Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 916
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 750
Не съм много запозната, но то тези подавки в църквата не ги ли вземат главно бедни хора и да си ги хапват на място? Тогава парче сиренце и хлебец ще им е по-удобно да си го хапнат, отколкото да разгъват фолио, да бъркат в кутийката без виличка...извинявам се, ако ръся глупости. Ние сме подавали на Голяма Богородица само, за курбан ...
Иначе проверих в гуглето - излизат някакви пластмасови кутийки с пастет 100 г около левче, но нямам идея дали в момента ги има. Излових Лабрекс че ги хвали, но в далечната 2013 година ....

# 751
Има малки пастети, но все деликатесни, скъпи...
На място ще огледаш и намериш нещо. И аз се сетих за триъгълните сиренца и сухи пасти

# 752
  • Бургас
А, какви бедни хора? Аз няма да ги нося в църквата, сега за 9-те дни ще подавам само на 10-15 души близки хора. За първите подавки сложих точно от тези топените сиренца на триъгълничета и от квадратните кашкавалчета за сандвичи, както и някакви миниатюрни кренвирши от Метро, които опаковах в отделно пликче. Вафли и кроасани подадох вече, но идеята за сусамките е чудесна, благодаря bouquet Мислех и чери домати да сложа. Казаха ми, че трябва да сложа любими на починалия човек храни, а свекърът ядеше предимно пастет, сирене и домати. За първата подавка нямах много време и сили да мисля, действах интуитивно, но за следващите имам възможност да си планирам нещата.
Мъжът ми не е в състояние да обсъждаме тези неща и ме е оставил да се оправям, както преценя.

# 753
Сега разбрах... Сигурна съм, че ще се справиш повече от чудесно, Голдич! Утре като отида за калмарите, ще огледам за пастети в малки кутийки, и за сиренца и ще докладвам...

# 754
  • Бургас
Сега разбрах... Сигурна съм, че ще се справиш повече от чудесно, Голдич! Утре като отида за калмарите, ще огледам за пастети в малки кутийки, и за сиренца и ще докладвам...
Благодаря много Hug Да знам дали да се разхождам изобщо до Лидл в неделя, или направо пак към Метро да се насоча bouquet

# 755
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета имам въпрос.Резервни глави за детските четки за зъби,които са със сменящи се батерии откъде мога да взема?

# 756
Тъй като съм далеч от Лидъл и не мога и аз да видя,Тета-погледни за малки пастетчета не в нормални мет.кутийки,а едни такива като с лъскаво златисто фолио-те бяха по-мънички от 100 по спомен,около месцето в бурканчетата...
Сетих се,за кои говореше Лабрекс-има ги и са мн.хубави с боровинки,зелен пипер,в хлад.витрина при гърдите са Wink,но ми се струва,че трябва да стоят на студенко...

# 757
То и на мен Лидл ми е на ма*ната... в другия край, с рейсо ходя ....  ooooh!

Ще погледна за кутийките. Все някакъв консервант ще имат, може да изтраят няколко часа навън  newsm78

Опитах се да кача снимка на пастетчетата, но не успях...сори.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 12:22 от teta75

# 758
О,аз имах "навпредвид",че още съм далеч от обсега на таквиз магазини до към 5-6септември(около 80км.от най-близкия Л.).Давам заявка за нещо,ако мн.ми Ареса и ми го доставят...Само надничам и се "облизвам"за сега Wink

# 759
Деликтно демек ни се Фалиш, че клатиш нейде краката по почивки, м?  Rolling Eyes

# 760
  • Бургас
iv.elina резервните глави се поръчваха от сервиза мисля.Имаше някаква информация в упътването,но всичко съм изхвърлила.Ако намериш някъде останали,по-добре нова четка с 4 накрайника да се вземе.

# 761
Компактните резервни накрайници за четки за зъби могат да бъдат закупени изгодно от сервиза

от тук
http://www.lidl-service.com/cps/rde/xchg/SID-3D2F60D4-F1118083/l … D0%B8&count=1

Bushona Ltd. / Бушона ЕООД
ул. Искър 49
София 1504
горещ телефон 02/ 4917478

като отвориш ръководството за употреба, има някаква карта за поръчка на накрайници. Нещо 6 лв. видях...

# 762
Деликтно демек ни се Фалиш, че клатиш нейде краката по почивки, м?  Rolling Eyes

М,да...нещо таквоз...Точно тези са хубавите пастетчета,особено с боровинките...

# 763
Ще взема един с боровинки тогаз и аз...за проба.

# 764
  • Бургас
Пастет има и в малки кръгли кутийки. Пилешки и свински на Baroni. Купувам редовно за дъщеря ми, много ги харесва. Стоят при консервите, до свинското в буркани. Разфасовката е май към 100 гр., около левче са, мисля, че ще са идеални за случая.

И като казах свинско в буркани ... Кое беше по-хубавото месото или джолан? Наточих му се в новата брошура.

Общи условия

Активация на акаунт