съм що-годе доволна от рол-оните на Cien. Взимам си ги основно зимно време, при по-хладна есен и пролет също са ми ок. Иначе за лятото не разчитам на тях. Ползвала съм само онзи в пластмасовата опаковка със зелена капачка.

# 922
Следващата седмица ще пускат електрически кани, много приятни цветове, искам розова, но ще видим. Grinning
Някой има ли идея дали си заслужават?

# 923
  • София
Скрит текст:
Корите за баница РС наистина се оказаха много хубави и много подходящи за малки банички. Доволна съм и от брашното. Два пъти съм съм рискувала да меся питка с брашно, различно от София мел и резултатът не беше кой знае колко сполучлив. Този път с брашното от лидл стана разкошна Peace
Добре, че срещнах вчера bradata в лидл.
Бях награбила едни сухи пасти и тя ме светна, че имало и в кутии пак единично опаковани.
Скрит текст:
И чак тогава си спомних, че преди няколко седмици надълго и нашироко обсъждахте всички сухи пасти, ама като по принцип не купувам и ми минало и заминало. Ще я черпя Sunglasses
Сега с питанка - кое кисело мляко от лидл е подходящо за подкваса? Има ли изобщо такова? Знам, че и млеката обсъждахте скоро, ама сякаш точно за такава цел не си спомням да съм мяркала мнения Rolling Eyes
Кои са сухите пасти?

# 924
Един вид са, тяхна марка, наистина са много хубави.

# 925
Сухите им пасти стоят до Барнитата, опакованите кроасани...някъде там. Струват 1.99 лв. Внимавайте да не ги объркате с едни на Победа ли бяха...

# 926
  • София
Офф сега и за пасти ще трябва да ходя hahaha

# 927
Кутията е 420г. - 12 бройки са вътре. В ъгълчето пише Tastino, Сухи пасти на бълг. с големи букви. Два вида са -с какаов и бял крем.

# 928
  • софия
Момичета ,събрахте ли ги тези пущиняци.Взе да ми писва по касите с тези стикита.Остават ни 14 и вече за последно ще ги събираме.Няма такъв кошмар.

# 929
Ние имаме 14. И доста повтарящи се...ама съм далеч от мисълта да събираме всичките. То детето не знае колко са общо, така че....

Общи условия

Активация на акаунт