Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 890
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 780
  • Бургас
Ами като няма-няма, ще взема и аз от К. Ползвала съм я, става за питки. Не ми се разхождаше до К, ама няма начин явно.
 Кажете сега за агнешките наденици, биват ли?
Между другото, миналата седмица нямах време да готвя, че се прибирах късно и хванах в лидл плескавици с кашкавал, намалени с 25 или 30%. Много ни харесаха. Може и да сте ги коментирали, ама аз нямах време и за форума, та сори, ако повтарям някого Embarassed

# 781
Здравейте!
Тези тениски, мъжките, които са пакетирани по три, черни и бели, някой има ли мнение за тах?

Моят мъж ги харесва.
Сега мисля да му взема още едни черни.

# 782
Такива плескавици взех и аз. Сутринта ги извадих от фризера да се размразяват, че микровелето е на ремонт...ииии забрайх да ги прибера в хладилника. И сега се чудя дали няма да са се вмирисали, докато се прибера, и детето да остане без хамбургера си ...

# 783
и детето да остане без хамбургера си ...

Не оставяй детето без хамбургер, че днес е международният ден на бургерите Simple Smile

# 784
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тете,благодаря.Обадих се по телефона на Бушона и от там ми казаха да им кажа точно модела,но имало и един техен сайт,във който качват всички джаджи,които продават.Аз видях розова глава и реших,че е моята.Дано не съм сбъркала.

# 785
  • Враца
Здравейте!
Тези тениски, мъжките, които са пакетирани по три, черни и бели, някой има ли мнение за тах?

Моят мъж ги харесва.

Отговарят ли на размера си?

# 786
  • Перник
Такива плескавици взех и аз. Сутринта ги извадих от фризера да се размразяват, че микровелето е на ремонт...ииии забрайх да ги прибера в хладилника. И сега се чудя дали няма да са се вмирисали, докато се прибера, и детето да остане без хамбургера си ...

Нищо им няма, готви ги спокойно. От технолог в месопреработвателно предприятие знам, че размразено месото може да издържи без консервант до 4 дни. А аз в момента, в който омекне тичам да го готвя, да не му стане нещо Laughing

Мас съм купувала от Била - в опаковка като саламче.

# 787
  • Козлодуй
Аз наскоро си купих мас пак така на саламче от Т-маркет че по удобно да си отрежеш само колкото ще готвиш Simple Smile
Дънките отговарят на номера си както е по онлайн калкулатора аз имам бойфренд дънки но им заших старателно изтърканото и ги скъсих та ми стоят перфектно Simple Smile

# 788
Здравейте!

Моят мъж ги харесва.

Отговарят ли на размера си?
Моят си взема 3хл. Добре са му

# 789
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, някой купили си днес от бойфрендките? Умалени ли са, като от пролетта ????

# 790
Светле , благодаря  bouquet

Моя милост обаче не одобри въпросните плескавици  Rolling Eyes
Дали защото ми понамирисваха странно /не знам дали от това, че ги позабравих на плота цял ден, или принципно си имат дъх/, дали защото пуснаха бяла гъста течност в тавичката върху лидълската Артия, ама не ги одобрих, честно казано. Имаха и много силен дъх и мирис на дървени въглища,на опушено - но не на вкусно опушено, а някак си на гадно опушено ...  Confused
Та тъй, аз, мръвкарката и кюфтарката, не ги харесах ...
Пробутах ги обаче майсторски на детето в хамбургерите. Треперих, докато захапе, да не разпознае, че не е обикновено кИфте и да писне с прословутото си Аууууууууу .... ама мина номера, опатка два бургера.
Плескавиците ги разделих на обикновени кюфтета да, да не помислите, че целият пакет е изяло, завалийчето ..  hahaha

# 791
  • Козлодуй
Момичета, някой купили си днес от бойфрендките? Умалени ли са, като от пролетта ????
Аз казах че ги имам от пролетта но на мен моя номер не ми е умален а даже ми стои малко голям ама то е защото имам тесен таз и ми се изсулват ама те така се носят Simple Smile

# 792
Аз си купех от бойфрендките. Отговорят си на номера, но ще ги връщам, че в кръста са ми доста големи и ми теснеят на прасците. Иначе казано не се одобрих.

# 793
Адана кебапът е много хубав

# 794
  • shumen
Грил наденичките и адана кебапа и на нас ни харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт