Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 850
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 855
  • Burgas, Bulgaria
Ядохте ли от сладоледите от тая седмица???Една колежка издирва под дърво и камък този със шам фъстък,ма нЕма  Laughing
В Бургас има колкото искаш.Днес го купих и хапнах от него, ама хич не ми хареса, мирише ми на горчиви бадеми, то и вкусът му е един такъв..... Не само, че няма да повторя, ами няма и да го доизям.
   Я ми кажете сега, при сметка 77 лева заедно с торбичка грозде колко стикита ми се полагат, че днес си поспорихме с касиерът?

# 856
  • shumen
Корите на Родна Стряха и аз ги харесах.

# 857
   Я ми кажете сега, при сметка 77 лева заедно с торбичка грозде колко стикита ми се полагат, че днес си поспорихме с касиерът?

6

# 858
  • Казанлък
Здравейте,
Днес докато пазарувах в Лидъл мернах една останала детска бутилка за вода (от  четвъртък) и побързах да я взема, ама в къщи като взех да я разглеждам по-подробно никъде не видях да пише от какъв материал е произведена Hushed Малко помощ, някой ако е наясно....

# 859

6

15 по 5 са 75 лв. - значи 5 стикита до тук.
Плюс едно за гроЙзето - 6 общо.

На отделна бележка след сметката ти излиза точно колко стикита получаваш. Точно вчера ми я показаха въпросната бележка, защото мацето марщира продуктите ми и скръсти ръце, вместо да посегне към торбата със стикита. Попитах я дават ли още стикита, и тя ми показа бележчицата ...

# 860
  • shumen
6 и според мен.

# 861
Момичета, добро утро! Взех си електрическата четка за зъби и се чудя накрайници пускат ли периодично или да се запася с още 8 броя?
ПП: На мен също не ми дават стикита, независимо от сумата. Днес похарчих към 70 лв. и пак нищо, ама и аз не се сетих да изнахалствам на момента...

# 862
20 + гроздето = 2
остават 55 = 3

5 общо

Ослушват се до последно, но аз стоя и нахалствам.

# 863
Тц...не ти е вярна сметката. За плод дават само едно стики, независимо от стойността на сметката. И 100 лв. да е, ако има плод - само едничко.

# 864
Яката игра започва сега! Пресни плодове и зеленчуци!

От 07.08. до 10.09. за всеки 15 лв. в покупката си ще получиш 1 СТИКИ подарък.
Всяка покупка, която е над 20 лв. и съдържа поне един пресен плод или зеленчук, ти носи еднократно 1 бр. ДОПЪЛНИТЕЛНО СТИКИ!

# 865
Да де ... едно стики, щото е над 20 лева сметката й.
Отделно си смяташ на всеки 15 лева по едно стики.

# 866
Аз не разбрах тези, които писахте,  че имате нужната сума, а не са ви дали стикита, с какво обяснение не ви ги дават?!

# 867
Ами като не са питали, на какво да им отговорят - като нЕма въпрос... Laughing

# 868
Да де ... едно стики, щото е над 20 лева сметката й.
Отделно си смяташ на всеки 15 лева по едно стики.

Не е така, ама щом си решила. Интересно колко са й дали.

# 869
20 + гроздето = 2
остават 55 = 3

5 общо

20 + гроздето = 1 стики. Условието е комулативно да са налични е двете-сметка над 20 лева и вътре да има поне един плод. Защо ги смяташ 2 ?

20 лв. от сметката защо ги вадиш ? - в тях има 15 лв и за тях също се полага стики...

Пример: вчера моя сметка 46 лв. Дадоха ми 4 стикита, толкова пишеше, че трябва да получа и на отрязъка от касовата. 3 по 15 лв са ми три стикита. Отделно добавям още едно, защото сметката ми е над 20 лева.

Наденичките с бекон от грил нещата са обикновени кренвирши, около които е увит тънък и прозрачен беконец. Не са нещо особено...

Общи условия

Активация на акаунт