Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 842
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 900
Не като чели за разлика от Нивеята,от която ми остава не бели ами жълти петна от вътрешната страна на ръкавите от  някой тениски не можаха да излезнат тия петна  Crossing Arms

# 901
Благодаря, значи при следващо ходене сигурно ще взема от всички цветове да ги пробвам, те са си без пари направо Grinning

# 902
  • shumen
Аз на Сиен не съм вземала ролони,но от други всякакви ми остават петна по дрехите.

# 903
Аз не съм доволна от ролоните, слаби ми идват сякаш, или аз се потя повече явно.
Имаме вкъщи един дезодорант спрей, мъжки, как кихаме с мъжа ми от него не е истина... Grinning като цяло не бих купила пак, но за тази цена си струва да се пробва.
ММ е доволен от гела за коса.
Пуснали са някаква бебешка серия Cien, някой да я е тествал?

# 904
За коса съм ползвала някакъв балсам техен, хубав беше, от тези в тубичка като крем. Лак и пяна за коса техни също използвам, доволна съм, предполагам че и гелът им ще е хубав.

# 905
  • Burgas, Bulgaria
  Я ми кажете сега, при сметка 77 лева заедно с торбичка грозде колко стикита ми се полагат, че днес си поспорихме с касиерът?

6

15 по 5 са 75 лв. - значи 5 стикита до тук.
Плюс едно за гроЙзето - 6 общо.

На отделна бележка след сметката ти излиза точно колко стикита получаваш. Точно вчера ми я показаха въпросната бележка, защото мацето марщира продуктите ми и скръсти ръце, вместо да посегне към торбата със стикита. Попитах я дават ли още стикита, и тя ми показа бележчицата ...
Аааааа, грешката е в мен. Добре,че спомена за бележка, че ходих да потърся моята. Ми тя сметката ми била 67 лева,а не 77, ама нали мъжът ми плаща.... Е нищо де,аз пак си взех 6 стикита,въпреки,че и момчето,пък и моят мъж ми казаха,че ми се полагат 5, ама няма кой да чува. Както ми беше заврял булгура, че не намерих от турския кус кус и повечето плодове и зеленчуци бяха в окаяно състояние, тъй ударих ръцете на Ф и му викам давай си ми стикито. Е то и без това платихме още 13,70 за втори стек захар, но на отделна бележка, че не можело повече от 15 бр на клиент, а бяхме взели 20.  Да не съм валат.
На мен не ми дават никакъв отрязък от бележка с бройки на стикита, но другия път ще внимавам и за него, благодаря за отговорите момичета.
Иначе гроздето беше супер, много сладко, хлапето се пукна да го яде.

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 01:20 от system

# 906
  • до едно тепе
Фъстъците в малките пакетчета са странни на вкус. Като много престояли. Sick

# 907
Докога ще дават тези стикита? Имам само 1. Направих 22 лв онзи ден, обаче не знаех, че трябва да има плод за второ. Имам в предвид, другата събота ще дават ли още, по рано нямам възможност да отида.

# 908
  • София
Стикитата са до 10.09 или до изчерпване на количествата.

# 909
  • русе
Купувам едни шоколадови десерти с кокос вътре ,единично опаковани в голям пакет ,ама  само 12броя са вътре-много бързо свършват .Имитация на Baunty

# 910
Благодаря за информацията за четката и накрайниците, утре ако има останали кутийки с накрайници, ще взема една, да има.
Дезодоранти Сиен съм ползвала преди години, но от аерозолите, един бял, не беше никак лош и като количество е супер, особено като се има предвид, че на мен един дезодорант ми стига за една седмица... Дано не са ги развалили!

# 911
Купувам едни шоколадови десерти с кокос вътре ,единично опаковани в голям пакет ,ама  само 12броя са вътре-много бързо свършват .Имитация на Baunty
Тези, които имитират сникърс, са още по-добри Hands Metal

# 912

Тяхна марка ли са и аз търся подобни..

# 913
В момента у нас имаме два вида - тези, дето са като баунти и едни само с карамел (без фъстъци) - супер са Simple Smile Mister Choc е марката, но е написана с малки букви в единия ъгъл на опаковката. Иначе с големи букви пише на англ. "Шоко Карамел" и "Шоколад и кокос".

# 914
Мерси, ще ги пробвам
в момента ям сникерс, то не се яде от захар
дано тези са по-хубави..

Общи условия

Активация на акаунт