Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 913
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 765
Някой нещо за дънките от днес - как са като размери - уголемени, умалени?

# 766
Някой има ли спомен каква е цената на брашното Castello тип 650? Вземах преди време от някаква промоция и го харесах, но за редовна цена не съм обръщала внимание никога

# 767
Брашното 1 кг. е 69 ст.

# 768
Благодаря

# 769
  • Бургас
Направо сте златни, знаех си, че няма да сгреша като се допитам до вас Hug
Тези с боровинки и т.н. изобщо не съм ги забелязвала, щом са хубави, ще взема и аз да ги опитаме. Цена около левче за кръглите ме устройва идеално. Престоят навън не ме притеснява, защото ще е най-много половин - един час и то рано сутринта. После ще минем да ги раздадем. А може и да се върна до вкъщи да ги взема и тогава да тръгнем да ги раздаваме.
Благодаря още веднъж, тъкмо и мая за питките ще си взема от лидл. А, сетих се още нещо - мас има ли в лидл и хубава ли е, защото мъжът ми държи питките да са с мас, тъй като баща му не обичаше масло.

# 770
Здравейте!Извинявайте ако е коментирано но не можах да се ориентирам от кога започват дрешките от специалната брошура за малчугани?
Благодаря!

# 771
  • Асеновград
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2615 Стенните карти дали са пускани и преди и някой знае ли какъв е размера им.

# 772
Имам такава като последната,над леглото на големия е,но за съжаление не мога да я измеря скоро,точни размери не помня,но е по-къса от 1.90....ама как ти помогнах...нямам думи

# 773
Мас виждах зимата, сега не съм.
Но и не съм я търсила старателно, че не ядем.
От време на време я купувах за възрастен съсед.
Може да питаш на клиентския телефон.
Пастета с боровинки у нас не се одобри.
И двамата с ММ получихме киселини от по 1 филия.
Но вкусове и стомаси различни.

# 774
  • Асеновград
Имам такава като последната,над леглото на големия е,но за съжаление не мога да я измеря скоро,точни размери не помня,но е по-къса от 1.90....ама как ти помогнах...нямам думи
Благодаря, значи си е точно за стена а не малка картинка.Ще гледам да се снабдя с двете за офиса да ми сменят избелелите карти .

# 775
Мас вече няма в Лидл. Съвсем целенасочено питах, зяпах, допитвах се...ама тц. Нема и нема. И затуй гладна и жЪдна ходя ... Joy

Еми, да ти кажа, и зимата нямаше. Отдавна я няма...

# 776
Благодаря, значи си е точно за стена а не малка картинка.Ще гледам да се снабдя с двете за офиса да ми сменят избелелите карти .
Да,за офис стават и двете,които са си норм.карти,тези др.образ.постери-вертикалните не ги знам,но политическата със знамената си е супер-мойте и двамата си я ползват и с учебна цел.

# 777
Иве, за накрайниците на ел.четките за зъбаци - ето тук са всичките им видове, които са пускани, има я и ултразвуковата даже. Да видиш конкретно за твоя модел колко пари струват

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-3D2F60D4-F1118083/lsp/hs … amp;x=28&y=12

Като отвориш ръководството за употреба, скроваш надолу, за да стигнеш за българския език...

Скрит текст:
Резултат от търсенето

Вашето търсене на Nevadent даде 12 резултата.

Показване: 10 резултата от търсенето 20 резултата от търсенето 50 резултата от търсенето

Първа страница

Предишна страница

1

2

Следваща страница

Последна страна

Изображение на артикул

Описание на артикул

Детска електрическа четка за зъби
IAN: 273033

За основно почистване на зъбите посредством осцилираща система
4 приставки за четката – със заоблен косъм от найлонови филаментни влакна DuPont™ Tynex® за щадящо миене на чувствителните детски зъби
С 2 минутен пясъчен часовник – показва забавно на децата препоръчителното време за миене на зъби
Вкл. лист с 4 разнообразни стикера
...

Електрическа четка за зъби
IAN: 42776

За ефективно почистване на зъби и венци
За основно отстраняване на плаката с помощта на високочестотни двупосочни завъртания
...

IAN: 275566

Основно почистване на плаката с помощта на високоскоростна система за осцилиране
2-минутен таймер с тактове на 30 секунди за индикация за смяна на почистваните участъци
Гумирана противоплъзгаща дръжка за по-стабилен захват
Почистване на четката за зъби под течаща вода
...

IAN: 273037

За основно отстраняване на плаката с помощта на високочестотни двупосочни завъртания
Двуминутен таймер с интервал от 30 секунди за равномерно почистване на 4-те квадранта на челюстта
Ръчен прибор с вградена литиево йонна батерия, гумирана противоплъзгаща дръжка и индикация за зареждане
...

IAN: 270444

Основно почистване на плаката с помощта на високоскоростна система за осцилиране
2-минутен таймер с тактове на 30 секунди за индикация за смяна на почистваните участъци
Гумирана противоплъзгаща дръжка за по-стабилен захват
Вкл. 4 накрайника със заоблен косъм от найлонови, монофиламентни влакна* DuPont™ Tynex®
...

IAN: 104108

За деца
За основно почистване на зъбите посредством осцилираща система
Вкл. 4 цветно обозначени приставки за четката със заоблен косъм от найлонови влакна DuPont™ Tynex®
С 2 минутен пясъчен часовник
...

IAN: 108262

3 настройки по избор със светодиодна индикация:
1. Clean: основно почистване
...

Зъбен душ
IAN: 275966

Зъбен душ

Зъбен душ
За ефективна устна хигиена
Почиства надеждно там, където четката за зъби не достига
Лесно пълнене на резервоара за вода, разположен в дръжката
Две дюзи с цветни индикационни пръстени
...

Ултразвукова четка за зъби
IAN: 115742

Двуминутен таймер с интервал от 30 секунди за равномерно почистване на 4-те квадранта на челюстта
Четка с вградена литиево-йонна батерия, противоплъзгаща дръжка и индикация за зареждане
Станция за зареждане със сваляща се кутия за съхранение на 4-те глави за четката
...

Уред за почистване на междузъбното пространство
IAN: 270480

За лесно и ефективно отстраняване на плаката в междузъбното пространство
С тънък, вибриращ найлонов връх
Почиства надеждно там, където четката не достига – толкова ефективен като конец за зъби
Вкл. 30 резервни накрайника и батерия
...

Показване: 10 резултата от търсенето 20 резултата от търсенето 50 резултата от търсенето

Първа страница

Предишна страница

1

2

Следваща страница

Последна страна

не знам защо от линка не се отваря страницата с всичките четки. Търсиш по марка - Nevаdent и излизат.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 14:48 от teta75

# 778
  • Враца
Здравейте!
Тези тениски, мъжките, които са пакетирани по три, черни и бели, някой има ли мнение за тах?

# 779
Мас виждах зимата, сега не съм.
Но и не съм я търсила старателно, че не ядем.

Мас вече няма в Лидл. Беше хубава. Сега, ако ми се аложи, купувам от Кауфланд. Опакована е в кофичка от типа на киселото мляко.

Общи условия

Активация на акаунт