Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 959
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 720
Предлагат се различни четки и някои са много добри,така че зависи

# 721

За съжаление не пускат ултразвукова, която е уникална...

Пускаха май миналата година.

Мдам  Simple Smile
Тъкмо за това говоря - не я пускат пак...

Имам  и такава, каквато ще пускат в събота, и ултразвукова.
"Съботната" ми е за пътуванията, защото върши чудесна работа, но не ми е любима.
Ултразвуковата си я пазя като очите си, защото върши чудесна работа, но И ми е любима.
И двете нямат издънки.

# 722
Благодаря за отзивите, значи вероятно ще си я подаря в събота. Не съм използвала електрическа четка до сега, така че предполагам ще е по-добра от обикновените при всяко положение. А тези накрайници ще ми стигнат за много време, тъй като ще я използвам само аз.
Имат ли варианти с различна твърдост или са един вид?

# 723
  • Асеновград
Точно от модела който ще пускат в събота имам закупени 3бр. четки, досега никоя не е създала проблем.Двете ги използват семейно / както някой по напред каза всеки си знае цвета на накрайника/ в този случай накрайниците по бързо се скапват от свалянето се чупи нещо вътре в тях. Иначе четката няма грешка и аз ще пращам някой за резервни накрайници. Тези накрайници не са съвместими с детските четки за зъби пак от Лидл.

# 724
Тези накрайници дали стават на четка за зъби Орал Б?

И мен това ме интересува.... ако някой има информация... bouquet

# 725

Тцъ...

# 726
  • София

Тцъ...

Четох в стари теми, че главите на ДМ са съвместими с Орал Б. Иначе,  и аз се надявах да стават лидълските.
Но пък видях в друга тема, че си пишело на кутията, че са съвместими с Орал Б.Grinning Освен на място да се види.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 17:07 от yovanka

# 727
Ами не стават /поне предишните/.
Сега тези, ако са различни, то това ще е бонус.

# 728
  • shumen
На 28.08.и аз ще се редя за маратонки.Детски долници за грдината също ще трябват,че всичко почти от миналата година му е късо на детето.

# 729
  • Пловдив
На 28.08.и аз ще се редя за маратонки.Детски долници за грдината също ще трябват,че всичко почти от миналата година му е късо на детето.
къде видя какво ще има?

# 730
По-назад имаше линк за ученическите неща седмици напред. В сайта на Лидл също го има...

# 731
  • Пловдив
ясно...

# 732
Пликовете за боклук от 120 литра не стават Sad Сега ги връзваме на възел на дъното, за да не се изхвърля цялата опаковка..
Сладоледът с шам фъстък е превъзходен, а йогурта на промоция вече замина Simple Smile

# 733
къде видя какво ще има?

Виж тази брошура:

https://www.lidl.bg/bg/Cool-for-school.htm

# 734
  • Пловдив
Никой не е писал newsm78 Кво става тук???
Тета да не е на почивка?  Laughing

Новата брошура...https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.70005524.587983522.15034 … view/flyer/page/1

Общи условия

Активация на акаунт