Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 933
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 735
Не, просто съм пред заплата ...  Mr. Green

# 736
Някой може ли да ми каже бойфрендките от днес отговарят ли на номерата на джегингсите и панталоните им? Мисля да ходя след работа да си взема, но не си спомням при предното пускане какви бяха коментарите.

# 737
Моят коментар беше негативен .. но не защото са лоши дънките, а защото на мен ми стоят като на Чарли Чаплин...
Иначе се харесваха, доста хора си накупиха от тях...от темата имам предвид...

Утре ще ида за замразени калмари. Не че са нещо мноУ здравословно, но за хапване стават...

# 738
Ми Тете, ти си за детския щанд, душо, затуй! Моят лидл нали е затворен и сега ща не ща, пестя пари Bowtie

# 739
Турските специалитети много ми харесаха - кускус, патладжани, крем за мазане. 

# 740
По-скоро е от ръста....като не се извисявам нагоре, и като ми се накамузят по краката тия ми ти дънки...и става майко милаа...
И ХХЛ надениците пропуснах тя седмица, ама като няма пАри...

# 741
Здравейте!
Аз ще съм за детските неща другата седмица.
Деликатесният салам Слайс не е нищо особено - един лъскав стои като го разпечатах.
Купих Праскови - насипни заради пустото Стики - все едно ям хляб с формата на праскова, ужасни бяха. Купих Плоски праскови - те бяха хубави, но не особено сладки.
Някои неща от Гръцката седмица много ме изкушават.
Нутелата в лидъл е хубава, нали? Иначе купувам от Метро.

# 742
Аз точно поради липса на пари хапвам наденици Joy Евтини, а ги обожавам, мммм

# 743
Нутелата си е Нутела. В Лидл е в малките опаковки за около 6 лв. Аз взех от нея като заместител на какаовия тахан от гръцката седмица. В Кауфланд вчера обаче видях, че Нутелата е в големи буркани - явно и като цена ще е по-изгодно. В Метро пък съвсем ..

# 744
  • Бургас
Лидълската Нутела ми е по-вкусна - стои по-наситена, сякаш и по-тъмна. Моите твърдят, че си внушавам и не намират разлика.  Simple Smile

# 745
Това не го разбрах - как по-различна, не е ли една и съща, от един производител и т.н.?!?
Аз не съм я опитвала, нито преди съм купувала, така че личен опит нямам и не мога да помогна...

# 746
Ами тази в Кауфланд и тази в Метро се различават по опаковката и къде е произведена.
Малката купувам по принцип - разликата в цената е минимална.
Ще пробвам и лидълската, че не ми се разкарва до Метро, а идва сезона на палачинките Simple Smile

# 747
Веднъж в Лидл имаше заредена гръцка Нутела, сега не знам каква е
официалният внос в БГ иначе е полска, която е произведена за източна Европа, а вече знаем че има разлики в качеството на храните за тоя пазар...

# 748
  • Бургас
Здравейте, банда Hug
Понеже до събота или неделя няма да успея да скокна до Лидл, моля някоя добра душа да ме осведоми има ли там някакви съвсем мънички кутийки с пастет и горе-долу на каква цена, или примерно вакуумирано сирене пак в някакви супер малки разфасовки - по 100гр. да речем. Ще съм благодарна и на всякакви съвети за храни в съвсем малки индивидуални опаковки, подходящи да ги сложа в торбичките с подавки. По принцип аз самата мразя подавки с неопаковани неща вътре и сега, когато на мен ми се налага да правя такива неща, предпочитам всичко да е в индивидуални опаковки. За първи път ми се налага да се занимавам с такова нещо и ще съм благодарна на всякакви идеи.
Разгледах новата брошура и харесах почти всички момичешки дрешки. Остава да взема и заплата навреме, че да облека девойката Crazy Точно този модел роклички, като че ли не съм ги виждала досега Thinking
Гледам и някакви наденици с агнешко на втора страница. Пускани ли са преди и заслужават ли си?

# 749
Здравейте, банда Hug
Понеже до събота или неделя няма да успея да скокна до Лидл, моля някоя добра душа да ме осведоми има ли там някакви съвсем мънички кутийки с пастет и горе-долу на каква цена, или примерно вакуумирано сирене пак в някакви супер малки разфасовки - по 100гр. да речем. Ще съм благодарна и на всякакви съвети за храни в съвсем малки индивидуални опаковки, подходящи да ги сложа в торбичките с подавки. По принцип аз самата мразя подавки с неопаковани неща вътре и сега, когато на мен ми се налага да правя такива неща, предпочитам всичко да е в индивидуални опаковки. За първи път ми се налага да се занимавам с такова нещо и ще съм благодарна на всякакви идеи.
Разгледах новата брошура и харесах почти всички момичешки дрешки. Остава да взема и заплата навреме, че да облека девойката Crazy Точно този модел роклички, като че ли не съм ги виждала досега Thinking
Гледам и някакви наденици с агнешко на втора страница. Пускани ли са преди и заслужават ли си?
По въпроса с малките опаковки-пастетчета има някакви,но не помня цена,но и не бяха съвсем мини-нещо като детските пилешки 50/60гр.май,;сирене също мисля, че има от 200гр.нагоре.Давам ти идея :вместо сирене-сложи от триъгълничетата от голямата кутия с кравата.Друга идея,но за сладко-има едни малки сусамки ед.опак.по 6 май-бяха в опаковка около левче струваха;от хвалените сухи пасти за 2лв.12бр..Такива неща съм ползвала за случаи като този.

Общи условия

Активация на акаунт