Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 880
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 840
Изумена съм....
Поне да си беше купила някакъв супер трупер модерен био уред от 200 лв от рода на фрайъра...

Скрит текст:
Баба ми в такива случаи казва: "Да не би да имаш цедка на г...за ...

hahaha

# 841
Периодично изчезват млените бадеми и зарждат чак по Коледа, и преди съм ви ревала, и съм им писала на лидълци. По принцип са от постоянния асортимент, но пак казвам, периодично изчезват и се появяват с по-висока цена.
За фъстъченото масло- пробвано и лесно http://www.kulinarno.bg/recepta/%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8-% … %D0%BB%D0%BE-2648
Мерсииии , ще запретна ръкави тези дни Flowers Hibiscus

# 842
Голди, аз съм доволна от фините кори "Родна стряха", правих ябълков щрудел.

# 843
  • Перник

Аз пък - от селските на сач (май така се водеха по-грубите). Правих баница със сирене.

# 844
Мъжът ми беше много разочарован, че Перленбахер кенчетата в нашите магазини свършили още във вторник. Но за сметка на това предлагат в бутилка и си взе.
Аз МНОГО се зарадвах,че моите детски мокри кърпички Софтино са се върнали Simple Smile Идваше ми да си взема цял кашон Simple Smile

# 845
Аз с финните правя супер банички с майонеза. Не се късат и много лесно се делят, Много хубави листи!!

# 846
  • Бургас
Изумена съм....
Поне да си беше купила някакъв супер трупер модерен био уред от 200 лв от рода на фрайъра...

Скрит текст:
Баба ми в такива случаи казва: "Да не би да имаш цедка на г...за ...
hahaha
Туй за мен ли, бре Twisted Evil Аз цедка нямам, ама нали правя торти за други хора, няма да се излагам, я Crossing Arms Аз хич не съм по супер-дупер-био модерните уреди. За нищо на света не си давам обикновения котлон от 20лв. на терасата, който ми е незаменим и ми държи кухнята чиста Flutter От модерните джаджи не се отказвам само от планетарния миксер, но то е свързано пак с обемите торти, които правя Crazy
Пастетите се оказаха перфектни, че са и по-големи отколкото очаквах. Взех и от фините кори, защото ми се сториха по-подходящи за малки банички. ММ не се нави за сусамките, сладки ще правя.
Така и не открих от малката течна сметана, взех си отново от тази в кутийките. Яко месене и готвене ми се очертава през почивните дни.
Имаше намалена лазаня, но нямаше как да я мъкна вече и нея. Дано има останала до неделя, когато ще ходя за чери домати.

# 847
Щом е за други хора, може.  Naughty
Рекох ти да не си с префинено небце, дето шлюпите и по-едрото на бадема го дразнят  Mr. Green

Да ви кажа само, че вече няма кво да връщам, освен бурканчето за амбалаж  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 848
При това положение, освен да им пишеш да пускат по-големи гащи Joy

# 849
  • have faith and be patient ..
Имаше, и аз го издирвах онзи ден и щях да питам дали не е било към някоя кампания, но мисля, че беше в постоянния асортимент. И филирани бадеми издирвам, ама няма.

филирани мисля в К има постоянно .. но и на мен са ми едни мокри такива .. ама като се опекат върху каквото там трябва - стават Simple Smile

Светле , благодаря  bouquet

Моя милост обаче не одобри въпросните плескавици  Rolling Eyes
Дали защото ми понамирисваха странно /не знам дали от това, че ги позабравих на плота цял ден, или принципно си имат дъх/, дали защото пуснаха бяла гъста течност в тавичката върху лидълската Артия, ама не ги одобрих, честно казано.

по принцип им изтичат мазнотиите и кашкавала и се образува тая ти ми течност , и то от всичко с бекон и кашкавал 

Уж само за калмар отидох, пък то 46 лева оставих .... Rolling Eyes

точно си ги сметнала тиии , за 3-4 стикита според зависи взела ли си някой ябълка в количката Smile

# 850

И от мен един глас за корите на " Родна стряха". Супер са.

# 851
  • In transit
С.Алекс благодаря ти ще потърся и там.

# 852
Абе плескавицата няма да излезе толкова лоша, колкото я описах в първото си снощно резюме..  Mr. Green
Останало беше едно кюфте от нея, сега го хапвам студено - ми не е лошо, кво да си кривя душата.

Алекс - 4 бройки  Laughing

# 853
  • Козлодуй
Тета, този тахан дето си взела е два вида с еднакви етикети има такъв 100% тахан и подобен 75% май беше та процента  го пише отгоре на етикета и аз веднъж щях да се объркам ама мъжа ми ми подсказа Simple Smile

# 854
Твърде вероятно, да. Освен това пише лешников тахан-какова паста  Crazy На Белун, Добрич. Днес изобщо не съм била на себе си, нищо не съм гледала, освен пастети  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт